Xiaomi Power Bank polnilnik: pregledi, opisi in specifikacije

Ocenjevanje prenosnega polnilnika Mi je zapleteno zaradi težav pri iskanju tega modela, ampak zaradi težav pri pridobivanju zunanje baterije iz zanesljivega vira. Xiaomi se je izkazal za enega najboljših proizvajalcev poceni opreme, vendar je zaradi te priljubljenosti trg zdaj preplavljen s ponaredki, zato ga je zelo težko ločiti od originala. Primer tega so slušalke Xiaomi Piston. Na srečo obstajajo številne spletne trgovine, ki delajo neposredno z distributerji Xiaomi in prodajajo izvirne licenčne izdelke. Zato, da izberete Power Bank 20000 mAh pregledi, ki jih priporoča zanesljive prodajalce, je treba zagotoviti, da se prejme pravi izdelek. Poleg tega Xiaomi dobavlja vsakemu primerku 20-mestno kodo, katere pristnost lahko preverite na uradni spletni strani proizvajalca.


Ti izdelki ne vključujejo tako imenovane Power Bank na sončnih kolektorjih. Povratne informacije uporabnikov opozarjajo, da ta naprava nima nič opraviti s podjetjem Xiaomi in ni primerna za polnjenje pametnih telefonov.

Razpakiranje in dodatki

Model je pakiran v majhno belo škatlo brez nenavadne grafike in barvnih slik, z zgolj skromnim logotipom Mi in specifikacijo kitajskega jezika na stranski površini. O nalepkah, ki potrjujejo pristnost Xiaomi Power Bank, je treba posebej omeniti. Povratne informacije uporabnikov z zadostnimi izkušnjami v zvezi s tem vprašanjem kažejo, da so ta pravna sredstva pogosto ponarejena in da jim je mogoče zaupati.Samo dokazani prodajalec.

Zaključek

Skupaj s škatlo, ki je slaba, je kupec prejel en sam dodatek, visoko kakovost in zelo trden, ploski mikro USB kabel, popolnoma bel. Slog izdelka, sestavljen iz preproste bele embalaže, preproste bele zunanje baterije in preprostega belega kabla USB, spominja na izdelke Apple. Vendar pa vsebina MI Power Bank ne imenuje povratne informacije lastnika nepopolne. Ni dovolj omrežnega adapterja in USB-C kabla. Ne morete uganiti potrebo po slednjem, če ne berete o bateriji, ki je sposobna polniti nove prenosnike MacBook s kablom tega tipa. To ni brez pomena, saj prenosni polnilec podpira 5 V izhodno napetost in 36 A tok.Nejasno je, zakaj podjetje ne oglašuje neposredno takšne funkcionalnosti, saj ta tehnologija MY Power Bank poziva preglede kot glavno tržno prednost baterije. Standard USB-C se izvaja na primer na najnovejših modelih Google Chromebook Pixel, MacBook in Nexus 6P.

Oblikovanje

Minimalistična embalaža se postopoma spreminja v minimalistično belo obliko same naprave. Na vrhu je napis Mi. Tudi nalepka na spodnji strani je natisnjena v svetlo sivi barvi na belem, kar otežuje branje in nadaljuje lakoničen slog modela. Toda, če pogledamo natančneje, postane jasno, da je za njim skrit. Da bi dosegli presenetljivo nizko težo baterije 20.000 mAh, ki je enaka samo 338 m, je Xiaomi uporabila trdno, vendar okolju prijazno kombinacijo.propilen karbonat in ABS smole z majhnimi gomolji, ki preprečujejo drsenje površine in jo ščitijo pred praskami. Naprava je lažja od 16000-mAh modela istega proizvajalca, ki impresionira. Plastični kovček Power Bank 20000 je ocenjen višje kot spolzki in razširljivi aluminij, uporabljen v prejšnjih modifikacijah zunanjih baterij. Premaz prenese zunanje ogrevanje na 90 ° C (naprava sama na takšno temperaturo, ko se polnjenje ne segreje). Zaobljeni robovi in ​​teksturirane površine zagotavljajo trden oprijem. Poleg tega je kljub ogromnim zmogljivostim velikost shranjevanja energije le 142h73h22 mm, zaradi česar je ena najmanjših in najlažjih na svetu.


Povezljivost

Baterijski ključ se nahaja na strani akumulatorske baterije, ki vklopi 4-LED indikator, ki označuje preostalo kapacitivnost. Če želite začeti polniti telefon, vam ni treba pritisniti stikala. Naprava se ob ponovnem polnjenju pripomočka samodejno aktivira in deaktivira. Na zgornji plošči sta 2 polna USB vrata, 1 microUSB in 4 LED diode, ki označujejo stanje baterije. Število indikatorjev v MI Power Bank je lastnikom označeno kot korak nazaj, saj vam omogoča, da ta parameter ocenite s točnostjo le 25%. Anker baterija na primer za to uporablja 10 segmentov. Lastniki ne razumejo popolnoma, zakaj se je Xiaomi odločila namestiti takšen poenostavljen indikator moči, čeprav se domneva, da je bil narejen zaradiohranjanje najmanjše velikosti naprave.

Specifikacije

Očitno je, da proizvajalec ni izdelal svetovne prodaje te baterije, ker so vsa navodila napisana izključno v kitajščini. Zato postaja jasno, zakaj spletna mesta, kot je Gearbest, zagotavljajo največjo količino informacij na svojih spletnih straneh. Branje specifikacij in poznavanje nekaterih tržnih posnetkov vam pomagata razumeti, kaj je v zunanji bateriji.
Prvič, gre za mikro USB vhod za dopolnjevanje moči samega napajalnika. 20000 mAh - velika zmogljivost, zato morate pozabiti na uporabo vseh zastarelih omrežnih adapterjev s tokom 1 A. Po Xiaomi zunanji akumulator podpira hitro polnjenje z enosmernim tokom 5 9 in 12 voltnim tokom 2 2 oziroma 15 amperov. o podpori za QC2.0. Seveda ima naprava tudi enostavno hitro polnjenje z 2 ampom pri napetosti 5 V, vendar je lepo imeti obe možnosti. V vsakem primeru je čas za popolno obnovo pregledov Power Bank 20000 ocenjen na 7-8 ur, kar ni slabo za tako visoko zmogljivost. Napajalnik je sposoben samodejno prilagajati nivo toka in napetosti, prilagajati se potrebam polnilne naprave.

Zmogljivost

Dva izhodna USB vrata podpirajo napetost 51 V z največjim izhodnim tokom 36 A, kar ustreza izhodni moči 1836 W. Z običajnim polnjenjem pametnega telefona je njegova vrednost 2 A, uporaba USB-C poveča tok do 3 A. Zadnja možnost baterij Power Bank pregleda lastnikovo mnenje kot garancijov prihodnosti. In v primerjavi z drugimi modeli z dvema čipoma, ta prenosni polnilnik ne deluje slabše. Učinkovitost pretvorbe je blizu 90%, kar je zelo visok indikator, upoštevajoč prehod z notranje baterije Mi na USB in nato preko USB kabla na telefon in nazaj iz mikro USB na notranjo baterijo, ki je povezana z nekaterimi izgubami, preoblikovanje s 37 na 5 čl. Dejanska zmogljivost naprave je torej približno 18 tisoč mAh
.

Zavarovanje potnikov

Z zmogljivostjo 20.000 mAh lahko akumulator polni 2 naprav hkrati in še vedno bo dovolj energije za druge. Zmogljivost zunanje baterije, Power Bank, pregledi uporabnikov so zelo cenjeni. Nexus 4 in iPad mini se lahko polni nekaj več kot 6-krat, Xiaomi4-45 in MacBook-ju 12-krat. S takšno zmogljivostjo je energetska banka idealna izbira za ljudi, ki pogosto potujejo, saj model daje občutek zaupanja, da bo vedno dovolj energije, tudi na cesti. Poleg tega se Mi lahko uporablja za polnjenje velikih naprav, kot so tablice iPad ali Android. Po mnenju lastnikov lahko energijska banka v povprečju vsak dan zaračuna pametni telefon od 30 do 100%, kar traja približno eno uro. Po tem je treba ponovno napolniti prenosno baterijo. Glede na zmogljivost zunanje baterije bo trajalo 11-12 ur. Na srečo vhodna vrata podpirajo standard Quick Charge 2.0. Pri uporabi napajalne napetosti 18 W je moč Ming Power Bank ocenjena na 8-9 ur.za dolgo obdobje skoraj ne vpliva na njegovo uspešnost.

Baterije

Napajalnik sestavlja 6 visokokakovostnih litij-ionske baterije z LG in Panasonic, od katerih vsak ima kapaciteto 3350 mA? H in je opremljen z 9-stopenjski zaščito elektronike, proizvedene v Texas Instruments proizvedejo. S9 sistem nenehno preverja parametre vira energije zagotoviti varnostne naprave v breme in preprečite kratek stik ali vhod preobremenitve in izhod. Senzor temperature omogoča odklop zunanjega toka zunanje baterije. Zaradi tega je precej varna in zanesljiva.

Zaključek

Mnenja uporabnikov Xiaomi Mi Power Bank so pozitivno ocenjena. To je eden najmanjših in najlažjih obseg laptop baterije za 20 tisoč evrov. Ma? Am danes. Čeprav nima ohišje iz aluminija, ali kazalnik bolj informativni ravni baterija, ki omogoča plastike in pripravljeni s 4 LED modela razlikuje sklop visoke kakovosti, odlično funkcionalnost in zmogljivost, popolno zaščito elektronike in neverjetno nizko ceno. To velja v primeru izvirnega izdelka, in ne ponaredek, ki lahko naletijo pri nakupu zunanjega baterijo nepreverjeno trgovcu. Mnogi se sprašujejo, zakaj je Xiaomi Energy Bank, ki jo lahko kupite za 25 $, tako poceni? Konec koncev, baterije s 3-krat manj zmogljivosti se prodajajo v 2-krat dražje. Je tu kakšen trik? Toda po dolgem obdobju intenzivnega izkoriščanja brezpritožuje, da postane očitno, da je to res zelo kakovosten izdelek, ki se prodaja po zelo ugodni ceni.

Sorodne publikacije