Pregled, funkcije, prednosti in slabosti iPhone 6

V tem članku bomo razpravljali o vseh prednostih in slabostih iPhone 6. Mnenja o tako priljubljeni napravi so včasih precej skeptična. Nato bomo predstavili vse informacije, ki temeljijo na objektivnih odzivih kupcev in kritikov. Lastniki "Apple" tehnologije so že dolgo navajeni, da podjetje vsako leto izdaja nadgrajeno spremembo naslednjega modela. V tem primeru je to iPhone 6 /6S /6S +. Razlike med prvotnim modelom in izboljšanim S so majhne. Zato o njih ne bomo govorili kot o ločenih telefonih s temeljnimi razlikami. O različici "plus" malo kasneje.


Predstavitev novega modela iPhone, tako kot katera koli druga posebna novost ameriškega proizvajalca, je bila glasna. Na koncu razstave je bil predstavljen model S s celovitim pregledom njegovih značilnosti, razpravljanje o prednostih in uvedenih tehnologijah.

Oblikovanje

Sprostitev pametnega telefona je presenetljivo presenetila kupce. Oblika je ostala enaka. Praktično se ne razlikuje od predhodnika iphone 6. Vstavki so bili narejeni iz keramično-kovinskega materiala, fotoaparat pa je rahlo oddajal iz ohišja. Zlasti pozorni lastniki bi opazili, da je zaslon dobil +1 milimetra. Proizvajalec to povezavo povezuje z uvedbo tehnologije 3D Touch. Kot mnoge sodobne naprave, pametni telefon je priročno in lepo, da imajo v roki, uživajte. Je čim manjša in lahka. Izgleda moderno in trdno. Ohišje je izdelano iz aluminija, ki je bolj znan v seriji 7000. Zahvaljujoč temu je naprava pozitivnastran: visoka stopnja trdnosti. Če ga postavite pod težek predmet, sedite na njem ali poskusite upogniti, potem bo vse pametno s pametnim telefonom. Obstajajo ranljivosti, vendar so nizke.


Še posebej pa bi rad posebej poudaril lastnike vseh dragih pametnih telefonov - ni vredno preveriti vzdržljivosti naprave, zato se je treba izogibati tudi nošenju naprave v zadnjem žepu hlač ali hlač.

Zaslon in nove tehnologije

Ko govorimo o spremembah in drugih prednostih naprave, je treba opozoriti na uvedbo tehnologije iphone 6S 3d Touch tehnologije. Postalo je precej pomembno, zato je bila sprememba zanimiva za mnoge. Vsak lastnik "Apple" 5S bo lahko opazil jasno razlikovanje razlike pri zamenjavi telefona z zgoraj. Zahvaljujoč tej tehnologiji bodo uporabniki lahko videli ogromen seznam funkcij, ki so zdaj na voljo za uporabo. Še posebej so opazne pri delu z različnimi datotekami in pripomočki. Zaslon lahko loči silo klikov in pri zadostnem tlaku odpre poseben (dodatni) meni. Analog takšne funkcije se imenuje upravljanje pod operacijskim sistemom "Vetrovi". Če želite odpreti kontekstni meni, kliknite desni gumb miške. Čez nekaj časa bo na voljo veliko število testov, v katerih lahko doživite 3D Touch tehnologijo. Treba je opozoriti, da čeprav je proizvajalec in izvedla več poskusov, je bolje kot kupci ne more storiti nihče. Tudi vsi razvijalci aplikacij, ki delajo na pametnem telefonu, bodo morali prilagoditi svojeopisane tehnologije.
Zaslon iphone 6S ima nizko ločljivost zaslona (resen minus) v primerjavi s konkurenti. Vendar pa se šteje za dobro in jasno. Impresivni lastniki in odlična barvna lestvica.

Kamera

Mnogi kupci so že večkrat povedali, da bi moral proizvajalec razmisliti o povečanju velikosti slikovnih pik, ki jih uporabljajo kamere v iphone. V modelu 6S je bil končno uveden. Razvijalec je izkoristil prednost matrike 12 Mp, zato je kakovost nastalih slik postala večkrat večja. Seveda, če v primerjavi z "Samsung" ali "Sony" vodilnih, ki delajo s senzorji na 16 Mp in 23 Mp, ta kazalnik je precej nizka, vendar kupci zaradi vsaj takega odgovora proizvajalca. S kamero iphone 6S lahko vidite, da so slike narejene z veliko hitrostjo in z najboljšo možno jasnostjo slike. En minus podjetje ni fiksno. Mnogi kupci so se pritožili, da so morali spremembe v izpostavljenosti potiskati prst navzgor in navzdol.

Live Photo

Seveda je treba to funkcijo označiti kot maščobno "plus" tega telefona. Omogoča vam izdelavo kinematografskih fotografij /videoposnetkov. Ta funkcija ne deluje samodejno. Po želji se lahko enostavno deaktivira ali ponovno aktivira. Vendar ne pozabite, da je pomnilnik v napravi pri uporabi funkcije Live Photo nerealno hiter. Sprednja kamera deluje s senzorjem velikosti 5 milijonov slikovnih pik, kakovost fotografij pa je enaka kot v prejšnji različici. Dobila je tudi izbruh.

Chipset in memory

Ustvarjanje novihAppleova različica naprav ustvarja oprijemljive korake pri ustvarjanju in uporabi različnih procesorjev. Dejstvo, da je čipset uspešen, lahko razumemo, ko delamo z zagonom programov in iger, ki zahtevajo veliko sredstev. Če to spremembo primerjate z drugimi napravami, morate opaziti precej močan preboj na področju moči in zmogljivosti. Arhitektura je 64-bitna, tako da lahko uporabite tudi najtežje igre z izredno priročnostjo. Vendar ima ta plus svojo žlico katrana. Na žalost proizvajalec ni namestil priporočenega 4 GB RAM-a, da bi razkril polno funkcionalnost in pravilno delovanje sistema.
Toda 2 GB je dovolj za nemoteno delovanje, preklapljanje med okni in hkratno odpiranje več aplikacij in iger. Treba je opozoriti, da med predstavitvijo proizvajalec ni povedal o bateriji naprave. Poraba energije je bila očitno povečana, če pa pametni telefon deluje z isto baterijo, se bo večkrat izpraznil.

Stroški

Glede na prednosti in slabosti naprave, na žalost cena ne more biti dodana na enega ali drug seznam. Za vsako vrednost bo igrala drugačno vlogo. Zato je treba v vsakem seznamu vključiti ta odtenek, ki je prepuščen presoji bralca. Prednosti in slabosti iPhone 6 v pregledih lastnikov so vedno podprte s cenovno politiko. V Evropi bo ta telefon stalo 200 (model iPhone 6S) in 300 (iPhone 6S Plus) dolarjev. Ta strošek bo pomemben, če bo oseba skupaj z nakupom sklenila 2-letno pogodbo z operaterjem mobilnega omrežja. Na ozemlju Ruske federacije in UkrajineNaprava se prodaja za najmanj 700 $.

Pozitivni in negativni učinki iPhone 6

Treba je povzeti vse pridobljene podatke, da se zagotovi poseben seznam minusov in koristi. Kaj so? Prednosti:
 • velik zaslon;
 • zaslon je jasen in kakovosten;
 • Hitrost omrežij LTE in Wi-Fi je veliko boljša kot v prejšnjih modelih;
 • povečano notranje shranjevanje. Na voljo so tri spremembe: 1664 in 124 GB.
 • Slabosti:
 • baterija je ostala na ravni iPhone 5;
 • optična stabilizacija na nizki ravni, za mnoge kupce to ni dovolj.
 • Prednosti in slabosti iphone 6 S

  Reči, da se model 6S zelo razlikuje od običajnega (pristnega) modela pametnega telefona, je nemogoč. Kljub temu pa ima svoje prednosti. Poleg zgoraj navedenega morate dodatno navesti tudi druge. Prednosti:
 • Zmogljivost visoke hitrosti.
 • V primerjavi z modelom iphone 6 je primer postal bistveno boljši.
 • Fotoaparat zdaj deluje z 12 Mp.
 • Zaslon bo prejel inovativno možnost 3D Touch.
 • Slabosti:
 • Proizvajalec ni rekel niti besede o zmogljivosti baterije.
 • Čeprav je fotoaparat postal boljši, je veliko slabši od njegovih konkurentov.
 • Pozitivni vidiki spremembe 6 Plus

  Avtonomija naprave je bila močno izboljšana. Uporabniki trdijo, da se je povečal za 50-75% v primerjavi s šestim iPhoneom. Polnilniki zadostujejo tudi z intenzivno uporabo do konca dneva. To se očitno razlikuje od novega iPhone 6 Plus. Plus (posebej ta) je všeč vsem brez izjeme. Kamera je postala veliko boljšaznačilnosti. Zmanjšan hrup zaradi prisotnosti optike stabilizacije. Čeprav ne pomaga veliko pri snemanju na ulici, se dobro počuti v sobah. Naprava se lahko uporablja v pokončni orientaciji, tako da je besedilo natipkano čim hitreje, priročno in z majhnim številom napak. Zaslon in njegova velikost sta navdihnila vsakega kupca. Popolnoma se pokaže pri branju knjig in ogledu fotografij, strani v brskalniku. Opisane prednosti smo opisali zgoraj. Minuse iPhone 6 S Plus so opisane spodaj.

  Slabosti spremembe 6 Plus

  Če ste v preteklosti upoštevali stalno podaljšano uporabo večine lastnikov originalne različice telefona, ta telefon nima posebej slabih lastnosti. Edina pomanjkljivost je fizična velikost. Telefon skoraj ni v žepih, potrebuje veliko prostora. Nositi in ga izvleči iz hlače je nerodno. Mnogi kupci opozarjajo, da se sprva ta težava ne zdi resna. Vendar pa po nekaj mesecih opazijo navado, ki je nikoli ni imela prej: ko sedijo, takoj postavijo napravo na mizo. Na splošno je nezadovoljstvo v tem, da ni lahko niti hoditi s tem telefonom v žepu hlače. Potrebe obnovljenega iPhone 6 plus morajo biti očitne. Včasih brezžični moduli ne delujejo, sistem zavira.

  Razlike med iphone 6 in iphone 6+

  Razlike med temi telefoni so majhne, ​​vendar resne. Originalni model ima 4,7-palčni zaslon. Ločljivost zaslona je 1344 x 750 slikovnih pik. V modifikaciji "Plus" se je ta številka povečala. Zaslon - 5,5 cm,1920 x 1080 slikovnih pik. Poleg tega je vgrajena optična stabilizacija, ki je tako sanjala lastnike običajnih "šest". Uporabite lahko veliko število zavihkov v horizontalni aplikaciji in na iPad-u. Kot poročajo v svojih ocenah, so lastniki, minusi in pluse iPhone 6 in 6+ v veliko primerih enaki. Logika proizvajalca je že dolgo časa okoli trditve, da je na majhnem zaslonu enostaven za uporabo naprave. Lastniki pa so bili sramoteni zaradi velikosti 5S, ker je zaradi majhnega zaslona težko uporabiti številne funkcije. Zdaj je ta problem skoraj izginil "ne".

  Rezultati

  V članku so opisane vse slabosti in prednosti treh različic telefona iphone 6. Ta informacija bo kupcu pomagala, da se odloči za svojo izbiro, da poudari na določeni različici in da ne bo naredil napak pri nakupu. Upamo, da bo celotna primerjalna analiza iphone 6S in drugih različic predstavljena čim bolj jasno in jasno. Dobra uporaba!

  Sorodne publikacije