Samsung Galaxy J2 Prime pametni telefon: funkcije, opis, ocene

Lani je južnokorejski proizvajalec močno razširil svojo ponudbo proračunskih naprav. Takšni telefoni so že dolgo v veliko povpraševanje, zlasti v času počitnic. Ta članek bo razpravljal o Samsung Galaxy J2 Prime. Cena za to napravo je malo padla. Naprava pripada proračunskim napravam. "Polnjenje" - na povprečni ravni. Operacijski sistem - Android 6. izdaja.

Paket

Pripomoček, ki je omenjen v članku, se prodaja v blagovni znamki. Bela je. Na hrbtni strani lahko vidite vse pravne informacije o proizvajalcu in specifikacije pametnega telefona.


Vključuje telefon, polnilni kabel, priključni kabel za računalnik in dokumentacijo. Polnilnik je zasnovan tako, da zagotavlja 1 A. Telefon nima sistema za hitro "hranjenje" baterije.

Oblikovanje

Pregled Samsung Galaxy J2 Prime naj še naprej opisuje videz naprave. Na splošno je zasnova zelo podobna vsem drugim pripomočkom Galaxy J. Ohišje je izdelano iz plastike. Struktura ima hrapavost in neenakost, zaradi česar bo naprava dobro ležala v dlani in se ne bo izmuznila. Vsi ključi in vrata so običajni za uporabnike južnokorejskih pripomočkov. To je mogoče razumeti z upoštevanjem značilnosti Samsung Galaxy J2 Prime. Spodaj je enostavno najti priključek za polnjenje in sinhronizacijo ter mikrofon. Zgoraj - izhod za slušalke. Je standardni mini-juke. Na levi straniObstaja ključ za nastavitev glasnosti naprave, na desni pa gumb, ki je odgovoren za vklop /izklop.


Ogledate si lahko zvočnik, fotoaparat na zgornjem delu sprednje strani aparata. Obstaja tudi bliskavica in senzor bližine. Pod zaslonom lahko vidite tipke, občutljive na dotik. Dva sta. Med njimi je mehanski gumb "Home". Ker gre za proračunsko napravo, nimajo osvetlitve ozadja. Na zadnji strani je kamera, bliskavica in zvočnik. Da ne izgubi videza, je bolje, da skrbimo za primer Samsung Galaxy J2 Prime. Pod pokrovom lahko vidite baterijo. Je odstranljiv. Obstajajo tudi tri reže za sedem kartico in zunanji pogon. Ta odločitev je všeč številnim kupcem, saj večina pametnih telefonov najpogosteje uporablja pomnilniško kartico namesto drugega "sedem". Kljub dejstvu, da naprava pripada proračunskemu segmentu, je dobila kakovost gradnje. Luft in škripanje niso vidni.

Zaslon

Samsung Galaxy J2 Prime pametni telefon deluje z običajnim 5-palčnim zaslonom. Temelji na matriki tipa IPS. Ločljivost zaslona za tako diagonalo je majhna - le 960 x 540 slikovnih pik. Vidni koti niso impresivni. Senzor lahko deluje z dvema hkratnima dotikoma. Podatki na soncu so berljivi, vendar ne tako dobri, kot bi si želeli. Kontrast in svetlost - na najvišji ravni.

Produktivnost in pomnilnik

Naprava deluje na procesorju podjetja MediaTek. Deluje na 4 jedrih, katerih frekvenca je 144 GHz. Seveda obstaja grafični čipov. Njegova frekvenca je 600MHz
RAM je bil 15 GB. Kupcu je na voljo samo 400 MB po celotnem prenosu telefona. Notranji pomnilnik mostu je 8 GB. Namestite lahko pomnilniško kartico.

Priložnosti za komunikacijo

Samsung Galaxy J2 Prime Review Nadaljujemo z dejstvom, da telefon deluje z brezžičnimi omrežji. Frekvenčno območje ne presega 24 GHz. Delo z signali Wi-Fi se razlikuje pri povprečni hitrosti. Vgrajen navigacijski modul. Dobro opravlja svoje naloge. Naprava ima tudi podporo za Bluetooth. Njegova različica je 4.0.

Programska oprema

Telefon, ki je omenjen v članku, deluje na "Android" različici šest. Dodatno je nameščena lupina TouchWiz. To označuje uradni Samsung Galaxy J2 Prime. Lupina je dobila malo posodobljenega vmesnika in nekatere funkcije so bile obrezane. To je na primer spreminjanje barvnih nastavitev zaslona in drugih možnosti blagovnih znamk. Tudi z dejstvom, da so bile nekatere funkcije izrezane iz sistema, je to težko in enostavno obvladati. Poleg številnih kupcev navdušuje, koliko porabi operativni in notranji pomnilnik. Telefon nima funkcije prilagajanja svetlosti zaslona. Vendar pa obstaja poseben način, imenovan "Na ulici". Zahvaljujoč temu se lahko svetlost dvigne na najvišjo raven. Kupci opozarjajo, da je operacijski sistem hiter, da nima nobenih pritožb. Deluje dobro, gladko. Težave in napake se ne upoštevajo.

Kamere

Kot večina Samsungovih pripomočkov ima ta proračunski telefon dva fotoaparatafrontalen za 5 Mp in glavni 8 MP. Meni je intuitiven, tako z otrokom kot z neizkušenim odraslim. Proizvajalec je to napovedal in na predstavitvi predstavil Samsung Galaxy J2 Prime. Sprednja kamera ima širokokotni objektiv, bliskavico. Lastniki ugotavljajo, da opravlja svoje delo popolnoma.

Življenjska doba baterije

Telefon deluje z baterijo 2600 mAh. Čeprav se baterija ne razlikuje po moči, čip ni zelo zahteven po energiji. Vendar pa se s tem posebnimi značilnostmi trajanja baterije pametnega telefona ni razlikovalo.
Vgrajena dva načina varčevanja z energijo - kot je prikazano v značilnostih telefona Samsung Galaxy J2 Prime. Uporabniki opozarjajo, da medtem ko aktivno brskate po straneh prek brskalnika, telefon traja približno 8 ur. Enak čas lahko preživite z vključenimi videoposnetki v resoluciji 720. Če je zaslon izklopljen in je predvajalnik v maksimalnem načinu, bo oseba lahko uporabljala telefon 40 ur, pri največji obremenitvi pa bo naprava delovala največ 4 ure.

Prednosti in slabosti

S pozitivnih strani kupci opozarjajo na odlično delovanje GPS-navigatorja, dober čipov in uporabnost vseh nameščenih aplikacij. Da bi povečali življenjsko dobo baterije, je bil sam sistem optimiziran. Igre kažejo dobre rezultate. Za Samsung Galaxy J2 Prime kartico obstaja ločena reža. Glavna kamera je bila za mnoge užitek. Kakšne so slabosti kupcev? Neugodni vtisi so bili posledica plastičnega kovčka. Trajen spomin je premajhen. Jih nisenzor osvetlitve. Zaslon ima majhno ločljivost, saj je njegova diagonala zmožna ustvariti boljše slike. Med zaslonom in steklom, nameščenim za zaščito, je zračna plast. Video snemanje pušča veliko možnosti. Stroški v primerjavi s kitajskimi proizvajalci so veliki. Video povezava je tudi slabe kakovosti.

Kdo ustreza telefonu?

Naprava se odlično pokaže v igrah. Tisti, ki so pomembnejši od števila posnetkov na sekundo, ki jih izda naprava, in ne števila slikovnih pik na palec, bodo zadovoljni. Cena za Samsung Galaxy J2 Prime niha znotraj 7 tisoč rubljev. Poleg tega bodo tisti, ki cenijo kakovostno programsko opremo, zagotovo popolnoma zadovoljni. Vendar, če je kakovost fotoaparata je pomembno, ločljivost zaslona in sestavljanje dobrih materialov, potem morate bypass to napravo ob strani.

Če zaključimo

Če primerjamo Samsung Galaxy J2 Prime s katerim koli drugim "proračunom", je treba opozoriti, da ima naprava uravnotežene lastnosti. Na primer, zaslon ni najboljši, vendar so kamere dobre. Operacijski sistem je svež (v času izdaje), splošna zmogljivost pa ni slaba. Opisan pripomoček je primeren za tiste, ki ne želijo porabiti dragega pametnega telefona, ki ga je izdelal kitajski proizvajalec. "Samsung" telefon kaže odlične zmogljivosti in ima povprečno zmogljivost. Seveda so njihove slabosti, vendar veliko kupcev zapre oči.

Sorodne publikacije