Najboljša blagovna znamka za kitajske pametne telefone: pregled, specifikacije in ocene

Kitajski trg pripomočkov je bil dolgo časa dopolnjen z novimi modeli telefonov, tablic in prenosnih računalnikov. Še več, pojavljajo se v izjemni meri. Zdaj so številne kitajske proizvajalce pretepli vodje. Večina domačih potrošnikov je pozorna na te izdelke zaradi dostopne cene in povsem ustrezne kakovosti. Poleg tega je vredno omeniti, da so nekateri telefoni in tablični računalniki sposobni konkurirati s takšnimi dobro znanimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung, Apple. Poleg tega praktično vsi proizvajalci, ne glede na to, kje so sedeži, ustvarjajo svoje stvaritve v nebesnem cesarstvu.


Ta članek bo predstavil vrhunske kitajske pametne telefone in ne samo. Preberite vse spodaj.

Priljubljeni proizvajalci srednjega kraljestva

Dobesedno imajo vsa prodajna mesta pripomočkov v svojem asortimanu številne izdelke azijskega proizvajalca. Nekateri od njih so že dolgo zaslišali, medtem ko so drugi pred kratkim prispeli na svetovni trg. Poglejmo si, kaj se na Kitajskem ne šteje le za najboljše, ampak si zasluži spoštovanje domačega potrošnika.
 • Huawei.
 • Xiaomi.
 • Lenovo.
 • Meizu.
 • ZTE.
 • Coolpad.
 • Doogee.
 • Elephone.
 • Vivo.
 • Gionee.
 • LeTv.
 • Oppo.
 • Po opisu vseh blagovnih znamk bo predstavljena ocena najboljših kitajskih pametnih telefonov.

  12. mesto: Oppo

  V tujini, na žalost, je to podjetje do sedaj pridobilo malo uspeha, vendar je to dejstvo že kazalnik kakovosti. Njeni pripomočki lahko varno tekmujejo z izdelkom "jabolko".Doslej je nakup pametnih telefonov iz Oppo v Rusiji mogoče naročiti samo na tujih straneh. Podjetje se osredotoča na trge Tajske, Indonezije, Filipinov in jugovzhodne Azije.

  Povratne informacije potrošnikov kažejo, da ta znamka kitajskih pametnih telefonov "premaga" kakovostne naprave, ki lahko na daljavo prikličejo priljubljene telefone iz "jabolka". Delajo z močnim procesorjem in tehnične specifikacije, ki opisujejo pametni telefon, so pravzaprav zelo močne.

  11. mesto: LeTV

  To podjetje se je pravkar pojavilo na trgu. V kratkem času je lahko osvojila potrošnike s kakovostnimi in poceni pametnimi telefoni. Na ozemlju Kitajske zaseda vodilne položaje na domačem trgu. Iz nekega razloga ta znamka kitajskih pametnih telefonov ne more prodati svoje prodaje v tujini. Morda zaradi mladosti ali še vedno nezadostnega dohodka.


  Zgodovina podjetja se je začela z dejstvom, da so njeni zaposleni začeli snemati video na internetu. Takoj po uspehu domorodcev na Kitajskem je bila družba registrirana. Prednaročila za model LeMax bi lahko zagotovila uspeh proizvajalca v prihodnosti. Kakšen ugledni pametni telefon? Odličen videz. Nima stranskega okvirja, zato se za domačega potrošnika zdi nenavadno in zelo simpatično. Zaslon ima diagonalo 5,5 cm. Pametni telefon deluje na procesorju z 8 jedri. Glavna kamera je 13 MP.

  Mnogi potrošniki poudarjajo, da obstaja verjetnost razvoja, v katerem bo LeTV to spremenilpriljubljene kitajske blagovne znamke pametnih telefonov Huawei in Xiaomi.

  10. mesto: Gionee

  Ta proizvajalec upošteva željo potrošnika po tankem in dokaj zmogljivem telefonu. Gionee je produkt tega razvoja. Primer Elife E8 lahko opišemo. Opremljen je z akumulatorjem, ki je nekaj več kot 3500 mAh. Kamera ustvarja čudovite posnetke. Ali je mogoče čakati še 24 MP? Potrošniki upoštevajo dobro delo samodejnega ostrenja. Zaslon ima diagonalo 6 palcev. Cena je v celoti združljiva s kakovostjo. V Ruski federaciji doseže 35 tisoč rubljev.
  Čeprav Gionee ni uvrščen na seznam, ki bi se lahko imenoval "znane kitajske znamke pametnih telefonov", lahko njegovi proizvodi tekmujejo s svetovnimi ameriškimi in drugimi podjetji. Samo čas je.

  9. mesto: Vivo

  To podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009, kar je takoj pokazalo, da je začetnik. Hkrati pa nekateri potrošniki že poznajo svoje modele pametnih telefonov, kot so Kitajska, Azija in federacija. Zelo dober zvok. Ampak s tem, kot tudi druge nove kitajske blagovne znamke pametnih telefonov, Vivo poskuša dodeliti veliko več prednosti svojih izdelkov.

  8. mesto: Elephone

  Podjetje in večina kitajskih proizvajalcev so zelo mladi. Vendar pa je bilo možno, da se dotakneš srca potrošnikov veliko kasneje po prvem nastopu. V letu 2015 je izšel zanimiv model, ki bi lahko postal priljubljen na domačem trgu. Kaj je posebnega v njej? Ta znamka kitajskih pametnih telefonov je namestila fotoaparat z 20 Mp in zelo zmogljivo baterijo. Poleg tega procesor deluje na 8 jedrih, RAM pa je 4GB Potrošniki Ruske federacije bodo lahko kupili telefon po visoki ceni, kar pa ne moremo reči za tiste kupce, katerih valuta je dolar. Povprečna cena pametnega telefona je 300 $.

  7. mesto: Doogee

  Pregled kitajskih znamk pametnih telefonov nadaljuje naslednji proizvajalec, čigar ime za rusko uho je precej nenavadno - Doogee. Podjetje je bilo odprto šele v letu 2013, zdaj pa so njegovi proizvodi v povpraševanju. S čim je to povezano? Z odličnim razmerjem cena /kakovost. Velika zbirka, dobre stvari, hitri pripomočki in enostaven za uporabo - vse na voljo po razmeroma nizkih stroških.

  6. mesto: Coolpad

  To podjetje ne uvršča seznama "najboljših kitajskih znamk pametnih telefonov", vendar ni zadnje mesto. Prav je na šestem mestu. Najbolj znan njen vodilni je Dazen X7. Številni domači kupci tega podjetja niso niti slišali, ampak dejstvo je, da se je v svetu prodaje uvrstil na 8. mesto. Prikazani telefon se je odlikoval s kakovostjo in nizkimi stroški. V Rusiji je mogoče kupiti za samo 11.000 UAH. Kaj na koncu kupec dobi? 13 MP kamera, 3 GB RAM-a, 2.1 GHz procesor in kovinsko ohišje. Na prodajo v svoji domovini - Kitajska - je podjetje uvrščeno na tretje mesto.

  5. mesto: ZTE

  Še naprej razmišljamo o kitajskih znamkah pametnih telefonov. Ocena je že strožja: pet voditeljev že dolgo temelji na policah ruskih trgovin. Mnenja o telefonih proizvajalcev ZTE so precej dostojna. Pomagajo oceniti, kako je blagovna znamka doseglapriljubljenosti To je posledica dejstva, da je on, tako kot nekateri drugi konkurenti, zavrnil uporabo ukrivljenih kotov pametnih telefonov in popolnoma odstopil od uporabe okvira.

  Primer je telefon Nubia Z9. Telefon je osvojil ne samo nenavaden videz, ampak tudi, da je enostaven za uporabo in priročen za delovanje v različnih pogojih. V prodaji v Združenih državah Amerike se je podjetje uvrstilo na 5. mesto, kot smo na seznamu. Poleg tega je treba opozoriti, da se je začela izvajati šele leta 2012.

  4. mesto: Meizu

  O proizvajalcu Meizu malo ljudi ni slišalo. To je svoje izdelke, skupaj z drugimi vodilnimi podjetji, je že dolgo polnjenje ruskih števci. Torej, kaj je znamka kitajskih pametnih telefonov na četrtem mestu? Zaradi kakovostne montaže in tehnologije je proizvajalec postal vodilni na azijskem trgu. Navzven so pripomočki podobni Appleovim izdelkom, ki jih ima večina potrošnikov. Vendar pa ne razlikuje podjetja od njegovih neposrednih konkurentov. Konec koncev, večina kitajskih blagovnih znamk uporablja tako "trik", ustvarjanje kopije. In čeprav proizvajalec ni zrasel na raven ameriškega "jabolka", potrošniki za njih napovedujejo uspešno prihodnost. Nedavni modeli prodirajo na tuje trge in postajajo vodilni na področju prodaje.

  3. mesto: Lenovo

  Še naprej razpravlja o kitajskih znamkah pametnih telefonov, seznam katerih je predstavljen na samem začetku članka, seveda o Lenovo. To podjetje je postalo splošno znano zaradi dejstva, da že dolgo časa proizvaja prenosne računalnike. V trgovanjutočke v tem segmentu, je že dolgo utrdila in je velik tržni delež. Zaradi dejstva, da je obseg tega proizvajalca pametnih telefonov precej širok in ima različne cenovne kategorije, bo vsak potrošnik lahko izbral primeren model. Podjetje je uspelo doseči ne samo priznanje na kitajskem trgu, temveč tudi v svetu. Na svoji domači strani je osvojila drugo mesto v prodaji. Kakovost in bistvena razlika med njihovimi pripomočki je tisto, kar je družba Lenovo zaslužila za svojo ljubezen. Ko govorimo o eni izmed vodilnih modelov, ki se imenuje Vibe Shot, je treba opozoriti, da fotoaparat ustvarja osupljive posnetke (16 MP). Poleg tega telefon podpira dve SIM kartici. In to ni glavna prednost, ki jo lahko pohvali proizvajalec.

  2. mesto: Xiaomi

  Xiaomi nenehno konkurira Huaweiju za svetovno vodstvo. Ta proizvajalec je vedno na ušesih in že dolgo se je izkazal za enega najboljših. On je v primerjavi z Apple, pravi, da bo čez nekaj časa, da bo lahko premaknete ameriški "Apple" iz vseh položajev. Poleg tega je podjetje mlado - ustanovljeno je bilo leta 2010. Blagovna znamka kupca ponuja več podobnih modelov naprav Apple. Večina telefonov kitajskega proizvajalca ima sijajni zaključek, sijaj, čiste oblike in kovinski kovček. Notranji vmesnik je predstavljen v eni različici znanega operacijskega sistema Android. Vendar pa je modifikacija, ki se uporablja v pametnih telefonih, ki jo je razvila sama družba. Kaj pa tehnične specifikacije? Vsak pripomoček je resnično zmogljiv, sposoben zagotoviti vseprogram, ki zahteva veliko virov. Potrošniške izjave to potrjujejo za 100%. Zaradi dejstva, da je priljubljenost podjetja začela naraščati s hitrostjo brez primere, je proizvajalec povišal stroške ustvarjenih pripomočkov.

  1. mesto: Huawei

  Huawei je drzno mesto na tretjem mestu po prodaji. Ona je precej uspešna na domačih in ne samo na trgih. Vse je posledica dejstva, da je zasedba tujih prodajnih mest že začela že zdavnaj. Poleg tega je glavna značilnost, ki razlikuje izdelke podjetja toliko od drugih kitajskih, da ta tehnika ni absolutna kopija vodilnega podjetja Samsung ali drugega vodje. Vsak telefon je premišljen, v njem je veliko posameznih beležk. So kot potrošniki. Podjetje ponuja ne le stilsko in lepe modele, ampak tudi močno polnjenje, ki je odlična delovna zmogljivost. Primer je celotna linija vodilnih, imenovanih P8. Zaslon je 1920x1080 px, procesor deluje na treh jedrih, RAM pa je 3 GB. V zvezi z zunanjim dizajnom je tu mogoče omeniti kovinski kovček. Popolnoma je zaščiten pred poškodbami in udarci. Poleg tega povratne informacije potrošnikov potrjujejo, da je težko poškodovati telefon.

  Katera znamka dajati prednost?

  Katera kitajska znamka pametnih telefonov je boljša, je nemogoče odgovoriti nedvoumno. Vsaka oseba se odloči za sebe, da izbere okus po zasnovi, lupini in funkcionalnosti. Podjetja se med seboj razlikujejo po nebistvenih odtenkih. Nekdo ima širok izbor, vendar naNekdo ima le nekaj izdelkov, vendar so kakovostni, vendar tudi v ustrezni cenovni kategoriji.

  Smartphone Rating

  Kljub priljubljenosti blagovnih znamk so bile leta 2016 na seznamu razvrščene vodilne znamke - katera od njih je postala boljša? Spodaj si lahko ogledate oceno in kratke tehnične značilnosti vsake od možnosti.
 • Meizu M3s 16Gb. 13 Mp Camera, vendar spredaj, žal, samo 5 Mp. Možno je namestiti dve SIM kartici. Procesor deluje na 8 jedrih. Baterija ima moč 3020 mAh.
 • Xiaomi Mi Max 32 Gb. Uživajte v prikazu 6-palčnih pripomočkov. Glavna kamera ima 16 MP. Baterija z zmogljivostjo 4850 MAG. Vgrajena je funkcija za zaščito prstnih odtisov.
 • LeTV One 32 Gb. Malo tehta - 168 g. Glavna kamera je bila 13 Mp. 3 GB RAM-a. Obstaja ena pomembna pomanjkljivost - ne morete uporabljati bliskovni pogon.
 • Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32Gb. Zaslon je 5 cm, baterija je precej zmogljiva - 4050 čarovnik. Teža je precej majhna - skoraj 165 funtov, glavna kamera pa 16 megapikslov. Obstaja IR vmesnik in skener za prstne odtise.
 • OnePlus OnePlus364Gb. Odlično steklo, ki ni izpostavljeno mehanskim vplivom. Praske so redkost. Kamera ima 16 Mp, frontalni - 8 MP. Količina RAM-a zasluži spoštovanje, 6 GB.
 • Sodeč po povratnih informacijah, kupci še vedno uživajo drugo vodilno vlogo. Bolj zanimivo je okrašen in se najbolje prikaže v delu. Vendar pa ga je število prodaje potisnilo na drugo mesto, zaradi česar se je moral umakniti konkurentu.

  Sorodne publikacije