Glavne enote za Android: Pregled modelov

Pred dvema ali tremi leti, mastious proizvajalci avto radijskih postaj ostro razpravljali vprašanje primernosti za prenos svojih naprav iz platforme "Windsor" "Android". Skeptiki so skušali izraziti svoje strahove, optimisti pa so jih pogumno zanikali. Kljub temu pa niso bili upoštevani ostri nasprotniki takšnega prehoda, pa tudi navijači, to pomeni, da so bili ljudje dejansko pripravljeni na takšne spremembe.

Prvi snemalniki za Android (Toyota Corolla in RoadRover) so potrdili pravilnost izjav obeh strani. Izkazalo se je, da naprave na podlagi drugih podobnih pripomočkov niso naredile nobenega revolucionarnega udara, vendar so pokazale zelo dobre možnosti za nadaljnji razvoj te smeri.


Značilnosti naprav

Glave za Android (405.0) dajejo uporabniku popolnoma drugačno storitev in funkcionalnost. Tukaj imamo odprto kodo, sinergijo z različnimi mobilnimi pripomočki, ogromno količino programske opreme ter visoko hitrost vmesnika in enostavnost upravljanja. Nato bomo določili majhen seznam, ki vključuje najbolj inteligentne modele glavnih enot na platformi Android, ki je vseboval kakovostno komponento in zaslužil spoštovanje do avtomobilskih navdušencev po vsem svetu.

Avto 4G Edge 3 DM7841

Native sprejemnik na napravi Android serije DM7841 ima 7-palčni zaslon z vrtenjem 800 do 480 pik. Devays ima dober nabor čipov in primerno količino operativnih (1 GB) in notranjih (4 GB) pomnilnika. Če slednje ni dovolj, potemlahko uporabite pogone drugih proizvajalcev prek ustreznih vmesnikov.


Poleg tega je domači sprejemnik na Android Car 4G Edge 3 opremljen z brezžičnimi moduli "Wei-File", "Bluetooth" in GPS. Na voljo je tudi radio in možnost ogleda video vsebin s pomočjo TV-sprejemnika. Kot izbirni dodatek je vmesnik za sinhronizacijo z DVR. Na splošno se lahko pripomoček imenuje hibrid, saj so razpoložljive zmogljivosti povsem dovolj za vlogo tablice: 2MP kamera, dostop do interneta, možnost priključitve zunanjih manipulatorjev (miška, tipkovnica), razpoložljivost iger in drugih uporabnih aplikacij. Stroški avtoradia - okoli 600 dolarjev.

Ca-Fi 621000

Ca-Fi 621000 je izvorni sprejemnik (Android 4.2) z 62-palčnim zaslonom in ločljivostjo 800 na 480 pik. Pretty shustri niz čipov vam omogoča, da brez težav ročaj vmesnik brez frize, zavore in druge zamude. Native sprejemnik na Android, Ca-Fi 621000 je opremljen tudi z brezžičnimi moduli "Bluetooth", "VoIP" in GPS. Obstaja možnost dela z video materiali, kot tudi prisotnost TV tunerja. Pripomoček vam omogoča preprosto prenos in uporabo programske opreme, ki je združljiva s platformo. V zvezi s posebno avtomobilsko smer, programi iz Navitel, GoogleMaps in Yandex.Probki delo, kot bi moralo.
Omeniti velja tudi obstoj velike knjižnice kodekov, zato ni nobenih neprijetnih odtenkov pri branju in reprodukciji celo najbolj redkih formatov. Z izdajo svetovnega spleta tudi ni težavOpazovano - modul 3G deluje brez cenzure. Ocenjena cena - približno 780 $.

Witson W2-I802

Glavna enota za Android Witson W2-I802 ima 62-palčni zaslon z 800x480 pikami. Različica platforme je seveda zastarela (234), vendar zadostuje za obstoječi nabor čipov. Dvojedrni procesor in 512 MB RAM-a zagotavljata nemoteno delovanje vmesnika, vendar pa lahko "težke" sodobne aplikacije bistveno zmanjšajo učinkovitost lupine, zato je najbolje, da OS ne naložite z nezaželenimi "odpadki". Če notranji pomnilnik ni dovolj (4 GB), to je možnost razširitve prostega prostora s pomočjo zunanjih SD-kartic. Kot v prvih dveh primerih je naprava opremljena z brezžičnimi moduli "Wei-File", "Bluetooth" in GPS, kot tudi TV-sprejemnik za delo z video vsebino. Poleg tega je možno priključiti zunanjo kamero ali DVR.
Radijski sprejemnik se lahko pohvali z večopravilnostjo, kjer je uporabnik na voljo za delo z navigacijskimi aplikacijami vzporedno z radijskim in glasbenim predvajalnikom. Poleg tega je model prejel trden sklop kodekov, tako da ne bo prišlo do konflikta z avdio in video formatom. Prav tako ni nepotrebno omeniti še eno zanimivo sposobnost avtomobilskega sprejemnika. Pripomoček lahko deluje s zasloni drugih ponudnikov in na neodvisnih kanalih. Na primer, če je na zadnjem sedežu ločen monitor (-i), ga je mogoče gledati na lastno vsebino, razen tistega, ki se oddaja vozniku. Ocenjeni stroški - približno 400 USD.

Sorodne publikacije