Najbolj kul dirke. Igre za otroke na osebnem računalniku: dirkalni avtomobili, motorna kolesa

Žanr ras je tako raznolik, da si ga je težko predstavljati. Seveda se lahko zdi, da je monotono navijanje krogov na znanih poteh utrujeno. Vendar pa so razvijalci iger v tem žanru ves čas svojega obstoja prišli do različnih načinov za diverzifikacijo in okrasitev igranja. Predstavljamo vam seznam dirkalnih iger, ki bodo ves čas priljubljene in pomembne.

Dodatna programska oprema

Najbolj kul dirke so bile izdane že pred sedanjo realnostjo. Večina sodobnih "igrodelov" je lovljenje kakovosti grafike in posebnih učinkov, pri čemer malo pozornosti namenja samemu procesu. Na žalost je degradacija logičen proces ne samo v igrah.


Danes bomo obravnavali najbolj različne igre. Težke dirke so ves čas prehodile dolgo pot in mnoge od njih ni več mogoče uporabljati na sodobnih platformah. Torej, če boste še vedno igrali v starih dirkah, potem boste potrebovali vsaj Wndows XP. Prenesite in namestite Virtual Box na vaš računalnik. To vam bo omogočilo posnemati delovno okolje. Vmesnik je intuitiven, tako da lahko preprosto ustvarite ločen virtualni trdi disk. Nato namestite operacijski sistem Windows XP. Zdaj boste imeli "računalnik", ki bo lahko vodil stare dirkalne igre na avtomobile.

Potreba po hitrosti

In začeli bomo z eno od najbolj priljubljenih igrač za celoten čas žanra. "Žeja hitrost" je začela svoje potovanje kot navadna dirka. Igralec je avtomobile odprl med prehodom novih in novih prog. Seveda je bila večinaEnak tip in bližje koncu se je voznik spomnil skoraj vseh zavojev in krajev, v katerih lahko "rez".


Če želite izvedeti, kje so se začeli dirkalni avtomobili in njihova zgodovina, so za vas potrebne zgodnje različice Need for Speed. Igrača je nenamerna in ne bo ovirana pri zagonu na emulatorju. Poleg tega vam ne bo treba iskati dodatnih gonilnikov za opremo, ki teče Win 98.

Hot Persuit

Nov obrat zgodbe NFS se začne leta 1998, ko je igra dodala način chase. Zdaj so tekme nezakonite, policija vas bo preganjala na različnih poteh. Ni najboljša različica igre za fante - dirka od pravičnosti, vendar je ta funkcija postala absolutna inovacija v žanru in je razvijalcem omogočila, da so se prebili v voditelje. Za začetek igre je potreben tudi Windows 98, vendar priporočamo, da prenesete drugi del Need for Speed: Hot Persuit 2. Deluje stabilno v operacijskem sistemu Windows XP in veliko boljši od svojega predhodnika. Če imate kakršne koli posebne učinke, potem je najbolje, da uporabite podatke, ki jih je dala tabla, ker igre dirke 3D izvirajo od tu. V skrajnem primeru lahko poskusite oceniti ponatis, se je izkazalo v letu 2010, čeprav vtis ne bo več tisti.

Underground

Najnovejši v tej seriji je razmisliti o vzorcu več oddelkov, namenjenih uličnim dirkam. NFS: Underground, Underground 2 Most Wanted in Carbon so bili sproščeni v obdobju od 2003 do 2006. Nezakonita ulična dirka je na prvem mestu. Zdaj postaja vloga policije bolj logična in razumljiva.
Čakam vaseden najboljših možnih prizorov v dirkanju, uglaševanju avtomobilov in najzahtevnejšem preizkusu vaših vozniških sposobnosti. Ko spreminjate kompleksnost igre, se nasprotnik ne bo vozil počasi ali padel v vrsto. Še posebej "šefi" so ključni tekmeci in lastniki okrožij. Od drugega dela igre so dirke v mestu postale sestavni del. Poleg tega dobite priložnost, da se prosto gibljete na njem in sodelujete v naključnih dogodkih.

Twisted Metal

Poleg tega je vredno omeniti najbolj kul dirke na bitkah za avtomobile. In to niso samo "plesalci". Seveda takšne dirke za otroke niso namenjene, toda zanimanje za njih bo vedno pomembno. Twisted Metal ne velja za dirke. Morate izbrati avto in iti skozi vrsto "mlinov za meso". Z uporabo kakršnega koli razpoložljivega orožja mora igralec uničiti vse sovražnike in iti v naslednji krog. Igra se bo izvajala samo na Windows 98 in XP. Torej potrebujete emulator.

Carmageddon

Kot pravijo ljubitelji te igre, gre za praznik mesa in nasilja. No, kakšne dirke lahko zmagate tako, da uničite vse svoje tekmece? To je glavna naloga igralca. Lahko voziš vse kontrolne točke in zmagaš na dirki, lahko pa pljuneš na vse in samo hitenjaš, da zabodeš nasprotnike.
V letu 2016 je izšla ponovna izdaja prvotne igre. Dirke v mestu zdaj niso le vaša glavna naloga. Dodani so novi načini, zemljevidi, izboljšana grafika in avtomobili. Kaj razlikuje te dirke na računalniku od drugih kolesarjev? Odgovor je preprost - prisotnost pešcev. InPrav to je tisto, zaradi česar je razvrstitev 18+. Navsezadnje je eden od razpoložljivih načinov tekmovanja snemanje čim več ljudi. Na splošno je posodobljena različica praktično enaka originalu. Če želite začutiti vzdušje iger devetdesetih, lahko varno postavite "Carmageddon 2" na virtualni stroj z operacijskim sistemom Windows 98. Če ste bolj zanimiv proces, bo nova različica delovala na novih osebnih računalnikih.

"Tovornjakarji"

Vse rase nimajo konkurenčne komponente. In ne vedno najbolj kul dirke se dogajajo na vozičkih in športnih avtomobilih. Serija iger "Doll Truckers" je namenjena prevozu tovora. Graditi morate učinkovite trgovske poti in upravljati dostavo blaga. Vendar pa ni tako preprosto. Če vozite prepočasi, bodo vaši tekmeci presegli in določen izdelek se lahko pokvari. Ne boste imeli običajnih kartic, vendar boste morali poiskati navodila. Zato dobimo mešanico gospodarske strategije in dirke. Izberete lahko kateri koli od treh delov. Te igre so imele v času svojega obstoja nasprotujoče si povratne informacije. V tretjem delu je namig o zapletu, vendar je igranje druga najboljša. V obeh primerih je bolje, da poskusite obe različici, kot je nobena.

FlatOut 2

V idealnem primeru je igra podobna Carmageddonu. Če vas zanimajo umazanija in terenske dirke, je FlatOut za vas. Neskončno iskanje jame in razbite ceste ter popolnoma uničeni avtomobili naredijo dirko neskončno zanimivo. Uničene predmete na tirih lahko uporabite za uničenje sovražnika.
Seveda to niCarmageddon. Preprosto ne boste imeli časa, da bi popolnoma uničili svoje tekmece, v primeru trka pa lahko trpite močnejšega nasprotnika. Ampak, na primer, ko ste podrli odpor na cesti, lahko spustite baldahin na drug avto in ga tako upočasnite. Prav tako je prijetno, da obstaja različica te dirke na računalniku, kot tudi na konzolah, vključno s PSP. Mogoče bo igrati na popolnoma katerem koli avtomobilu s slabimi značilnostmi.

Dirt

"Pops" serija iger terenskih dirk. Skupaj v zadnjem (tretjem) delu je predstavljenih 62 avtomobilov. Morda se zdi, da je to preveč, še posebej če upoštevamo, da bo igralec še vedno vozil na nečem samem. Vendar pa ti stroji ne ustrezajo vedno načinom in ravni ugleda voznika. Torej se morate naučiti, kako upravljati različne avtomobile, da bi šli skozi igro do konca. Večino časa je igralec zaposlen z ugledom za odkrivanje novih strojev in zmogljivosti. Tako kot stari deli NFS: Hot Persuit 2. Vendar to ne pomeni, da je igra monotona in dolgočasna. Na voljo je več načinov ventilatorjev, kot so označevanje, zombi okužbe in uničevanje zgradb.

Čisti

Kot veste, se kul dogodki ne dogajajo samo na avtomobilih. Pure je igra, v kateri morate zgraditi svoj ATV iz nič z rezervnimi deli, tako da, če vam je všeč tuning, bo ta komponenta zadovoljna. S tekmovanjem v ekstremnih terenskih dirkah, kjer navadni avtomobili preprosto postanejo mrtvi tovori, boste šli od začetnika do mojstra, da bi premagali grob teren.

F1

Ljubitelji zakonitih dirk lahko uživajo v Formuli 1 na dirkalnih avtomobilih. F1 igra izdajatelja Codemasters Birmingham je najbolj primerna za to. To je popolnoma licencirana dirka, ki temelji na resnično obstoječih tirih in športnih ekipah. Od leta 2009 se vsako leto pojavi nov del, ki vključuje posodobljene podatke o dejanskih ocenah strokovnih skupin. Če imate radi športne igre, bo FIFA vaša najbližja analogija.

Crazy Taxi

Za tiste, ki raje računalnik sprostijo in se zabavajo, in ne trpijo zaradi sedmega znoja, poskušajo priti na naslednjo stezo, nudimo "miroljubne" igre. Strme dirke se lahko pojavijo ne samo proti nasprotnikom, temveč tudi času. V "Mad Taxi", ste na hitro dostavo potnikov do določene točke, ki opravljajo na cesti različne kaskade. Bolj svetlo in hitrejše potovanje, več boste plačali, kar pomeni, da se boste lahko premaknili na naslednjo stopnjo.

Rocket League

Vrnimo se na dirke za preživetje. Kljub dejstvu, da deluje v igri grdote lahko to aplikacijo kategorizira kot "igre za fante" kategorijo. Dirke potekajo na nogometnem igrišču, kjer morate poskusiti zabiti žogo v nasprotnikova vrata. Preprostost in arkadna igra se popolnoma izravnata s taktično komponento in hitrostjo, ki se pojavi. Nogomet na avtomobilih omogoča preprosto preučevanje osnov fizičnega medsebojnega delovanja teles, saj je to nujno potrebno za uspešen udar na žogo in pošiljanje na vrata nasprotnika (ali svojega). Pospešek inSkakanje po celotnem polju je odličen način, da se sprostite pred monitorjem in se ne zaslužite zasvojen z igračo.

Preskušanje fuzije

Čas za prehod na druge vrste opreme. Dirkalne igre na motornih kolesih niso nič manj priljubljene od avtomobilskih. V Preizkusih morate premagati veliko težkih poti in izvesti le veliko število različnih trikov.
V tej igri boste tekmovali ne na hitrosti, temveč na lepoti izvajanja oblik in gibov v zraku. Kljub pomanjkanju nasprotnikov igra ne postane nezanimiva. Večino skladb lahko učite več ur in še vedno ne najdete popolnega načina, kako bi jih mimo.

MotoGP 14

Za tiste, ki imajo raje klasične motociklistične igre, ponujamo vrsto analogov Formule 1. To so redne motociklistične dirke na pravi poti in na enakih cestah. Glavna stvar, ki vas bo navdušila, je podpora številnim nestandardnim igralnim napravam, kot tudi večji realizem pri vožnji simulacij vozil. Ta različica te igrače je nastavljena v kompletu avtomatskih naprav v zabaviščnih centrih, ko morate sedeti na sedežu in "telesu" za nadzor gibanja motornega kolesa.

Burnout Paradise

In ta igra izstopa celo v ozadju takšnih "pošasti" kot NFS. Ideja je preprosta - združiti dirko na motornih kolesih in avtomobilih v enem. Seveda ob istem času na dirki ne bo dveh vrst opreme, ker je razlika v hitrosti preveč očitna, a v bistvu imamo analogno NFS: Underground 2 ali Most Wanted. Bistvena razlika je v tem, da je avto tukaj mogoče razbiti, za popravilo pa boste morali odložiti okroglo količino. V ostalem je vse v redusamo tako. Potujete po mestu, zbirate transparente in sodelujete v teh dirkah. Ni tuning-a. Maksimalno, kar lahko storite, je ponovno barvanje vašega vozila. Za svoj čas (2008) je grafika v igračah zelo lepa, vendar ne zahtevna glede na sistemske zahteve računalnika. Lahko ga zaženete tudi na najšibkejšem, vendar sodobnem prenosnem računalniku.

Online

Večina igrač je predstavljala delo v multiplayer načinu. Če želite tekmovati s prijatelji v avtomobilu ali motorju, lahko to storite brez težav. V skrajnem primeru, na primer, ko uporabljate piratsko različico igre, lahko uporabite VPN. Idealno za takšne primere, bo Hamachi program primeren. Z njim lahko vzpostavite povezavo z oddaljenim računalnikom prek interneta in igrate, kot da bi bili na istem lokalnem omrežju, na primer v računalniškem klubu.

Mini igre

Za najmanjše ljubitelje avtomobilov, primerne mini igre, ki so polne na internetu. Celotna spletna mesta so specializirana za ta žanr. Lahko začnete otroka 3D in 2D dirke igre z risanke in ne-resne grafike. Večinoma vam ni treba izbrati dolgo časa. Te igre so preproste in vse kar morate storiti je, da pridete do cilja. Tam boste našli ustrezne dirke na motornih kolesih in džipih. Za zagon takšnih mini aplikacij potrebujete le nameščene sveže gonilnike za vaš brskalnik in nič več.

Sorodne publikacije