Primerjaj iPhone 6S in iPhone 7: opis, funkcije in ocene

Mnogi ljubitelji ameriškega podjetja Apple ne morejo ugotoviti, kateri telefon naj daje prednost - iPhone 6S ali 7? V tem članku si poglejmo posebne značilnosti naprav in ugotovimo, kaj je najbolje.

Kakšna je razlika med iPhone 6S od iPhone 7?

Vsak izkušen kupec bi moral razumeti, da telefoni pripadajo različnim generacijam, zato imajo močne posebnosti. Seveda obstajajo podobni trenutki, vendar jih je malo. Članek bo opisal razlike med iPhone 6S in 7. Da bi kupci razumeli vse značilnosti, navedite primer tabele s primerjalnimi tehničnimi značilnostmi. Tako bodo kupci lahko jasno opazili razliko:

iPhone 6SiPhone 7Diagonalni zaslon4.7 palcev4.7 palcevProcesor in frekvenca 31)


Dvojno jedro Apple A9; frekvenca 1,8 GHz; 64 bitQuad-core Apple A10; frekvenca 2,3 GHz; 64 bitovRAM2 gb2 gb
52)

ZbornicaFrontal - 5 MP; glavni - 12 MpFrontal - 7 Mp; Glavna
MpBaterijaMoč - 1715 mageMoč - 1960 mag 75)


Dimenzije13.8x6.7x0.7 cm13.8x6.7x0.7 cmTeža145 g140 g

glavne značilnosti telefonov, ki vas zanimajouporabnike.

Značilnosti

Zdaj moramo povedati o tistih značilnostih, zaradi katerih kupci stojijo v velikih vrstah, da bi plačali le ogromne zneske. Poglejmo najpomembnejše razlike med telefoni za razumevanje, raje iPhone 6S ali iPhone 7. Novi model ima črne namige Black Jet Black. Ključ "Home" je postal občutljiv. Telefon je zaščiten pred poškodbami zaradi vode. Zvočniki so bili opremljeni s posebnimi nastavitvami - glasnost je postala obsežna. Dodana je optična stabilizacija. Video ima boljšo kakovost. Zaslon se zdi svetlejši in bolj živahen. Pri novem modelu je bil odstranjen standardni vtič za slušalke. V "Sedem" se uporablja izhod strele.


Te malenkosti so glavne razlike med modeli. Če kupec še vedno ni jasno, kakšen je njegov telefon za njega, mora nadaljevati s pregledom. Spodaj si poglejmo vse podrobnosti.

Zunanje značilnosti

Prva stvar, ki jo kupec namenja pozornosti pri odhodu telefona na iPhone 7, je videz trakov anten. Napravo upognejo po robovih. Dobro izgledajte. V nasprotju s prejšnjim modelom fotoaparat ne drži več iz ohišja. Kupci ugotavljajo, da ne želijo več razbijati. V novem modelu je matrika zdaj čim bolj natančna. Za mnoge to lahko močno vpliva na izbiro iPhone 6S ali iPhone 7.


Telefon v črni barvi ima mat površino, sijajno v modifikaciji Jet Black. Določiti ga je treba prejkatera možnost je bolj primerna. Toda ne glede na odtenek je telefon še vedno veliko bolj urejen in skromen kot 6S.

Notranje značilnosti

V prejšnjem modelu sta bili uporabljeni dve jedri, v novem pa štiri. V skladu s tem ima procesor večjo moč. RAM je enak (2 GB). V bistvu ne potrebujete več. Vodilni sistemi dobro delujejo s takšnim kazalnikom. To je povsem dovolj za udobno delo tudi pri "težkih" aplikacijah. Ni razlike med iPhone 6s in 7th.
Če povzamemo notranje značilnosti, je treba opozoriti, da je "sedem" postala močna. Vendar pa mnogi kupci pravijo - več moči, kot res potrebujete. Le malo aplikacij bo uporabljalo vse vire telefona, kar je že preplačilo.

Fotoaparat

O tem, kako in kako so različne kamere v dveh modelih, je bilo že rečeno. Kakovost slik in drugih podrobnosti je treba zabeležiti tudi v razliki. V kasnejšem modelu so matrice običajno boljše od 6S. Vendar pa ni velike razlike. Edina stvar, ki je takoj opazna, je izboljšanje kakovosti videa. Dodan je bil stabilizator, ki očitno ni imel lastnikov prejšnjega modela. To je razlika med iPhone 6S in 7. Veliko uporabnikov ugotavlja, da posebna prednost vodilne kamere ni. Ona, seveda, ima značilnosti najboljših, vendar neizkušeni kupci tega niti ne bodo opazili.

ZvokKakovost

Hočem še enkrat pojasniti - o standardnih "mini jacks" bo treba pozabiti. Ameriško podjetje ga ni hotela uporabljati. Zaradi tega se ljudje pogosto ne morejo odločiti: kupite iPhone 6S ali iPhone 7. Zdaj telefon deluje z digitalnim izhodom, imenovan Lightning. Po želji lahko kupite adapter. Zahvaljujoč tej rešitvi je proizvajalec uspel narediti prostor v telefonu bolj brezplačen. Zvok se izboljša in celoten spekter frekvenc se prenese na slušalke. Drugi zvočnik je bil nameščen na telefonu, tako da je bila kakovost "stereo" reproducirana. Vendar pa zaradi dejstva, da je pametni telefon "zaslužil" zaščito pred vlago, je zvok naprave postal manj jasen in glasen kot predhodnik 6S.

Drugi čipi

O bateriji ne povejte ničesar. Edina stvar, ki jo je treba opozoriti, je bila, da se je njena moč nekoliko povečala. Vendar pa je ta rešitev predvidljiva - če želi proizvajalec izboljšati napravo, mora biti baterija vgrajena. To je razlika med iPhone 6S, 7 SE.
Če naprava pade v bazen, bo padla v dež ali samo ležala v vlažnem prostoru, potem se ji ne bo nič zgodilo. Vendar pa ne smemo pozabiti na razlike med pojmoma "vlaga" in "vodoodpornost". Ni vam treba plavati s telefonom. Tipka »Home« je bila pred tem pogosto zlomljena, zdaj pa se to ne bo zgodilo - zdaj je občutljiv na dotik.

Kaj "iPhone" za nakup - 6S ali 7?

Ko sem prebral pregled razlik med tema dvema telefonoma, še vedno želim dobiti neposreden odgovor strokovnjakov.Seveda morate več zaupati sebi in se zanašati na lastne želje. Šele takrat bo oseba lahko izbirala med Apple telefoni: iPhone 6 /6S /7. Potem pa poglejmo, komu bo pametni telefon ustrezal. Takoj morate razumeti, da če kupec prebere takšne informacije, potem ima sredstva za nakup obeh vodilnih. Če se mora oseba samo pohvaliti s svojim nakupom in pritegniti pozornost, lahko takoj preklopite na "sedem". Če je za prihodnjega lastnika pomembna kakovost in funkcionalne lastnosti, je bolje, da pogled ustavite na 6S. Tudi različica "plus" bo ustrezala. Ni potrebe, da kupite sedmo spremembo, je še vedno surovo, in včasih v omrežju lahko slišite negativne povratne informacije o tem. Medtem ko bo telefon 6S trajal natanko tri leta. Če se še vedno ne želite ukvarjati z že zastarelo različico, je bolje vzeti spremembo pametnega telefona nad 7. Potem kupec zagotovo ne bo obžaloval nakupa. Razlika v ceni med obema opisanima različicama je precej velika. Torej bi morali resno razmisliti o tem, kaj je treba vzeti: iPhone 6S ali iPhone 7. To je povsem naravno, saj naprave iz ameriškega "jabolka" nikoli niso bile sproščene v okviru enake cene. Mnogim lastnikom svetujemo, da brez razmišljanja vzamejo model, za katerega lahko hitro zberete denar. To je posledica dejstva, da razvijalec rad nenehno uživa v novih različicah. Ampak niso dragi. V skladu s tem, medtem ko bo običajni delavec kopiči celoten znesek - bo nekaj sprememb, ki imajo ceno večkrat več. V tem primeru zizbira bo morala biti težavna.

Rezultati

V članku je predstavljena primerjava dveh znanih Appleovih telefonov. Pregled vam bo omogočil hitro odločitev o izbiri. Razpršene razlike med napravami lahko potencialnemu kupcu dajo idejo o modelu. Zahvaljujoč njim bo lahko, glede na svoje želje in potrebe, naredil pravo in uspešno izbiro. Vendar pa morate vedeti, da vam ni treba slediti pravilu "Novejše, bolje." Eden mora ugotoviti in primerjati iPhone 6S Plus in 7.. Ne mudi se z nakupom, saj je pripomoček precej drag. Če se vam mudi lahko hitro razočaranje z vodilni, in poleg tega, običajno modeli brez S Plus setup ali surove in imajo veliko pomanjkljivosti. Bolje je počakati na njihov izhod in se že odločiti v korist katere koli od njih.

Sorodne publikacije