Kako narediti škornje v "Minecraft": hitri kraft dodatki

Mnogi navdušeni igralci pri Maincraftu so večkrat zastavljali vprašanja o izdelavi katerega koli oblačilnega predmeta za lik. Pogosto so uporabniki poskušali izvedeti, kako narediti čevlje v Minecraftu. Po branju članka, nihče drug ne bo imel nobenih vprašanj glede ustvarjanja te vrste oklepov.

Kaj je glavno plovilo?

"Meinkraft" - 3D igra v žanru peskovnika z elementi simulatorja in preživetjem. V njem bo uporabnik moral spremljati zdravje in lakoto ter se tudi truditi, da se ne ujame v svet, ki ga naseljujejo različna smrtonosna bitja, da bi sčasoma raziskal celotno naključno ustvarjeno karto, ustvaril različne predmete in zgradil nekaj nenavadnega. Za iskanje komponent v nevarnem svetu potrebuje igralec dobro zaščito in hitrost. Tukaj je vprašanje, kako narediti hitre čevlje v Minecraftu.


Vrste čevljev

Obstaja več vrst. Nekateri nosijo samo zaradi lepote. Drugi so namenjeni zagotavljanju zaščite, vendar močno upočasnjujejo gibanje. Drugi omogočajo igralcu, da se premika z dvojno hitrostjo. Popolna kombinacija v tem primeru je uporaba prsnih oklepov, čelad za zaščito in čevlja za pospeševanje Minecrafta. Nato se hitrost znaka ne bo spremenila, saj je varno zaščitena pred poškodbami.

Postopek ustvarjanja čevlja

Brez uporabe dodatnih modulov za ustvarjanjehitrost čevlji ne bodo delovali, kot tudi preprosto jih našli. Ne morejo priti v pekel ali iztrebiti vsako mob. Zato je veliko uporabnikov zmedeno nad vprašanji o izdelavi čevljev v Minecraftu. Dejansko obstaja en način, ki je sestavljen iz več ukrepov.


Prva stvar, ki jo igralec potrebuje, je ustvariti najbolj preproste čevlje. Lahko so oblikovani za enostavno nošenje in dajejo nekakšno zaščito karakterju. Za prvo vrsto prtljažnika boste morali najti in ubiti nekaj krav, da bi dobili kožo. Treba je ustvariti štiri kože. Za druge čevlje, morate ustvariti piknik in iti dol v rudnik, da bi našli železo ali katero koli drugo rudo.
Po izdelavi prtljažnika iz zbranih materialov je potrebno iti skoraj do dna zemljevida pod zemljo in dobiti štiri obsidian, dva diamanta in knjigo. Slednje je mogoče najti v prsih na površini. Omeniti je treba, da lahko obsidian zlomimo le z diamantno pic in dobimo diamante - železnice. Če imate vse potrebne materiale, jih položite na strojno orodje in ustvarite mizo za čarobnost. Zdaj morate narediti nekaj knjižnih polic in jih postaviti okoli mize čarovnice. Za izdelavo enega bloka je potrebnih šest blokov in tri knjige. Za dobro delo tabele je priporočljivo namestiti deset blokov knjižne police. Naslednji korak je, da odprete mizo, položite čevlje, ki ste jih ustvarili prej, in izberete izboljšanje hitrosti. Vendar pa to ni tako enostavno, ker so imena izboljšav napisana v nerazumljivem jeziku. Na tej stopnji je superdel uporabnikov in se odloči, da bo šel na internet, da se nauči izdelovati čevlje v Minecraftu.
Nejasen jezik ni velik problem. Igralec mora samo poiskati in prenesti na Net aplikacijo, ki samodejno prevede besedilo, napisano z ogljem, v ruski jezik. Aplikacijo je treba vrniti v mapo z igro in ponovno poskusiti postaviti čevlje v tabelo z ogljem. Najti morate le izboljšave, dati hitrost in izbrati, zdaj pa ne boste več imeli vprašanja, kako narediti čevlje v Minecraftu in nadaljevati igro z novo sodobno napravo.

Sorodne publikacije