Kako namestiti trg Play na tabličnem računalniku? Navodila za namestitev Google Play trga

Na žalost se lastniki nekaterih modelov poceni tablet soočajo s problemom, da v večini primerov manjka ena izmed najbolj potrebnih in priljubljenih storitev storitve Play Market v sistemu Android. Za to je lahko veliko razlogov. O njih bomo govorili ločeno. Nato bomo pogledali, kako namestiti Play Market na tabličnem računalniku (Android), če v sistemu ni takšne storitve. Obstaja več načinov za to, toda v primeru kitajskih naprav morate imeti potrpljenje.

Kaj je storitev Play Market in zakaj je potrebna?

Ta storitev je ogromno skladišče različnih programov, iger in multimedijskih vsebin. Kljub temu, da je mogoče aplikacije na napravi Android namestiti iz datotek, posnetih na internetu, jih vnaprej naložiti v računalnik, nato pa kopirati na izmenljivo SD kartico, ta način izgleda zelo neprijetno. Bistvo je, da lahko neuradni programi vsebujejo napake in so onemogočeni, še slabše pa lahko zamašijo viruse, ki povzročijo, da se celoten sistem "odbije". Poleg tega je postopek namestitve povezan s prenosom distribucije na zemljevid, namestitvijo in naknadno odstranitvijo datoteke APK. To je upravičeno le, če v storitvi "Play Market" ni takega programa ali je plačan.
V primeru uradne službe je vse drugače. Vsi programi so preizkušeni, postopek namestitve pa je tak, da se distribucija najprej prenese na napravo, nato pa se aplikacija namesti, nato pa začasno.datoteke so izbrisane. Z drugimi besedami, vse je avtomatizirano.

Zakaj storitev ni na tablici?

Preden nadaljujete z razmislekom o tem, kako namestiti aplikacijo Plugin na tabličnem računalniku, se morate posebej osredotočiti na razloge za pomanjkanje te storitve.
Pogosto je to le posledica dejstva, da je naprava sama izdelana na Kitajskem, kitajska firmware Android pa je neuradna in preprosto ne vključuje te storitve. Drug razlog je učinek virusov ali napačnih dejanj uporabnika, ki ima v lasti korenske pravice, ki je bila po nesreči ali nevednosti izbrisana. Karkoli, problem, kako namestiti "Plake Market" na tabličnem računalniku, v standardni situaciji je rešen precej preprosto.

Ukrepi pred namestitvijo

Preden lahko izvedete namestitev neposredno, morate narediti nekaj prilagoditev. Ker namestitvena datoteka za prenos ni iz uradnega vira, lahko sistem zavrne distribucijo.
Zato najprej obiščite razdelek Nastavitve konfiguracije in varnosti, da omogočite dovoljenje za namestitev aplikacij iz neznanih virov.

Postopek namestitve neposredno iz naprave

Zdaj se premikamo neposredno k rešitvi problema, kako na najlažji način namestiti "Play Market" na tabličnem računalniku. Obstajata dve možnosti za ukrepanje. Če je v sistemu nameščen nameščen spletni brskalnik, je bolje, da namestite namestitveno datoteko APK.
Če ni brskalnika, boste morali prenesti s stacionarnega računalnika ali prenosnega računalnika in natokopirajte ga na tablični računalnik tako, da napravo priključite prek standardnega kabla USB. Nato uporabite upravljalnik datotek ali poiščite želeno datoteko prek particije pomnilnika naprave, nato pa jo zaženite in počakajte, da se postopek namestitve dokonča. Po zagonu bo Plake Market pozvan k avtorizaciji (vnesite Gmailov naslov in geslo). Mimogrede, problem, kako namestiti "Plake Market" na tableto EXPLAY, o kakršni koli spremembi je podobno rešen. Podobna odločitev.

Kako namestiti "Plake Market" na kitajsko tablico: kaj bo potrebno za namestitev?

Če je bilo v prvem primeru vse sorazmerno preprosto, se bodo kitajske naprave morale zmešati. Če pomislite, kako namestiti trg Plake na kitajsko izdelano tableto, morate najprej založiti več namestitvenih distribucij (APK) za namestitev takih programčkov:
 • Framaroot;
 • Google_play;
 • GoogleLoginService;
 • GoogleServiceFramework;
 • Vsak upravitelj datotek (neobvezno in za lažjo uporabo).
 • Prva aplikacija je potrebna za pridobitev korenskih pravic, brez katerih namestitev ni mogoča, slednja pa sta namenjena namestitvi Googlovih storitev in zagotavljanju njihovega pravilnega delovanja (brez tega "Play Market" tudi ne namestite).

  Namestitev: navodila po korakih

  Oglejmo si, kako namestiti Plate Market na tabličnem računalniku z uporabo zgornjih komponent.
  Najprej kopiramo datoteke v napravo, nato sprožimo Framaroot in po končani namestitvi.ponovno zaženite tablični računalnik. Zdaj v upravitelju datotek kopirajte datoteke s kartice SD v mapo z aplikacijami v sistemskem imeniku, ki se nahaja v podatkovnem imeniku sistemske mape Android na notranjem pogonu.
  Nato se preprosto strinjamo z zahtevo za podelitev privilegijev superuporabnikov in se zagotovo strinjamo z vprašanjem obnove diska. Po tem ponovno zaženemo napravo in se prepričamo, da je med nameščenimi aplikacijami ikona "Play Market". Če ste že imeli datoteke GoogleLoginService in GoogleServiceFramework v mapi aplikacije, jih morate najprej izbrisati, nato pa jih kopirati (ali jih ob kopiranju zamenjati).
  Po zagonu programa ustvarimo nov račun ali vnesemo podatke o registriranem računu.

  Osnovne nastavitve

  Zdaj nekaj besed o osnovnih nastavitvah. Načeloma lahko uporabite privzete nastavitve, vendar je za uporabnike mobilnega interneta z omejenim prometom bolje, da samodejno posodabljanje vključite samo prek Wi-Fi. Sporočila se lahko uporabijo na zahtevo, včasih pa postanejo preveč vsiljivi. Najboljše je, če dodate gradnike (po namestitvi aplikacij se bodo samodejno namestili na namizje). Nastavite lahko tudi omejevalni filter ali nastavite geslo po meri, da se izognete nakupom drugih uporabnikov v vašem imenu (to je lahko še posebej uporabno, če je vaša bančna kartica povezana z vašim računom).

  Zaključek

  Če naredimo nekaj sklepov, je problem namestitveStoritev "Plake Market" je rešena preprosto. Res je, da je v primeru kitajskih tablet pogoj koreninskih pravic. Brez tega ne morete niti sanjati o normalni namestitvi storitve. V ostalem je vse preprosto. Kar se tiče prenosa izvornih datotek, jih lahko zdaj zlahka najdete v prostorih Runet. Toda preden jih prvič uporabite, je zelo priporočljivo, da preverite, ali so v računalniku virusi. Za korenske pravice pa ni potrebno uporabljati programa Framaroot. Vsak drug aplet ima enake zmogljivosti.

  Sorodne publikacije