Podrobnosti o vklopu radarja v "COG GO"

Verjetno veste za takšen problem, ko igra samodejno izklopi radar. To se zgodi takoj, ko uporabnik posodobi odjemalca. Seveda, začetnik takoj vpraša, kako vklopiti radar v "COP 1,6"? Dejansko ta naloga ni najpreprostejša.

Posodobitve

Radar v igri je ena najpomembnejših naprav. Zato bo uporabniku popolnoma neprijetno, če bo brez njega. Onemogočanje radarja je lahko posledica dejstva, da ima posodobitev popolnoma edinstvene nastavitve, torej takoj po nadgradnji odjemalca, uporabnik izgubi vse svoje nastavitve, ki so bile predhodno nastavljene. Če ste prebrali ta članek skrbno, potem bo vprašanje, kako lahko vklopite radar v "COP" bo enostavno rešiti, in boste še naprej vedeli, kako ravnati v podobni situaciji.


Neuspeh

Torej, pojdimo neposredno na rešitev, kako vklopiti radar v "COG GO". Takoj razmislite o osnovnih funkcijah, saj je večina igralcev, ki se soočajo s to nalogo, novinci. Po posodobitvi odjemalca bi morali predogledati vse nastavitve, v nekaterih primerih lahko vse vaše predhodno nameščene nastavitve ostanejo, vendar to ni vedno tako. Če imate vprašanje, kako vklopiti radar v "COP", potem morate delovati na določen način. Seveda se lahko takoj presenetite, da so vse nastavitve preprosto izginile, vendar ne skrbite, ker je vse mogoče hitro obnoviti in za tosamo morate pozorno prebrati članek do konca.


Algoritem

Da bi dosegli rezultat, morate slediti vsem navodilom v zaporedju, nato pa bo vprašanje, kako vklopiti radar v "COP GO" za vas, čim prej rešeno. Najprej morate zagnati odjemalca. Pojdite neposredno v nastavitve računa in nato v razdelku »Nastavitve igre«. Stran za nastavitve se pomaknite na dno. Tam boste lahko opazili del parametrov radarja. V naslednjem koraku morate počakati nekaj minut, dokler se mini-zemljevid ne vrne. Zdaj se začne najpomembnejša stvar. Nastavitve bomo naredili. Na tej točki boste našli tudi rešitev za glavno vprašanje - kako vključiti radar v "COG GO". Da bi dosegli rezultat, boste morali vnesti posebne kode, le tako lahko uspešno dokončate namestitev. Aktivirajte radar v istem meniju, kjer se nahaja mini-zemljevid. Takoj ko se vse vrne na kraj, lahko vnesete dodatne parametre za navigacijo. Natančnejšo nastavitev lahko izvedete s posebnimi ukazi konzole. Zlasti lahko uporabite eno od naslednjih kod: cl_radartype, r_radar, r_drawradar. S standardnimi nastavitvami vklopite navigacijo z gumbom N. Če zgornji ukazi niso delovali, uporabite številske vrednosti. Izgleda takole: cl_radartype "0", cl_radaralpha "150", cl_locationalpha "150", drawradar. Koda je tudi cl_radar_icon_scale_min 0.6. Spremeni velikost različnih nalepkradar

Sorodne publikacije