Pokemon Chanci: opis, značilnosti in značilnosti boja

Vesolje Pokemon GO svojim igralcem ponuja množico čarobnih bitij. Vsak od njih ima svoje edinstvene značilnosti in značilnosti. Pokemon Chanci, o katerem bomo razpravljali v tem pregledu, je precej redko in močno bitje. Naučite se, kako najti tega hišnega ljubljenčka, in o njegovih sposobnostih, ki jih preberete.

Opis

Pokemon Chantsi je videti kot veliko rožnato jajce, z rokami in nogami in nekakšnimi lasmi. Bitje se premika po zadnjih nogah, kljub kratkim nogam, je sposobno razviti precej visoko hitrost. Na Pokemonovem trebuhu je majhen žep, v katerem leži jajce. Ni namenjen za razmnoževanje. To jajce je bogato s hranili in ima odličen okus. Da bi z njimi z veseljem kosili vsakdo ali bitje. Pokemon Chanci z jajcem ravna skrbno, ne da bi ga razbil. Toda z veseljem se ta šarmanten predmet deli z ljudmi ali Pokémoni, ki so v stiski. Dejstvo je, da ima jajce sposobnost hitrega obnavljanja zdravja.


Znak in značilnosti

Pokemon Chanci je lahko le ženski. Tako lahko dobite potomce iz jajc samo s pomočjo hišnih živali Ditto. Chensi je Pokemon, ki se lahko razvije. Prva stopnja je Heptiny. Na naslednjem nivoju, Pokemon doseže stopnjo Bliss. Chensi ima skoraj najvišjo stopnjo vzdržljivosti v igri. Več je le v evolucijski obliki - Bliss. Za njeno vzdržljivost je morala biti dragaplačilo, stopnja napada in obramba je zelo majhna. Rast bitja doseže en meter, Pokemon tehta okoli 35 kg.Chensi - Pokemon je zelo prijazen in skrban. Poleg tega je to bitje pametno in ne izgubi vida tudi v težkih in nevarnih situacijah. Če vidi, da je oseba ali drug pokemon v težavah, bo takoj ukrepala in bo zagotovo prišla na pomoč. Torej bo ta Pokemon koristen za vsako ekipo.

Kje najdemo Pokemon?

Chensi se najpogosteje najdejo v bližini stanovanjskih stavb. Toda njegovi kraji bivanja so zelo veliki, tako da, če ste spoznali tega Pokemon, menite, da je velik uspeh. Iskanje možnosti je na voljo na parkiriščih, v šolah in na univerzah, kot tudi v bolnišnicah in drugih krajih z veliko množico ljudi. Poleg tega je ta Pokemon mogoče najti v gozdu in ravninah, kjer Chansi skrbi za druga bitja. Toda kljub vsemu je priložnost za zajemanje tega Pokemon zelo majhna, zato je večina učencev pridelana iz jajc.

Sorodne publikacije