Pametni telefon Samsung Galaxy J2 Prime: pregledi

Če je čas za nakup novega pametnega telefona, ki večino kupcev opravlja? Seveda preučuje povratne informacije lastnikov o določenem modelu. Pravi ljudje bodo povedali vso resnico. Ne moremo reči, da proizvajalci zavajajo pri označevanju lastnosti, vendar so bolj osredotočeni na prednosti pripomočka, poskušajo samo molčati o šibkih. Skoraj vsak uporabnik je naletel tudi na skrite težave, ki se pojavijo šele po več mesecih delovanja. In kako veš o njih pred nakupom? Seveda se obrnite na ocene resničnih ljudi.


No, že je jasno, kje lahko najdete natančnejše informacije. Zato bomo na podlagi našega pregleda »junaka« uporabili značilnosti in odgovore. Samsung Galaxy J2 Prime (to je o tem v članku) - še en "proračunski" proizvajalec iz Južne Koreje. Izdelki te blagovne znamke so zelo priljubljeni v Rusiji. Podjetje se razlikuje po tem, da izdeluje naprave različnih cenovnih kategorij. Njena linija vključuje vrhunske pripomočke, segmente srednjega razreda in proračun. Kar zadeva slednje, združuje precej preproste pametne telefone, vendar to ne pomeni, da ne izpolnjujejo sodobnih zahtev. Na primer, Galaxy J2 Prime ima podporo za LTE. Kaj je še zanimivo v tej napravi? Razumimo.

Zaključek

Lacosity in minimalizem - pravila, ki jih oblikovalci uporabljajo pri izbiri modela embalaže. Izgleda lepoPreprosta je, vendar je v tem in skriva neviden čar. Kot ozadje je izšla bela barva, ki je postavljena s čistostjo. Zaradi svoje nevtralnosti se je bilo mogoče osredotočiti na ime telefona. Načeloma je vse. Slika na telefonu ni prikazana na embalaži, zato ostaja skrivnost, s katero kupca potuje, da jo hitreje pogleda v njeno notranjost.


Negativne povratne informacije o Samsung Galaxy J2 Prime (G532 F) praktično ne obstajajo, čeprav proizvajalec ni postal veliko bolj navdušen nad dodatki. Dejstvo je, da so kupci že navajeni na dejstvo, da so "državni uslužbenci" zagotovljeni le z vsemi potrebnimi. V polju je naprava sama. Dodana dokumentacija in dokumentacija. V njem so na primer informacije o originalni dodatki, ki so uporabniku lahko zelo koristne. Seveda, brez USB kabla. Trenutno se uporablja za polnjenje baterije, neposredno priključevanje na naprave z ustreznimi vrati ali z napajalnikom neposredno na omrežje preko vtičnice z napetostjo 220V). In to je vse, kar proizvajalec predlaga v kompletu.

Mnenja o oblikovanju in kakovosti montaže

Srečajo se na oblačilih, vendar porabijo za um. Ta pregovor ni primeren za opisovanje oblikovanja pripomočkov. Kaj pa zunanji pregledi za Samsung Galaxy J2 Prime G532F? Prva stvar, ki je pritegnila pozornost uporabnikov, je plastika. Primer je v celoti izdelan iz tega materiala. Seveda v tem trenutku večina kupcev raje kovine. In je treba opozoriti, da je proračunV segmentu so takšni modeli drugih proizvajalcev predstavljeni v širokem asortimanu. Toda v Galaxy J2 Prime, razvijalci pravkar uredil konec za kovine, ki zajema plastiko s posebno barvo. Po mnenju mnogih uporabnikov je bila ta zasnova pomembna v letu 2014. Prednosti lahko pripišemo le utorni površini hrbtnega pokrova. Zaradi te izbire je oznaka praktično zmanjšana.
Za zaščito zaslona pred poškodbami je proizvajalec uporabil steklo. Toda mnogi uporabniki so bili ogorčeni zaradi pomanjkanja oleofobnih premazov. Zaradi tega je sprednja površina nenehno prekrita s prstnimi odtisi.
Plošča Samsung Galaxy J2 Prime Gold je dobila dobre ocene. Osrednji gumb "Home" deluje brezhibno, ne priteka. Poleg tega obstajajo tudi tipke za dotik: dostop do aplikacij in "Nazaj". Nahajajo se na straneh. Neprijetnost prinaša pomanjkanje osvetlitve ozadja, vendar je uporabniki ne pripisujejo kritičnim slabostim. Označevanje tipk na dotik je kromirano, zato z dovolj svetlobe dobro izstopa. Zdaj pa poglejmo, kaj je na sprednji plošči. V bistvu so tukaj vse standardne postavke razen ene. Sprednja kamera je opremljena z bliskavico. Zaradi tega so razvijalci zavrnili senzorsko svetlobo. V tem modelu je še en zanimiv trenutek. Govorimo o dveh približnih senzorjih. Zakaj toliko To za uporabnike ostaja skrivnost. Prav tako lahko pripisujete pomanjkljivosti debel okvir, ki uokvirja zaslon. Zaradi tega zaslon zavzema le 66% površine. Nekateri pregledi o Samsung Galaxy J2 Prime (G532 F)posvečena "nihanju" glasnosti. Nahaja se na levi strani, kar za mnoge ljudi ni zelo priročno, pri delu z njo pa je prišlo do reakcije. Tipka za zaklepanje je prikazana na desni strani. Ni komentarjev uporabnikov. Spodnji konec zasedejo vrata microUSB in luknja za mikrofon. Na vrhu je priključek za slušalke. Njegovo mesto je skorajda najbolj uspešno.
Kaj pa zadnja stran? Tukaj je odstranljiv pokrov s površino, ki posnema tkanino. Nad objektivom kamere je okvirjen s kovinskim okvirjem. Na straneh so dinamika bliskavice in luknje v obliki dveh črt. Kako uporabniki ocenjujejo kompilacijo Samsung Galaxy J2 Prime Gold? Recenzije o tej temi se lahko primerjajo z pohvalnimi odami. Naprava ne škripi, se ne upogiba. Na splošno je bil ocenjen na 4 s 5-točkovnim sistemom. Zakaj ne pet? Zaradi povratnega toka "rokerja". Da bi končali opis zasnove primera, bi rad navedel dimenzije pametnega telefona. Njegova teža - 160 g se lahko v celoti upošteva v povprečju. Fizične dimenzije: 145 x 72 x 9 mm Idealno za tiste, ki res ne marajo velikih "lopatic".

Mnenja procesorjev

Oglejmo si predstavitev Samsung Galaxy J2 Prime Black. Povratne informacije uporabnikov o tej zadevi so 90% pozitivne. Kmalu pred izdajo tega modela je korejsko podjetje začelo sodelovanje s kitajskim proizvajalcem čipov MediaTek. Zato je bilo pričakovati, da bodo izbrali razvijalce. Pametni telefon temelji na MT6737T procesorju. Temelji na štirih računalniških modulih. Vnesite -Cortex-A53. Pri visoki obremenitvi lahko pospešijo do 1400 MHz. V primerjavi s prejšnjimi modeli se je zmogljivost povečala za približno 15%. To je seveda zadovoljilo poznavalce blagovne znamke. Tehnoproces - 28 nm. To ni najboljši pokazatelj, vendar je platformo mogoče varno imenovati energetsko učinkovita. Doseganje takšnih rezultatov je bilo posledica pravilno izbranih algoritmov. Tudi izboljšana zasnova SoC ni igrala nobene vloge. Proizvajalec je lahko presenetil kupce s predstavitvijo Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532F. Mnenja kažejo, da je ta model v nekaterih primerih precej boljši od svojih konkurentov. Tudi grafični procesor Mali T720 se je izkazal kot dober. Da bi ovrednotili svoje delo, lahko zaženete priljubljeno igro World of Tanks Blitz. To je precej zahtevno, tako da boste takoj morali nastaviti telefon na maksimum. Igra se pri hitrosti do 50 sličic na sekundo. Presenetljivo, toda na telefonu lahko celo razmislimo o travi. Definitivno takšni rezultati izdajajo le naprave srednje kategorije.

Pomnilnik

Mnenja o pametnem telefonu Samsung Galaxy J2 Prime pogosto govorijo o količini pomnilnika RAM. Dejstvo je, da proizvajalec postopoma opusti visoko zmogljivost zaradi nadgradenj programske opreme. Družba je na tiskovni konferenci neposredno izjavila, da ne bo zasledovanja močne strojne platforme. Uporabniki so se odločili, da ga preizkusijo v praksi. Za to je bila uporabljena igra WoT in hkrati lansirana deset zavihkov brskalnika. Presenetljivo je, da se je telefon precej hitro preklopil.Ni bilo nobenega obešanja. Ta rezultat je prijeten in uporabniki so se odločili, da zapletajo nalogo tako, da so na videoposnetke na "Utube" zagnali celo videoposnetke. Po 5-minutnem pregledu je vrnitev v igro trajala nekaj sekund. Še vedno pa si eno pozornost zasluži. Odprite zavihke, ko so se takšne manipulacije začele nenamerno naložiti. Kakšen sklep lahko naredimo? Za tak model je 15 GB "RAM" dovolj. Vendar pa je treba pri namestitvi aplikacij, ki zahtevajo velike vire, upoštevati eno dejstvo: uporabnik je na voljo le približno 800 MB, saj je ostalo že vključeno v sistemske datoteke. Ta trenutek proizvajalec pozabi, da navede lastnosti. Toda hvala za povratne informacije naprednih uporabnikov, ki temeljito preizkusijo telefone za podrobnejše informacije. Zdaj pa govorimo o tem, kakšen obseg domačega pomnilnika je pametni telefon Samsung Galaxy J2 Prime Black? Povratne informacije lastnikov vam bodo pomagale določiti dejansko velikost integriranega skladišča. V specifikacijah, ki jih trdi proizvajalec, je približno 8 GB. Jasno je, da je trenutno takšno skladišče kritično majhno. Uporabniki samo kričijo o tem, kaj manjka. Na primer, preden namestite WoT Blitz, morate odstraniti druge aplikacije. Napredni uporabniki so ugotovili, kolikšen del pomnilnika je dovolj. V praksi lahko namestite samo eno igro z veliko količino sredstev in največ dve aplikaciji, kot sta socialna omrežja. Telefon podpira zunanje trde diske, vendar programske datoteke ni mogoče izvleči. Namenjeni so le shranjevanju videa, fotografij in glasbe.

Pogoji trajanja baterije

Na katerilahko računate na samostojne lastnike telefona Samsung Galaxy J2 Prime G532F /DS? Povratne informacije uporabnikov in ta težava vam bodo pomagale razumeti. Naprava je opremljena z baterijo z 2600 milimetri na uro. Resnična življenjska doba na eni polni:
 • 65 ur - video način;
 • 45. leto - igre.
 • Testiranje je bilo izvedeno tudi za razumevanje, kako je baterija v stanju pripravljenosti v stanju mirovanja. V samo 13 urah je bilo porabljenih le 5%. Precej dobro, kot za "državni". Za polnjenje baterije lahko uporabite vrata USB. Od omrežja do dodatka z blagovno znamko bo trajalo približno 3 ure. Po mnenju uporabnikov je to veliko. Vendar ne boste storili ničesar, zato je priporočljivo, da polnilnik priključite čez noč. Naj povzamemo zmogljivost baterije Samsung Galaxy J2 Prime. Ocene kažejo, da lahko s povprečno obremenitvijo v celoti računate na 20 do 24 ur, če pride do izredne situacije in se telefon kmalu izprazni, lahko aktivirate varčevalni način. Na voljo je v vdelani programski opremi programske opreme. V tem stanju bo pametni telefon delal do 3 dni. Samo, bo naprava omejena v zmogljivostih, preprosto rečeno, da bo postala običajno "narečje".

  Specifikacije in pregledi fotoaparatov

  Obstaja kategorija kupcev, za katero je ločljivost kamere eden najpomembnejših kriterijev pri izbiri telefona. To je navedeno v ocenah o Samsung Galaxy J2 Prime SM-G532F? Glavni modul temelji na matriki z 8 milijoni slikovnih pik. Omogoča izostritev, ki deluje v samodejnem načinu. Toda tu je treba paziti na eno točko: najboljšesamodejno ostrenje opravlja svoje funkcije na razdalji 12 cm. Če dvignete kamero bližje predmetu, da bi dosegli jasno sliko ne bo delovalo. Ročno se lahko osredotočite na objekt. Samo kliknite na zaslon na pravem mestu. Uporabniki so pustili nekaj komentarjev o možnostih prepoznavanja oseb. Deluje samo s sliko v celoti. Če je oseba premaknjena vsaj nekaj milimetrov, mora biti streljanje opravljeno ročno. Če želite zagnati iskalo, morate dvakrat pritisniti gumb Domov. Prepričajte se, da ste pred tem odstranili ključavnico. Za prilagoditev lahko uporabite filtre svetlobe, osvetlitev in spremenite način, tako da izberete, na primer, serijsko ali panoramsko snemanje. Kaj pravijo uporabniki o prednjem modulu Samsung Galaxy J2 Prime? Ocene je treba opozoriti, da so pozitivne. Prva stvar, ki je pritegnila pozornost, je bliskavica. Nemogoče je reči, da je to navada. Na dnu obrazne kamere je položena matrika 5 MP. Kakovost fotografij je sprejemljiva, vendar ne impresivna. Za videoklice je popoln.

  Ogledi uporabnikov na zaslonih

  Ocene Samsung G532F Galaxy J2 Prime LTE so seveda povezane z zaslonom. Pametni telefon je opremljen z PLS-skladnim zaslonom. Zaradi nje ni preveč dobrih komentarjev na internetu. Velikost zaslona je 5? To je precej dobra, vendar nekoliko pokvarjena interakcija z napravo z nizko ločljivostjo - 960 x 540 px. Gostota slikovnih pik je tudi nizka - le 220 ppi. Toda v obrambi, recimo, da "kvadrati" niso vidni s prostim očesom. Ne zadovoljenuporabnik in zračna plast med matriko in zgornjo plastjo (steklo). Z močnim potiskom lahko opazite nastanek razvez, prav tako se čutijo upogibanje, čeprav ne težko. Pri preizkušanju kotov gledanja je bilo ugotovljeno, da barvno popačenje praktično ni opazno, vendar stopnja svetlosti pade. Najpomembnejša pomanjkljivost, po mnenju uporabnikov, je debel okvir. Ona je tista, ki najbolj pokvari pozitivni vtis zaslona.

  Komunikacijske zmogljivosti

  Nazadnje je prišlo do prelomne zmožnosti komunikacije. Samsung Galaxy J2 Premier LTE pametni telefon prejel odobritve za to merilo. Večina uporabnikov je cenila dejstvo, da "proračuner" deluje z omrežji četrte generacije. Naprava podpira dve kartici SIM. Njihova oblika je mikro. Za prenos podatkov lahko uporabite vodilne (USB) in brezžične (bluetooth) metode. Razvijalci in modul Wi-Fi tudi nista pozabili. Pripomoček deluje kot dostopna točka, ki podpira standard 80211 b /g /n. Funkcija GPS je prejela samo odobritve. Iskanje 11 satelitov je trajalo največ 10 sekund. Obstaja OTG podpora.

  Operacijski sistem

  Dobri pregledi o zvoku Samsung Galaxy J2 Prime na naslovu platforme. Pripomoček upravlja šesta naprava Android. Čeprav je bila sedma različica že izdana, to še vedno ni zastarelo. Operacijski sistem se ne izvaja v "čisti" obliki, na vrhu svojega proizvajalca je nameščen poslovni lupini. Uporabniku ponuja veliko različnih "čipov", ki jih lastniki sprejmejo za "navijanja". Ta programska oprema je bila izposojena od vodilnega pametnega telefona Opomba 7. Razmislite o prednostih operacij:
 • Spremenioblikovanje.
 • Aplikacija Samsung Notes se izvaja.
 • Obstaja možnost, da se podatki, shranjeni v posebni mapi, zaščitijo z geslom.
 • Zagotavlja se podpora za pametnega mentorja.
 • Po mnenju vseh lastnikov brez izjeme je nesporna prednost J2 Prime.

  Prednosti in slabosti

  Na koncu pregleda se povzame J2 Prime. Da bi ugotovili slabosti in prednosti, je bilo treba preučiti veliko število pregledov. Samsung Galaxy J2 Prime je seveda nepojmljiva. Ima precejšnje pomanjkljivosti. Glavni so predstavljeni spodaj:
 • Prisotnost plasti zraka med varnostnim steklom in matriko zaslona.
 • Zaslon z diagonalo 5 palcev ima nizko ločljivost.
 • Material trupa.
 • Za namestitev aplikacij ni dovolj vgrajenega pomnilnika.
 • Snemanje videa nizke kakovosti.
 • Zaradi glasnega "imena" je cena nekoliko višja od cene kitajskih modelov s podobnimi značilnostmi.
 • Ni priloženega senzorja osvetljenosti.
 • Načeloma so te slabosti za uporabnike najbolj kritične. Toda to ne pomeni, da pripomoček sploh nima prednosti. Ti vključujejo:
 • Odličen navigacijski modul (GPS).
 • Kazalniki dobre uspešnosti.
 • Popolnoma zasnovana optimizacija avtonomnega načina.
 • Vnaprej nameščena programska oprema podjetja.
 • ​​
 • Med igrami kaže dobre rezultate.
 • Podpora zunanjim medijem.
 • Dovoljenje glavne kamere.
 • Kdo bo to pripravil?

  Kljub dejstvu, da se model J2 Prime šteje za dokaj preprost pametni telefon, imaširoko občinstvo kupcev. Dejstvo, da pripomoček ni slabo, pritegne igro, zato jo kupijo otroci za darilo. Mladi ljudje prav tako skrbijo za ta telefon, saj jih zanima "kopanje" v posodobljeni programski opremi. Za ljudi z dostojno starostjo je takšna naprava lahko všeč, samo če ni nobenega kategoričnega odnosa do plastičnega kovčka.

  Sorodne publikacije