Kako ponovno zagnati iphone 7 z dvema gumboma: kaj se je spremenilo, navodila

Apple, ki ima zavidljivo pravilnost, potrošnikom ponuja nove telefone z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami. Vendar pa obstaja sprememba ne le lokacije gumbov, temveč tudi njihove funkcionalne spremembe. Zato imajo nekateri uporabniki vprašanja. Na primer, kako ponovno zagnati iPhone 7 z dvema gumboma.

Zgodovina vprašanja

Vse prejšnje generacije iPhonea so bile enako naložene. Če želite to narediti, morate klikniti na gumb »Domov«. In hkrati z njim "On /Off". Hraniti jih morate v stisnjenem stanju toliko časa, kolikor je potrebno za ponovni zagon telefona. V nekaterih primerih traja le nekaj sekund. Toda najpogosteje morate porabiti približno 20 sekund.


Zaradi resnega izboljšanja najnovejše generacije iPhoneov se uporabniki verjetno ne bodo soočili z vprašanjem, kako ponovno zagnati iPhone 7 z dvema gumboma. možnost.
To je posledica dejstva, da so za pametne telefone "jabolka" značilna visoka hitrost delovanja, dobra reakcija na lastniško ekipo. Zagon in delo aplikacij se navadno pojavita brez zrušitev in obešanja.

Spreminjanje gumba za dom

Kljub temu, da je gumb nameščen, se je načelo njegovega delovanja spremenilo. Enako se poglablja kot v prejšnjih modelih. Tudi ko je pritisnjen, se počuti poznanoklik, to je za potrošnika se zdi, da se ni nič spremenilo. V resnici pa je prišlo do spremembe. Ključ je postal občutljiv na dotik, ne mehanski. Zato je ni mogoče uporabiti za ponovni zagon telefona. Ampak potem, kako lahko iphone 7 ponovno zagnati z dvema gumboma? Pogovorimo se o tem kasneje.


Ponovni zagon v 4 korakih

Kljub temu, da gumba Home ni več mogoče uporabiti za ponovni zagon, še vedno ostaja zmožnost ponovnega zagona pametnega telefona. Ta postopek ni zapleten in se izvaja tudi z dvema gumboma. Kako ponovno zagnati iPhone 7 z dvema gumboma?
Priročnik vsebuje 4 korake:
 • V svoje roke je treba vzeti pametni telefon sedme generacije, poiščite na robu gumba "On /Off". In klikni na njen prst.
 • Poiščite gumb za zmanjšanje glasnosti na nasprotnem robu telefona in ga tudi stisnite. Oba gumba morata biti istočasno zaklenjena.
 • Zaslon bi moral ugasniti.
 • Na zaslonu se mora pojaviti logotip - jabolko. To je signal, da je bil ponovni zagon izveden, in gumbi se lahko sprostijo.
 • iTunes za pomoč

  Kako ponovno zagnati iphone 7 z dvema gumboma? Fotografije pravilnega izvajanja tega preprostega postopka si lahko ogledate spodaj.
  Vendar ponovni zagon morda ne bo izboljšal stanja. Če se telefon še naprej buje, visi in ne želi pravilno delovati, lahko z iTunes uporabite drug algoritem. To storite tako, da povežete telefon z računalnikom in obiščete iTunes. Nato ponovno zaženite iPhone 7 z dvema gumboma,kot je opisano zgoraj. Vendar s to možnostjo ne smete pritisniti na ponovni zagon gumba, dokler se na zaslonu ne prikaže način obnovitve. Nato morate aktivirati postopek posodobitve s klikom na ustrezen gumb. V tem načinu bo program izvedel ponovno namestitev operacijskega sistema s shranjevanjem vseh osebnih podatkov. Če obnovitveni način zaženete po pomoti, bodo vsi osebni podatki uporabnika izbrisani. Zato je treba paziti pri izbiri načina. Rebooting iphone z dvema gumboma je zelo tesen in velja le v brezupnih situacijah. Če lahko telefon znova vklopite z izklopom, morate storiti enako. Če je situacija nerešljiva ali obstaja dvom, morate takoj zaprositi za storitveno podjetje. To bo pomagalo preprečiti neprijetne posledice s popolno izgubo podatkov.

  Sorodne publikacije