Kako spremeniti jezik telegrama: načine za iOS, Android, Windows

Ko ljudje na svoje naprave namestijo aplikacije za telegrame, so presenečeni, ker je rusifikacija odsotna. Ampak ne skrbite, ker za spremembo jezika "Telegram" za vse manjkajoče v standardni set, lahko brez veliko dela.

Kako spremeniti jezik "Telegram" na različnih operacijskih sistemih?

Za namestitev jezika, ki ni v aplikaciji, morate prenesti posebno lokalizacijsko datoteko. Vsak operacijski sistem ima svoje nianse. Na splošno pa je splošno navodilo zelo podobno. Prenesite pripomoček za telefon iz uradnih trgovin in na računalnik prenesite aplikacijo Telegram z uradne strani.


 • Za iOS.
 • Vnesti morate ime za telerobot bot search, ga izbrati s seznama. Njegovo ime je Anton. Nato morate napisati ukaz locale iOS. Bot bo zagotovil poseben dokument. Ta datoteka bo pomagala Russify napravo. Če je potreben drug jezik, je treba za tem ukazom navesti angleško ime. Datoteko prenesite tako, da kliknete ikono puščice. Ko je prenos končan, morate klikniti na sporočilo in nato uporabiti ključ lokalizacije.
 • Za Android.
 • Kako spremeniti jezik "Telegram" v "Android"? Če želite spremeniti jezik v Androidu, morate napisati bot, vendar spremenite funkcijo v skupini z IOS na Androidu. Prenos je enak. Ko je prenos končan, morate biti pozorni na gumb storitve, ki izgleda kot tri navpične točke. Odpre sepogovorno okno, kjer morate izbrati aplikacijsko lokalizacijsko datoteko. Po tem boste morali spremeniti nastavitve same aplikacije.


 • Za Windows.
 • Kako spremeniti jezik "Telegrama" v spletni različici? Če želite spremeniti jezik Windows, morate znova najti Bot Anton. Nato morate prenesti datoteko, ki jo bo podal pod ukazom Lokalni Windows. Kliknite na dokument z levim gumbom miške. Nato pojdite na nastavitve in vnesite na tipkovnico loadlang. Treba je opozoriti, da ni vnosnega polja, samo odprite možnosti in vnesite ukaz s tipkovnice. Po tem boste videli poseben meni, kjer morate izbrati seznam jezikov. Potem morate shraniti spremembe. Na žalost metoda Russification programa na Windows Phone trenutno ne obstaja. Vendar razvijalec poroča, da bo ta težava kmalu odpravljena.

  Alternativna metoda rusifikacije aplikacije

  Obstaja še ena možnost, kako spremeniti jezik Telegram. Moram najti bot ruslangbot. Nato začnite dialog, tako da kliknete gumb Start. Po - izberite operacijski sistem in dobite dokument. Postopek namestitve je popolnoma enak opisanemu postopku. Kakšna je razlika med prvim in drugim načinom? Dejstvo je, da je slednje primerno le za ruski jezik. Prva je za katero koli.

  Zakaj ni ruskega telegrama?

  Veliko ljudi ve, da je Telegram program ruskega navdiha Pavla Durova. Zato uporabniki ugotavljajo, da bi moral biti ruski jezik, glede na logiko stvari, če ne najpomembnejši, potem ena od možnosti, ki so na voljo v nastavitvah. Vendar pato se ni zgodilo. Zakaj? Durov je povedal, da je to posledica nekaterih odtenkov.
  Prvič, v Rusiji že obstaja socialna mreža, ki omogoča izmenjavo sporočil. Gre za "VKontakte", ki je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih omrežij v postsovjetskem prostoru. In drugič, zaradi sprememb na trgu, na žalost, v Rusiji, novi projekti ne morejo normalno razvijati. Zato je Pavlo Durov razvil ta pripomoček za druge države, ker meni, da ni potrebno vlagati v promocijo programa v ruskem tržnem segmentu, saj lahko nenadoma blokira Roskomnadzor. Zato standardnih "Telegramov" v ruskem jeziku ni mogoče prenesti.

  Sorodne publikacije