Kaj skriva zaplet Outlasta 2

Zgodba Outlast 2 je tako zmedena in skrivnostna, da jo je težko ugotoviti tudi po zaključku igre. Dejstvo je, da v tej pustolovščini obstajata dve zgodbi: ena je na površini, druga pa se lahko odkrije, če se premislijo vse faze. Če želite to narediti, morate skrbno poslušati vsa pogovorna okna in poiskati skrite beležke. V našem majhnem pripomočku boste našli popolno analizo zgodbe Outlast 2 in ugotovili, kaj se je zgodilo v tej pustolovščini.

Kratek opis

V Outlastu 2 delujete kot operater Blake Langermana, ki skupaj s svojo ženo, poročevalko Lynn, razkrije skrivnostno smrt noseče dekle. Pri približevanju prizorišču se helikopter zruši v bližini naselja radikalnih sektašev. Zagovorniki "tempeljskih vrat" so se jasno razjezili, če se tako razume "Božja beseda", ker vse, kar boste videli, je daleč od cerkvenega kanona. Kri, trupla, ohlapna čreva, bluda in poželenje so daleč od popolnega seznama "dejanj" fanatikov.


Propovednik Noth in njegovi privrženci vam bodo ukradli ženo in jo obtožili, kaj nosi v srcu Antikrista. In če želite rešiti Lynn, potem morate iti v lov. Ko greste, vam bo zgodba Outlast 2 prinesla novo neprijetno presenečenje: v nekem trenutku bo protagonist začel preganjati halucinacije. In z vsakim korakom dogodkov boste prenehali razumeti, kaj se v resnici dogaja, in kaj je Blakeova osamljena stvar.

Summing Final

Po vseh grozotah, skozi katere bo parcelaOutlast 2 boste našli svojo ženo. Toda Lynn bo noseča. In moraš se roditi, med katerim bo dekle umrlo. Po tem bo potekal pogovor z Notom, ki pravi, da se je rodil Antikrist, in to stanje ni več mogoče spremeniti. Potem bo tvoj nasprotnik prerezal grlo, ti in tvoj otrok pa greste na ulico. Zadnja stvar, ki jo vidi Blake, je, kako sonce eksplodira, in ogenj požari vse na svoji poti.


Prišel je konec sveta in vsi so umrli, zato so bili fanatiki prav, in vaša žena je rodila Antikrista? Na to vprašanje boste prejeli odgovor, če boste skozi igro previdno. Če pa ni časa za ponovitev odlomka in resnično želim vedeti, kaj se je dejansko zgodilo, lahko preučite razlago zgodbe Outlast 2, ki je predstavljena v tej smernici.

Skrivnostni pojavi

Med tečajem boste videli nekaj svetlih utripov na nebu. In vsak tak pojav bo imel pomemben vpliv na okolico. Prvič bo bliskavica povzročila, da bo helikopter padel, v drugem - povzročil bo fanatično krvavitev v očesu, v tretjem pa bo ubil vse ptice v okrožju. Če ste pozorni in pogledate te pojave, boste opazili, da se vsakič, ko se pojavijo na enem in istem mestu - na radijski postaji. Tako utripa - še zdaleč ni naravno. Če na levem bregu jezera najdete opombo "Stari popotnik", boste razumeli, da vse, kar se dogaja v vasi, ustvarja človeška roka. Dokument se nanaša na poskus, ki ga je izvedla korporacija "Mercoff", ki nam je v prvem delu igre znana. Radiovizualnopošlje signal, ki deluje na ljudi in jih prisili, da mučijo sebe in svoje sosede. Verski fanatiki so odličen material za raziskave, ker so bolj nagnjeni k predlogom kot navadni ljudje. Zato vasi puščavnikov in postane mesto poskusov. Tudi če se ubijajo, nihče ne bo iskal temeljnega vzroka tega pojava in vsi bodo zaslužni za njihov fanatizem.

Kaj pomeni halucinacije junaka

Polna zgodba Outlast 2 vključuje tudi Blakeovo vizijo, ki ga preganja ves čas igre. Iz halucinacij lahko razumete, da je kot otrok Blake priča ubijanju njegovega dekleta Jessice. Očitno je dekle posilil duhovnik. Da bi prikrili sledove zločina, je ravnatelj šole zlomil Jessiejev vrat in nato odložil, in izdal samomor.
Blake je bil priča temu, ker je v eni viziji videl prijatelja, ki je ležal na stopnicah in se naslonil na svojega duhovnika, ki je postal pošast. Po tem je pošast večkrat zasledovala protagonista. In pošast je postala projekcija njegovih očitkov o vesti in strahu pred izgubo prijatelja, ker ni mogel zaščititi dekleta.

Nenavaden otrok v Outlast 2

Zgodba igre vzbuja veliko ugank in ena najtežjih je rojstvo otroka. Ko preide, Blake govori o neredu z Lynn. In tako protagonist ne more biti oče. Dobro Noot prav tako zanika svojo vpletenost v to, vendar ni ničesar, kar bi lagal pridigarju. Poleg tega čas iskanja za ženo ne more trajati 9 mesecev, tudi če menite, da je Blake pogosto »padel«resničnost “. Zato je najpreprostejša razlaga, da je otrok plod domišljije protagonista. Pod vplivom bliskavice je bil Blakejev um poškodovan in verjel v zgodbo o Antikristu in začel videti halucinacije o nosečnosti. Dokaz te teorije so lahko besede Lynn, ki so po rojstvu povedale: "Tukaj ni ničesar." Poleg tega, če pogledate v senco junaka, lahko vidite, da je v njegovih rokah prazen. Kaj se je potem zgodilo Lynn? Morda je umrla zaradi ran ali zastrupitve z živim srebrom. Slednja različica je bolj verjetna, ker je zastrupitev s težkimi kovinami spremljena z akutnimi bolečinami v trebuhu, ki so postali vzrok za porod pri domišljiji protagonista.

Kaj se je zgodilo v končnem

Zadnja stvar, ki jo vidimo, je svetla bliskavica. Če verjamete v prihod Antikrista, je prišla Apokalipsa. Toda ta različica ni zelo verjetna, še posebej, če upoštevate učinek utripanja na možgane. Najverjetneje se je korporacija "Mercoff" odločila, da bo projekt umaknila in uničila sledi poskusa, spustila atomsko bombo v vasi. Toda vrnitev Blakea v otroštvo in molitev z Jessico - nekakšen raj, ki vidi heroja pred smrtjo.

Sorodne publikacije