Dva svetova 2: pregled igre, sistemske zahteve, grafika, goljufije, goljufije in goljufa

Razvoj drugega dela "Dveh svetov" se je začel leta 2007, ko je poljski studio RealityPump želel nadaljevati eksperimentiranje z naslovom. Sprva so bili načrti podjetja le dodatek, imenovan The Temptation, ki bi lahko razširil zgodbo o svojem predhodniku. Večkrat je bila izdaja odložena za nedoločen čas, zato so se razvijalci odločili za popolno razširitev dodatka. Torej, v letu 2010, igra Two Worlds 2 sprosti na svetu spodaj.

Predgovor

Two Worlds 2 je igra vlog v fantazijskem žanru, je neposredna razširitev prvega dela serije. Igralec ima dolgo potovanje skozi ogromen, lep in bogat svet, ki ga je mogoče v celoti raziskati. Naseljuje nenavadno tvorbo, skupaj z nevarnimi in smrtonosnimi nasprotniki, pa tudi raznoliko floro in favno.


Številne ocene dveh svetov 2 omenjajo, da so razvijalci poskušali popraviti prejšnje napake in pomanjkljivosti. To še posebej opazijo ljubitelji, ki so igrali prvi del serije in se veselili nadaljevanja. Tudi nekateri uporabniki primerjajo drugi del "Dveh svetov" z igrami, kot je Kraljevina Amalur in Morrowind.

Kaj morate vedeti pred zagonom: sistemske zahteve

Minimalne zahteve:
 • OS: Windows XP;
 • procesor: Intel Pentium 420 GHz /AMD Athlon 2400+;
 • zahtevana količina pomnilnika: 512 MB;
 • grafična kartica: NVIDIA GeForce FX 5600 /ATI Radeon 9500;
 • prostega prostora na disku: 8 GB.
 • Priporočene zahteve:
 • OS: Windows Vista ali 7;
 • procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz /AMD Athlon 64 X24200 +;
 • potreben pomnilnik: 1 GB;
 • grafična kartica: NVIDIA GeForce 7600 /ATI Radeon x1800;
 • prostega prostora na disku: 8 GB.
 • Glavna zgodba: odlomek začetka

  Zgodba o "Dva svetova 2" se lahko zdi nekemu daleč od izvirnosti. Glede obdelave in izvršitve pa se v zvezi s tem sploh izvaja 100%.


  Že na samem začetku igralec čaka na svetle dogodke. Glavni junak (mimo dveh svetov 2 je možen le kot človek), skupaj s sestro, je ujet v zaporu Gandohare, antagonista, ki se je v prvi igri povzpel na prestol. V načrtih zločinca - dobiti energijo, ki jo ima dekle, saj je osla s starim ognjenim božanstvom. Samo nam je uspelo uskladiti vlogo zapornikov, saj se nenadoma naš položaj spreminja na bolje - grad Gandohara je bil pod obleganjem orkov. Prav oni prispevajo k pobegu protagonista. Iz njih se učimo, da nas niso izročili samo tako - samo smo sposobni rešiti ljudi iz orkov in odpraviti vladavino uzurpatorja. Ko pobegne, mora igralec sodelovati v dolgem treningu, v katerem bomo povedali o sistemu boja, razredih, nekaterih značilnostih orožja in spretnosti. Šele po zaključku te faze lahko glavni lik pluje brezplačno. Dolgčas v svetu Antalore, vam zagotovo ne bo treba!
  Glavna črta ploskve obljublja, da se bo navdušila z zanimivimi in nepričakovanimi trenutki, končna pa bo na splošno zavrla zamisel o dogodkih, ki se pojavljajo iz nog naglavo Popolna študija "Dveh svetov" lahko traja več deset ur igranja. V tem primeru govorimo o zanimivih lokalnih nalogah, manjših misijah, različnih osebnostih in seveda globoko izpopolnjenem živem svetu. S trajanjem in vznemirjenostjo mimo dveh svetov 2 lahko primerjamo s takimi velikani žanra, kot so Oblivion, "Skyrim" in drugi. To je vredno pokloniti scenaristom in oblikovalcem iger - zahvaljujoč njihovemu delovno intenzivnemu delu, drugi del "Dveh svetov" želim igrati brez prekinitev.

  Nestandardne misije so ključ do uspeha

  Na začetku vsakega RPG-a boste nehote začeli predstavljati število podobnih in standardnih sidelkvestov, ki so jih razvijalci napolnili v svetu iger. Vsi igralci računalniških iger poznajo naloge, kot so: "Zberite N-število tulipanov", "N-število kož mrtvih medvedov", "Počistite N-število ozemelj, ki jih zasedajo razbojniki" in druge v istem duhu. V igri Two Worlds 2 se je uspelo odmakniti od standardnega iskalnega scenarija in pripraviti nekaj resnično neverjetnega.
  Interaktivnost sveta se opravičuje v vsaki majhni nalogi. Veliko je odvisno od tega, katere akcije in odločitve je vodil protagonist, ki ga je stranka v konfliktu izbrala. Sidekvesti v drugem delu "Dveh svetov" so resnično številni in vsak od njih je na svoj način edinstven. Poleg zabave lahko igralec pridobi dragocene in potrebne izkušnje, pomanjkanje katerih bistveno oteži igranje.

  Pomen črpanja

  Prehod igre Two Worlds 2 - Razredi težko, z resnostjo igreproces se čuti že od prvih misij. Zahvaljujoč dobro delujočemu bojnemu sistemu je lahko protagonist zadovoljen s kombiniranimi spretnostmi, ki so prvotno pripadale različnim razredom. Slabo porazdeljene veščine, nepravilno izboljšane lastnosti in nezadostno oboroževanje - to je jamstvo za resnično in pogosto smrt. Dolgo potovanje po privlačnem in čudovitem svetu (ki ima vse, od čudovitih pokrajin in očarljivega vzdušja do žive trave in naravnega reliefa) pogosto vodi v mračne in nevarne poti. Če ne boste dovolj pozorni na črpanje, bo glavni lik moral plačati za napako uporabnika.

  Porazdelitev točk

  Razvoj lika je bolje držati v eni smeri: bojevnik bo potreboval vzdržljivost, tekmovalec - v natančnosti, čarovnik - v volji volje. Če res želite preizkusiti kombinacijo razredov, potem v tem primeru ni potrebno "škropiti" vsega in naenkrat. Poleg tega verjetno ne bomo pridobili vseh znanj, saj je skupno število točk omejeno. Seveda lahko to situacijo popravite z ustreznimi kodami za Two Worlds 2, vendar ne priporočamo uporabe goljufa med prvim prehodom.
  Na vsaki novi ravni igralec dobi več točk za splošne parametre in več spretnosti, ki jih izberejo njihove lastne želje. Poleg tega se lahko za opravljanje določenih dosežkov zaračunajo očala: za odprti grad, za varjene napitke, za veliko število mrtvih sovražnikov, za izboljšan oklep in še veliko več.

  O kraftingu in

  Nadaljujte s pregledom dveh svetov II in se pogovorite o stvareh v igri. V vsakem mestu živijo trgovci, ki prodajajo različne napitke, orožje in oklep. Vendar pa je vse blago, ki je dano v prodajo, veliko nižje od tistega, ki je razpršeno po svetu iger in ki ga je mogoče samo stisniti. Kaj je dovoljeno uporabljati kot plen? Od organov nasprotnikov navadno padejo različna orožja, živali ubijejo in pošasti dajejo igralcu sestavine, travniki in polja so bogata z redkimi rastlinami - to so nekateri od načinov za pridobivanje stvari v igri. Z nepotrebnim orožjem se lahko razdelite z njihovo prodajo ali razčlenjevanjem za uporabne rezervne dele, ki se bodo nato še izboljšali. Torej, našel meč z več koristnimi učinki, ki ga je igralec maksimalno izboljšal in opremil z novimi kamni, bo videti veliko bolj donosne trgovce z orožjem. Armor in oblačila lahko prilagodite s slikanjem z ustreznimi barvami. Tudi, shranite zlato na nakup medicinskih steklenic pomaga alkimija spretnosti - s pomočjo junak prejme sposobnost za ustvarjanje različnih zdravil neposredno na cesti. Ne pozabite na gostje, na koncu katerih lahko dobite popolnoma edinstvene stvari. Na primer, v igri je ena zelo zanimiva misija o starodavni ječo z različnimi testi - mimo je vredno ne samo zaradi razburljivega zapleta, ampak tudi zaradi dragocenih nagrad.

  Kaj morate vedeti o bojevnem sistemu?

  Vsaka vrsta orožja ima več edinstvenih tehnik,ki se lahko uporabi proti sovražniku. Mimogrede, dejstvo, da je en nasprotnik ubit, ni vedno primerno za drugega. V takih primerih se morate zanašati na lastne izkušnje in taktično razmišljanje. Bitke ne pnevmatike monotonijo, veliko tehnik in sposobnosti so prijetno s svojimi živimi učinki, ki so doseženi na račun ugodnega položaja kamere. Na začetku prehoda lahko igralec hitro obravnava posamezne pošasti, najprej jih vrže v vogal in nato točkuje iz ustreznega orožja. Če je bil glavni lik obkrožen z več sovražniki naenkrat, potem pa brez pravilne taktike je malo verjetno, da bi se rešil živih težav. Poleg tega, ne morete vedeti ravni nasprotnika - to ni navedeno. Igra ima veliko različnih nasprotnikov-pošasti, občasna srečanja s katerimi so enaka loteriji. Takšna nepričakovana in zelo nadležna presenečenja povzročajo pogosto samodejno shranjevanje.

  Koristne kode prevare

  Spodaj smo podali majhen seznam najbolj priljubljenih goljufij, ki so jih igralci uporabljali pri prehodu Dveh svetov 2:
 • zdravljenjeH - zapolnjuje raven zdravja;
 • AddGold _ - Povečajte zalogo zlata;
 • AddSkillPoints _ - Pridobite določeno število točk spretnosti;
 • AddExperiencePonts _ - Pridobite točke izkušenj;
 • SetStrength _ - Povečajte raven sile za določeno število točk;
 • ResetFog - Znebite se meglice vojne;
 • bog 1 - aktiviranje božjega režima (neranljivost);
 • ​​
 • Ustvari potion_mana_01 - ustvari malo manija krompirja;
 • creat potion_healing_01 - Ustvarite majhen zdravilni napoj.
 • Gradska obramba inNadaljevanje serije

  Samo leto po objavi drugega dela "Dveh svetov" je RealityPump pod krinko strategije realnega časa izdala nadaljevanje zgodovine. Reviews on Two Worlds 2: Castle Defense je pohvalil igro za spreminjanje perspektive, ki omogoča uporabnikom, da se počutijo v vlogi glavnih antagonistov serije - slavni Gandohari in njegovi desni Sorderagon.
  Heroji morajo odbiti orke pred napadi, zaščititi ozemlja zapuščenih ruševin, temnih gozdov in navijalnih katakomb. Pomagajo jim pri tej težki nalogi s takimi elementi, kot so taktika, različne vrste orožja, pa tudi nenavadno darilo predvidevanja. Dva svetova II: Gradska obramba ni le duhovno nadaljevanje istoimenske serije. To je odličen način, da poskusite poznano nastavitev v novem žanru.

  Tri igre, podobne dvema svetovoma 2

  Drugi del "Dveh svetov" je minil in želi nekaj takega? Posebej za zveste oboževalce žanra smo pripravili tri najboljše igre, ki bodo pomagale razvedriti prosti čas med čakanjem na nov RPG.
 • Gothic 2 je drugi del Cult RPG, izdan leta 2003. Čarobna pregrada je padla in ljudem je uspelo priti iz doline. Glavni protagonist, isti protagonist, kot v prvem delu "gotike", poslan na Amulet oka Innosa - samo s svojo pomočjo lahko ustavi temne sile in zlo, ki je prišlo iz globin oceanov.
 • Divinity 2: Ego Draconis je še ena igra z našega vrha, ki je nadaljevanje. Ta RPG je uspel združiti zahodne tradicije in postavitev epske fantazije. Igralni svet naseljujejo čarovniki, goblini, zmaji in drugičudna bitja. Potopljeni v to vesolje bodo imeli skozi standardni žanr delovanja: pogovorna okna z NPR-znaki, prehodne misije in pridobivanje izkušenj. Glavni junak Divinity 2 je lovec na zmaje, ki ima telepatijo.
 • Risen - pustolovski RPG, katerega ustvarjalci so nekoč delali na že omenjenem "gotskem". Dogodki parcele se odvijajo v novem svetu, ki temelji na srednjeveškem obdobju. Igralec prevzame nadzor nad likom, ki je preživel brodolom in se je tako znašel na neznanem otoku. Kmalu se začnejo dogajati čudni dogodki, ki vodijo do najbolj nepričakovanega rezultata. Igralec mora narediti nevarno potovanje na vrh aktivnega vulkana in tako pomagati domačinom pri reševanju otoka.
 • Igralci bodo zadovoljni. Odlična grafika ne bo nikogar pustila ravnodušnega. Glede na sistemske zahteve ustrezajo sodobnim igranjem, zato je vredno razmisliti o tem, ko nameščate.

  Sorodne publikacije