Napaka povezave: kaj pomeni ta napaka in kako jo popraviti

Ko se prijavite v spletni brskalnik za določen vir, se uporabnik nenadoma prikaže sporočilo o napaki povezave. Kakšen neuspeh, si lahko mnogi zamislijo takoj, samo prevede svoje ime iz angleščine v rusko. Ampak tukaj je popravek napake reči ločeno.

Neuspeh pri povezavi: kar pomeni to sesutje

Za začetek bomo uporabili običajen prevod. Če pogledate ime - Connectionfailure, kar pomeni ta opis, je enostavno razmisliti, če kombinacijo razdelite na dve komponenti ("napaka povezave" - ​​verbalni prevod). Izkazalo se je, da gre za sporočilo o najpogostejši kršitvi povezave ali o nemožnosti namestitve.


Seveda lahko tu zadostujejo razlogi za nastanek takšne napake, ki pa niso vedno odvisni od nastavitev po meri, čeprav lahko to igra vlogo.

Najpogostejši vzroki za nastanek in najpogostejša situacija

To je kratek opis okvare Napaka povezave. Kar pomeni, da je ta napaka malo jasna. Toda, ko bi moral njegov videz upoštevati vse vrste situacij njegove manifestacije. Morda je problem le z nekaterimi določenimi viri, ker opravlja tehnično delo in morda je sam strežnik, ki se imenuje, preprosto "padel". Primer tega je lahko problem s spletnim mestom VK 2014, ko ga nihče ne bi mogel vstopiti. Mimogrede, ta napaka je značilna za večino socialnih omrežij ali spletnih virov za igre na srečo. Problem je lahko tudi pri ponudniku. Če je isti vhodje nemogoče za vse vire, razlog je v iskanju v omrežju ali nastavitvah brskalnika. Toda če pogledate lokalne nastavitve, med stvari, ki lahko povzročijo to napako, obstaja več glavnih razlogov:
 • vpliv virusov in zlonamerne kode;
 • težave z brskalnikom;
 • blokiranje povezave z antivirusom ali napravo za označevanje blagovnih znamk;
 • Prelivanje predpomnilnika DNS in preveč začasnih datotek;
 • Kršitev integritete gostitelja datotek.
 • Error Connectionfailure Error: Kaj je to v smislu zmožnosti popraviti napako

  Odpravljanje težav bi se moralo začeti s popolnim preverjanjem sistema za prisotnost virusov. Priporočljivo je, da uporabite kateri koli prenosni program, in še bolje, da ga prenesete iz diska Rescue Disk, preden se sistem zažene.


  Lahko se tudi poskusite prijaviti v uporabniški vir prek drugega brskalnika. Morda je razlog za to, da je privzeti program preveč razširitev in dodatkov, vključno z zloglasnim blokatorjem AdBlock. Lahko jih onemogočite ali odstranite.
  Spletno mesto lahko blokira protivirusni ali požarni zid. Nekaj ​​časa jih je treba prekiniti in se poskusiti prijaviti na spletno mesto. Če je to resnično razlog, morate v seznam izjem vnesti naslov spletnega mesta (za brandmower morate nastaviti novo pravilo).
  Če želite očistiti začasne datoteke, lahko uporabite optimizatorje programov, ki bodo odstranili vsebino brez sodelovanja uporabnika, in za čiščenje predpomnilnika DNS pokličite lupino za upravljanje pravicSkrbniški nivo in uporabite ukaz ipconfig /flushdns.
  Če je v nastavitvah TCP /IP določeno, da so najpogosteje uporabljeni naslovi samodejno prejeti, lahko za DNS določite naslove Googlovih storitev in nato ponovno poskusite prijaviti v vir. Končno lahko odprete datoteko Hosts in preverite njeno vsebino. Če je na dnu nekaj naslovov (za vrstico lokalnega naslova, ki se začne s vrednostmi 127.0), jih je treba le izbrisati.

  namesto na koncu

  Tu je načeloma vse, kar se nanaša na neuspeh v povezavi z napako. Kar pomeni, da je ta napaka za vse uporabnike že jasna. Popravek, kot je razvidno iz vsega zgoraj navedenega, prav tako ne predstavlja posebnih težav. Če težava ni odpravljena, lahko v skrajnem primeru sistem povrnete v stanje, ko je vse delovalo. Toda v primeru, da nesreča ni odvisna od uporabnika, je najbolje, da se obrnete na ponudnika, da naredite ping zunanji signal, ki prihaja iz računalnika ali uporabnikovega usmerjevalnika.

  Sorodne publikacije