Sprejemnik Pioneer MVH-180UBG: pregledi, specifikacije, uporabniški priročnik, navodila za uporabo

Kaj je glavna stvar v avtomobilskem zvoku? V avto avdio, glavna stvar je "glavo". To je avto sprejemnik. Ona je tista, ki odloča, kako visokokakovosten zvok v enem ali drugem avtomobilu. Večina sodobnih snemalnikov popolnoma ne želi reproducirati ničesar razen MP3 in CD-jev. Toda naš današnji junak se dobro počuti z glasbo v priljubljeni obliki brez izgube kakovosti FLAC. To se imenuje magnetofon Pioneer MVH-180UBG. Mnenja o tem vplivajo na domišljijo starih voznikov, ker se zdi, da se takšna narava ne zgodi. Oglejmo podrobno ta ultra-sodoben avto sprejemnik in poskusimo razumeti, da je v njem nenavadno.


Malo o podjetju

Japonsko podjetje Pioneer je že dolgo znano. Je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev elektronike. Do nedavnega je podjetje razvijalo in proizvajalo akustične sisteme, televizorje in druge naprave. Tudi ta proizvajalec je zaslužen za razvoj tako priljubljenih standardov, kot sta DVD in Blu-Ray. Toda zdaj se je podjetje oddaljilo od vsega tega in se osredotočilo na proizvodnjo avdio opreme za avtomobile. "Blue Dream" vsakega motorista - popoln sklop "Pionirjev": "glava", sprejemnik, subwoofer, zvočniki, LCD zasloni in še več. Pioneer MVH-180UBG, katerega značilnosti bomo obravnavali nekoliko spodaj, je odličen primer vrhunskega inženirskega razmišljanja Japoncev.
Japonsko podjetje počasi, a zanesljivo postaja monopolist v svetu avtomobilskega zvoka. Tudi podjetja, kot je Alpine,Seveda so znani, vendar imajo zelo ozko usmerjeno specialiteto. In "Pioneer" je bil posebej namenjen masovnemu segmentu. Japonci pa dosegajo svoj cilj. Veliko ljudi si ne predstavlja več svojega avtomobila brez tehnologije Pioneerja. Značilnost avtomobilskih sprejemnikov tega proizvajalca (lahko je tudi zapisano v prednostih) je, da "Pioneer" uporablja standardni univerzalni priključek avtoradia DIN. Zato lahko ta izdelek namestite v katerikoli avtomobil brez adapterjev.


Vsebina paketa

Avtomobilski sprejemnik je v škatli iz recikliranega kartona. Na embalaži je prikazan sam snemalnik in njegove specifikacije. Inside - Pioneer MVH-180UBG, navodila za uporabo v ruskem jeziku, komplet vijakov, garancijski list in odstranljiva sprednja plošča naprave v ločenem primeru. Ta komplet je standard za celoten sklop dostave skoraj vseh sprejemnikov radijskih sprejemnikov. Vendar pa obstaja ena značilnost: nekaj jih ponuja komplet za radijsko kaseto s potrebnimi dodatnimi žicami. Toda "Pioneer" se je odločil, da vam olajša delo.
Pioneer MVH-180UBG, katerega pregled bomo pregledali nekoliko spodaj, zmede samo velikost samega paketa. Nenavadno je majhen. To je posledica dejstva, da je ta sprejemnik na skrajšanem ohišju. To je pomagalo zmanjšati velikost naprave in olajšati njeno namestitev v avto. Očitno je podjetje-proizvajalec upošteval želje motoristov in jih šel spoznati. To je še ena prednost v Pioneer Arsenalu.

Videz in oblikovanje

Zdaj pa gremo naprejPioneer MVH-180UBG. Ocene lastnikov pravijo, da se avtomobilski sprejemnik popolnoma prilega v vsako notranjost. Čeprav barve osvetlitve ni mogoče spremeniti. Toda zeleno, iz nekega razloga, ni v nasprotju z drugo notranjostjo avtomobila. Da, in načrtovanje tega snemalnika pomeni, da imamo izdelek visoke kakovosti. Sprednja plošča je izdelana iz mat stekla s sijajno pločevinko. Okrog kontrolnika glasnosti so potrebni kontrolni gumbi, označeni z zeleno. Pod zaslonom so tudi gumbi. Na desni je priključek USB, prekrit z gumijastim zamaškom. Vhod AUX je nekoliko nižji.
Zaslon je izdelan s tehnologijo RK, ima pomembne kote gledanja in prikazuje belo besedilo. Odlično deluje s cirilicnimi oznakami. To pomeni, da bodo imena ruskih kompozicij prikazana čitljivo, brez hieroglifov z nejasnim poreklom. Sprednja plošča je popolnoma odstranljiva, kar nikakor ne sme biti v strogi ruski realnosti. Pioneer MVH-180UBG - USB sprejemnik. Z vsemi posledicami. Zato je čas, da preklopite na njegove značilnosti. Čas je, da vidite, kaj je ta avto sprejemnik "pod pokrovom".

Specifikacije

V notranjosti tega snemalnika je nameščen štirikanalni ojačevalnik tipa MOSFET kapaciteta do 50 vatov. To pomeni, da lahko ta snemalnik uporabljate tudi brez ločenega ojačevalnika. Moč bo dovolj za prihodnost. Priključek za avtoradio - standard DIN. Zaradi tega je združljiv z vsemi avtomobili (vsako leto izdaje). Obstaja tudidigitalni sprejemnik s pomnilnikom za 24 postaj in FM-AM oddajnimi valovi, petopasovni izenačevalnik in AUX vhod za priključitev zunanjega avdio vira. Vrsta priključka - 35-mm "mini-jack".
Toda glavni "čip" tega avtoradia je priključek USB. Prek njega lahko povežete oba pogona in pametne telefone na podlagi operacijskega sistema Android. Avtomobilski sprejemnik popolnoma podpira te naprave in lahko predvaja zvočne datoteke iz notranjega pomnilnika pametnega telefona in polni napravo, ko je z njo priključen. To je glavna značilnost Pioneer-ja MVH-180UBG. Pregledi lastnikov pravijo, da je vsak pametni telefon, ki temelji na Android 4.0 "in zgoraj, določen s snemalnikom brez težav.

Lastnosti avtomobilskega sprejemnika

Njegova glavna funkcija so avdio formati, ki se predvajajo. , vendar ima zelo uporabno opcijo - podporo formatu FLAC, ki ima visoko kakovost zvoka, ker ima nestisnjen avdio format, kot tudi standardno MP3 WAV in WMA podporo, zaradi česar je vsestranska naprava, vendar za normalno delovanje radia (še posebej pri gluhih). triben ojačevalnik antene za radio ni nič narobe, je skoraj vsa vozila te kategorije imajo težave v zvezi s tem vendar je podpora FLAC -.... velik plus pri proizvajalcu karma

Značilnosti povezave in termostati

Prav tako se boste za pravilno "split" povezavo zvočnikov (vsak na vašem kanalu) morali vprašati, kaj so termostati Pioneer MVH-180UBG. Todane potrebujete prevračanja celotnega interneta. Vse informacije o tem so v navodilih za uporabo, ki so priložena avtomobilskemu sprejemniku. Navodilo je v celoti v ruščini, z ustreznim prevodom in celovitim pisanjem. Težave s povezavo nikomur ne bi smele priti. Za to je Pioneer stranka. Če želite, lahko ta enota priključi tudi ločen ojačevalnik (čeprav bi morala biti kadrovska zmogljivost 50 vatov dovolj za vse). Na voljo je tudi ločen priključek za subwoofer (če je potrebno).

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Skoraj vsi tisti, ki so kupili ta snemalnik, ne morejo pustiti pozitivne povratne informacije. Njihovo navdušenje je povsem razumljivo. To je morda edina "glava", ki podpira avdio format brez izgube kakovosti. Mnogi v šoku zaradi moči sprejemnika - 50 vatov ni pet. Prav tako so pohvalili kakovost zvoka naprave. Ampak glavna stvar - enostavnost namestitve in povezave. Nekateri so bili malce nerodni zaradi dela naprave z radijskimi postajami, toda antenski ojačevalnik za avto sprejemnik je situacijo enostavno popravil. Splošni vtis dela s tem pripomočkom je zmerno navdušen.

Negativne povratne informacije lastnikov

Vendar pa obstajajo tisti, ki niso zadovoljni z značilnostmi tega zapisovalnika. Starejši vozniki ne počivajo v odsotnosti CD predvajalnika. Ne morejo razumeti, da je to preteklo stoletje. Iz tega razloga napišite negativne ocene. Tudi nekateri ljudje so bili zmedeni zaradi termostatov avtoradia Pioneer MVH-180UBG. Ampak samo tisti, ki o tem ne govorijolahko prebere navodila za uporabo. Vse je ovito v police. Potrebno je samo slediti točkam jasno in brez težav. Vendar pa celo nezadovoljni z visoko kakovostjo zvoka in odlično močjo za tako napravo. Zahvaljujoč tehnologiji izboljšanja zvoka stisnjenih datotek, kasetofon popolnoma reproducira tudi MP3.

V zaključku

Pioneer MVH-180UBG se je izkazal kot odličen izdelek za skromno količino denarja za zagotavljanje visoke kakovosti zvoka v avtomobilu. V bistvu gre za USB sprejemnik (ker ni CD predvajalnika), vendar pa ne preprečuje, da bi ta naprava zagotavljala kakovostno predvajanje MP3 in nestisnjenega FLAC-a. Naprava je narejena na skrajšanem ohišju (ki olajša njegovo namestitev), opremljeno s standardnimi DIN priključki (ki olajša njegovo priključitev) in ima popolna navodila za ročno dostavo v ruskem jeziku (kar je pomembno tudi). Ja, in kupiti ta avto sprejemnik v vsakem salonu za ustrezen denar ni težko. To je res "ljudski izdelek".

Sorodne publikacije