Pregled telefona Nokia 8910i GSM: opis, specifikacije in pregledi

Naenkrat, in to malo pred desetimi leti, so bili telefoni Nokia 8910i izjemno priljubljeni zaradi nenavadnega mehanizma preoblikovanja in titanovega ohišja. Poleg tega je zaslon takrat podpiral do 4096 barv, "polnjenje" pa je omogočalo brezhibno delo z aplikacijami Java. Torej, junak današnjega članka je redka telefon Nokia 8910i: pregled značilnosti, prednosti in slabosti modela, kot tudi mnenja strokovnjakov, skupaj z odgovori uporabnikov pripomočka.

Videz

Dimenzije telefona se lahko imenujejo optimalne za naprave, kot je načrt - 103/1405 x 46 x 20 mm. Pripomoček lahko enostavno namestite v hlačni žep, v majhno torbico ali v posebno torbico na pasu. Nokia 8910i (original) tehta malo več kot večina svojih nasprotnikov - 112 gramov, vendar je to zasluga titanovega korpusa, zato tega trenutka ni mogoče imenovati kritičnega. Zaradi uporabe visoko kakovostne titanove zlitine je naprava dobro zaščitena pred padci, praskami in drugimi fizičnimi učinki.

Mehanizem odpiranja je preprost in hkrati zanesljiv: hkrati pritisnite stranske tipke, nato pa glavni del telefona potisnete navzgor. Uporabniki v svojih pregledih ugotavljajo, da niso nikoli videli nobenega nenamernega odpiranja pripomočka, kar še enkrat potrjuje pismenost in premišljeno oblikovanje telefona Nokia 8910i. Novi telefon je nekoliko počasnejši od glavne enote, za razliko od naprave z izkušnjami, vendar splošni vtis uporabe ne vpliva na to.

Tipkovnica

Tipke za pripomočke so kromirane in za razliko od mlajše generacije brez indeksa i. Tukaj je slogovna "val", ki močno oplemeniti videz naprave. Kljub privlačnemu videzu, razvijalec ni deloval dobro z osvetlitvijo ozadja, zato lahko pride do težav pri nadzoru v temi. Uporabniki so v svojih povratnih informacijah večkrat opozorili, da stranska luč za pripomočke takšnega načrta ni najboljša možnost in zakaj podjetje ni dalo kvalitativne vizualizacije, prav tako ni povsem jasno.

Vendar pa je uporaba tipkovnice Nokia 8910i zelo priročna in ni neprijetno pri izbiranju telefonskih številk ali SMS. Nekateri lastniki se pritožujejo nad "valom", vendar se po nekaj dneh obratovanja vse dogaja v normalnih razmerah in začnete se ga navajati.

Zaslon

Zaslon Nokia 8910i deluje z največ štirimi vrsticami. To je nekoliko manj kot v drugih napravah blagovne znamke tistega časa, vendar ta trenutek ni tako intenziven kot barvna komponenta. Razvijalci opremljeno napravo z zelo povprečno matriko: slika je zatemnjena, slika je "umazana" in neke vrste zamilennoy, in čakajoč način popolnoma brez kakršne koli nasičenosti. Kljub tem napačnim izračuni so osnovne informacije o zaslonu Nokia 8910i dobro vidne in z razumevanjem podatkov ni nobenih resnih težav. Na splošno je bil vtis, da so barvne značilnosti matrike izdelane samo za klop, ne pa za popolno uporabo.

Življenjska doba baterije

Nokia 8910i je dobila litij-ionsko baterijo750 mAh baterijo BLB-2 razreda, ki je celo zelo dobra za telefone te ravni. Gadget, sodeč po trditvah proizvajalca, lahko deluje do 300 ur v mirovanju in skoraj 5 ur v stalnih pogovorih.
V povprečju, to je približno 40 minut komunikacije na dan in približno eno uro manipuliranja z drugimi funkcijami, baterija traja štiri dni, kar je povsem sprejemljivo. Nokia 8910i napaja nekaj manj kot dve uri od običajne mreže 220 V. Če uporabljate pripomoček kot rezervno "narečje", bo dovolj za en teden.

Funkcionalno

Organizacija menija je videti znana in znana bolečini, glede na druge naprave Nokia. Tukaj vidimo hitro navigacijo z uporabo digitalnih sekvenc, znanih kategorij odsekov /sekcij in drugih spremljevalnih vsebin, ki so značilne za vozila z blagovno znamko.

Imenik

Vse knjige so ostale nespremenjene. Uporabnik ima tri telefonske številke in en blok z besedilom za en stik. Pomnilnik pripomočka je namenjen za 500 vnosov, zato ni težav z velikimi količinami podatkov. Edina stvar je, da pojasnite, da če shranite do 4 besedilne bloke (beležke, e-pošto itd.) Z do petimi številkami na eno ime, bo skupno število vnosov seveda manj. To pomeni, da notranji pomnilnik naprave deluje dinamično, porazdelitev preostalih bitov stikov, ki jih potrebujete.

Devay podpira pet znanih skupin stikov: družino, delo, prijatelje, VIP in druge, kjer je vsaki skupini mogoče dodeliti lastno melodijo zvonjenja. Možno je tudi označitiglasovne oznake za izbrane številke (ne več kot 10) in varno hitro klicanje za osem naročnikov. Gumb "1" je običajno odgovoren za glasovno pošto v telefonu Nokia 8910i.

Kako razlikovati ponaredek?

Napis Fabrique en finlande ne pravi, da ste dobili originalni telefon. Prva stvar, ki jo je treba iskati, je škatla. Notranjost mora biti obarvana v črni barvi in ​​ob robu poljubnega lepljenja ali belih površin. Barva v originalni embalaži je popolnoma enaka, karton je kakovosten in gost. Telefonska postelja je podobna žametu s serijsko številko, temno siva.
Priročnik mora biti natisnjen na dobrem papirju s svetlimi in nasičenimi črkami ter z obarvanimi vložki na 1 in 2 strani. Prav tako bodite pozorni na polnilnik: kitajski ponaredek ima ruske vilice, ki so podobne vilicam, original pa je opremljen z rezili (potrebuje poseben adapter). Na uradnem spletnem mestu družbe Nokia preverite znamko IMEI, ki je pod baterijskim paketom. Poleg tega je lahkotno ponarejanje z lahkoto izdano z ohišjem iz nizko kakovostnega aluminija ali na splošno iz plastike.

Če povzamemo

Kljub nekaterim slabostim, se je izkazalo, da je Nokia 8910i trdna in vredna pozornosti. Kakovost zvoka v dinamiki in zaznavanju jezika ne sproža nobenih vprašanj, vse je narejeno na ustrezni ravni za blagovno znamko. V primerjavi s prejšnjimi generacijami so bile dodane barve, nekatere funkcionalnosti (WAP, ekstra, napredna Bluetooth), močno izboljšale videz naprave in dodaletrdnost in izvirnost. Seveda, značilnosti matrike in slike kot celote močno poškoduje celoten vtis telefona, ampak "nedrseč" primeru, premišljen mehanizem odpiranja in priročno tipkovnico, skupaj s privlačno življenjsko dobo baterije, čeprav ne popolnoma, ampak premagati to pomanjkljivost.
Uporabniki se pozitivno odzivajo na telefon. Mnogi so precej zadovoljni z obstoječimi funkcijami naprave, in na vse vrste malenkosti in pomanjkljivosti so pripravljeni zapreti oči zaradi očitnih prednosti. Napravo lahko svetujemo ljubiteljem redkih mobilnih pripomočkov in tistim, ki potrebujejo kakovostno "klicateljico" od znane blagovne znamke. No, če ste prišli na moč in privlačno sliko, potem morate polici s pametnimi telefoni.

Sorodne publikacije