X3DAudio1_7.dll: Kaj je knjižnica in kako popraviti napake, povezane z njo?

Včasih, ko poskusite zagnati zastarelo igro, ko je nameščena, Windows nenadoma izda sporočilo, da zagon ni mogoč, ker v sistemu ni komponente X3DAudio1_7.dll. Kaj je ta knjižnica, zakaj ima težave in kako se jih znebiti, beri dalje. Za navadnega uporabnika lahko ponudite dve preprosti rešitvi, ki bosta podrobneje opisani.

Knjižnica X3DAudio1_7.dll: Kaj je to?

Zdi se, da je vsak uporabnik, ki temelji na imenu knjižnice, že spoznal, da je to komponenta, ki je odgovorna za računalniški zvok, in v tridimenzionalnem formatu. Vendar pa to nikakor ni povezano z gonilniki zvočne kartice, čeprav ima posreden odnos.
Ta komponenta je ena od komponent platforme DirectX. Z njo je v večini primerov in s tem povezanih problemov. Povprečni uporabnik pa lahko ugovarja, da ima v računalniku računalnik, na primer Windows 10, z najnovejšo različico platforme DirectX. Idealno bi bilo, da bi vse delovalo dobro. Zakaj potem sistem naredi napako?


Dejstvo, da nekatere od prej priljubljenih iger, ko so bile nameščene za pravilno delo, zahtevajo prisotnost starejših različic knjižnic DirectX, vključno z X3DAudio1_7.dll. Kaj lahko to pomeni z vidika samega sistema? Takoj bi rad povedal, da knjižnice starejših različic v nobenem primeru ne odstranijo ali nadomestijo posodobljenih komponent. Zato ni ničTo je grozno, da prenesete X3DAudio1_7.dll za Windows 10 in nato registrirati knjižnice v sistemu.

Zakaj obstajajo napake?

Med glavnimi razlogi za manifestacijo napak te vrste, večina strokovnjakov, ki temeljijo na Windows, večinoma razlikujejo naslednje:
 • virusni vpliv;
 • nenamerno brisanje datoteke s strani uporabnika ali namerno brisanje z drugimi programi;
 • Napake v sistemskem registru;
 • Poškodbe komponent DirectX;
 • Težave s trdim diskom.
 • Če že želite prenesti X3DAudio1_7.dll za Windows 10 in registrirati knjižnico v sistemu, najprej zaženite skeniranje najnovejšega prenosnega protivirusnega programa in hkrati preverite, ali so na trdem disku prisotne napake. Za to je najbolje uporabiti ukazno konzolo tako, da vtipkate kombinacijo chkdsk /x /f /r. Če ne želite uporabiti takšne metode, lahko preverite redno orodje sistema tako, da izberete začetek postopka o prispevku storitve lastnosti sistemskega diska.

  Kako prenesti X3DAudio1_7.dll za Windows 7 (10 8) in se vključiti v sistem?

  Načeloma je treba iste sedanje ukrepe izvajati v sedmi in osmi spremembi (to ne bo oviralo).

  Zdaj neposredno o tem, kje lahko prenesete X3DAudio1_7.dll za Windows 7. Popolnoma nesmiselno je obravnavati Microsoftove uradne vire v razdelkih za prenos. Kot ena komponenta, ki je na voljo za prenos, te knjižnice tam ne boste našli.
  Še vedno se je treba obrniti na specializirane strani, ki so sestavile vse vrste DLL-jev. Ampak tukaj bi moralo bitiBodite previdni, saj s preneseno datoteko lahko elementarno ujamete virus. Vsaj preneseni element mora Native Scanner takoj preveriti z menijem PCM za izbrano datoteko v Raziskovalcu.
  Predpostavimo, da virusi niso odkriti. Kje dati to komponento? V operacijskem sistemu Windows 7 je treba X3DAudio1_7.dll kopirati v mapo System32, če imate nameščeno 32-bitno različico sistema ali v imenik SysWOW64 za primere s 64-bitno različico. Toda preprosto tako tudi na takih mestih knjižnica ne bo samodejno prepoznala knjižnice. Zato ga je treba predhodno registrirati. To naredite v ukazni vrstici tako, da vnesete kombinacijo regsvr32 X3DAudio1_7.dll, ki ji sledi vhodna tipka in celoten ponovni zagon računalnika. Po ponovnem zagonu v vsakem primeru očistite register z optimizatorjem ali posebnim pripomočkom.

  Popolna ponovna namestitev programa DirectX

  Vendar, kot kaže praksa, je veliko lažje obiskati Microsoftovo spletno mesto in prenesti najnovejšo različico DirectXa, ki jo podpira nameščen operacijski sistem, in jo nato namestiti.
  Če želite prenesti celoten namestitveni paket, lahko prenesete tako imenovani spletni namestitveni program z minimalno velikostjo. Namestitev bo izvedena na spletu. Seveda potrebujete neprekinjeno povezavo z internetom.

  Povzetek

  To je vse o knjižnici X3DAudio1_7.dll. Zdi se, da je ta komponenta že jasno. V zvezi s tehnikami za odpravljanje s tem povezanih težav je najlažje ponovno namestiti celotno platformo kotpoiščite datoteko na internetu. Poleg tega se lahko napake pojavijo tudi pri drugih komponentah. Ali ne boste prenesli in registrirali vseh komponent DirectX, ki so bile poškodovane, eno za drugo?

  Sorodne publikacije