Ideje za kanal Yutub: kaj bodo resnično gledali?

Ali veste, kakšna je napaka večine začetnih video blogerjev? Mesece iščejo Youtubov kanal preprosto zato, ker se bojijo konkurence in poskušajo vzeti brezplačne niše. Toda v resnici je vse bolj zapleteno. Če želite biti priljubljeni, morate ljudem dati tisto, kar jim je všeč. Zato bo naslednji kulinarični šov v vsakem primeru zaslužil več naročnikov kot, recimo, kanal o vrstah nohtov (čeprav bo drugi imel svojo publiko). Govorimo torej o oblikah, ki so vedno pomembne.

Ocene

Verjetno najpreprostejši primer ideje za kanal Utub. Vaša naloga - izbrati najbolj zanimivo na področju, in na kratko povedati o tem. Na primer:
 • najhujši horror filmi;
 • najbolj nenavadne restavracije na svetu;
 • najdražji pametni telefoni itd.
 • Prostor za domišljijo je praktično neomejen, tako da lahko vedno najdete novo temo. Ljudje so radi z veseljem gledali takšne videoposnetke, saj je vedno zanimivo izvedeti nekaj čudovitega in nenavadnega.


  Video vadnice

  Vedno je lažje videti kot brati. Zato so vsa navodila na YouTubu zdaj bolj kot kdajkoli priljubljena. Za ustvarjanje takšnega kanala ni potrebno biti strokovnjak na katerem koli področju. Na tisoče ljudi išče elementarne stvari - na primer, kako ustvariti elektronsko denarnico ali lepo vezati kravato. Nove ideje za Utub lahko najdete na forumih, kjer uporabniki postavljajo svoja vprašanja. Ali pa preprosto prevedite v uporaben video formatčlankov in objav iz spletnih dnevnikov.

  Izdelki Aliexpress

  Druga priljubljena niša, ki zdaj doživlja nekakšen razcvet. Na kitajskem mestu Aleyexpress lahko najdete na tisoče nenavadnih in preprosto uporabnih dobrin, toda najbolj preprosto leni preživite čas. Še posebej obstaja tveganje, da bo v torbo prinesla razvpito mačko.


  Vašim naročnikom olajšajte življenje in objavite mini-preglede vaših nakupov, pri čemer navedite povezave do blaga v opisu (mimogrede je to tudi odlična priložnost za zaslužek na affiliate programu).

  Potovalne opombe

  Skoraj vsakdo se rada nauči novih stvari o drugih državah, njihovi zgodovini, navadah in življenju. Če pogosto potujete, imate priložnost ustvariti priljubljen kanal, namenjen vašim potovanjem. Glavna stvar je, da najdete svojo šalo, tako da ne izgleda kot učni film za lekcijo geografije.

  Skice za poravnavo

  Trend, ki še dolgo ne bo izgubil svojega pomena. Praviloma so to majhni prizori, ki prikazujejo smešne trenutke življenja. Format je odvisen od vaših možnosti in fantazije - to so lahko 30-sekundni posnetki-šale in celovečerni kratki filmi z zapletom in igralci.

  Platforme

  Če imate radi računalniške igre, je to navdušenje lahko osnova ideje za kanal Utub. Mnogi igralci se takoj prijavijo na 10-20 podobnih kanalov. Objavite lahko kot oglede (video o prenosu različnih iger s svojimi komentarji) in vodnike (izobraževalne videoposnetke - na primer, kako igrati različne znake)Dota 2).

  Kritika

  Ne marate modernega popa, glavnih filmov in knjig, drugih blogerjev in mladinskih idolov? Presenečeni boste, vendar je lahko dobra ideja tudi ustvariti priljubljen kanal YouTube. Povejte vsem, zakaj vam ni všeč "50 odtenkov sive" ali vegetarijanci
  Res je, takoj se pripravite na dejstvo, da bodo grelniki vsaj (in najverjetneje celo več) kot navijači. Vendar pa črni PR - najboljši PR, kajne?

  Mojstrski tečaji

  In ta možnost bo zanimiva za tiste, ki lahko naredijo nekaj s svojimi rokami. Smernice so stotine, skoraj vsak ima svoje občinstvo. Kuhanje, risanje, popravilo avtomobilov, igranje kitare, ročna izdelava - izberite, kaj je duša. Glavna stvar je, da posnamete najkrajše in najbolj očitne posnetke, tako da lahko vsakdo ponovi to, kar počnete.

  Uničenje mitov

  Prvotna oblika, ki bi morala biti pozorna na iskanje ideje za kanal "Utoub". Kljub temu, da je koncept drsko kopiran iz popularne ameriške televizijske oddaje, je na svetu toliko mitov, da gospa Hayneman in Sevizh ne bi imela dovolj življenja, da bi se vse naučila. Če imate dovolj prostega časa, lahko najdete tudi zanimive teorije vsakdanjega življenja in preverite, kako resnične so. Lahko eksplodira konzervirano hrano? Ali je možno z vlomom razbiti obešalni ključ, kot v hollywoodskih filmih? To je res razburljivo, da sprejmejo takšne videoposnetke, ker nikoli ne veste, kakšna odkritja čakajo na vas.

  Risbe

  Ideje za humorni kanal za Utubo so praktično neizčrpne - še toliko bolj v smislu risb. Ne pozabite, koliko videoposnetkov se je pojavilo na internetu po igri "The Maze-horror" (ja, tisto, kjer je konec strašen gobec)? Veliko poučevanih video posnetkov, kjer so jih prvič obdržali njihovi prijatelji, je bilo to zabavno. Vsakdo ima rad gledati nekoga igrati, tako da bodo ti kanali vedno v trendu.
  Ko se boste odločili za temo, boste našli samo ideje za ime kanala na "Utube" in bolj ali manj dober fotoaparat. Vendar, če pogledate zapise priljubljenih blogerjev, boste videli, da je pomembnejše od tega, kaj streljati in kako. Živeti zanimivo predstavitev, govorne spretnosti in seveda smisel za humor lahko naredite internetno zvezdo, tudi če je vaš kanal podoben več sto drugim.

  Sorodne publikacije