Neoline X-COP 5500: pregledi. Radarski detektor Neoline X-COP 5500: cena

Anti-radarji v Rusiji se že dolgo ne sprašujejo, in dokler jih oblasti ne bodo popolnoma prepovedale, se bodo te naprave uporabljale povsod. Post kamere in radar iz leta v leto izboljšujejo, in detektorji, po drugi strani, poskusite ne zaostajajo za njimi in tudi prejemajo posodobitve serije in ravnila. Danes se bomo pogovarjali o enem od novih izdelkov znane blagovne znamke, katerih izdelki so povpraševani med domačimi potrošniki.

Tema današnjega pregleda je radarski detektor Nealin X-COP 5500. V članku bomo obravnavali preglede, značilnosti, prednosti in slabosti modela.

Detektorji

Skoraj vsi detektorji se med seboj razlikujejo le po zasnovi in ​​nizu prepoznavnih frekvenc. Kontrolne kamere se nenehno izboljšujejo in s tem, ko odstranite zastarelo napravo, obstaja velika nevarnost, da preskočite signal radarja, ki mu grozi denarna kazen ali celo odvzem pravic.


Zato vsak proizvajalec poskuša čim pogosteje posodobiti svoje naprave. Tudi če tehnično in vizualno ne deluje, potem vsaj v strojni opremi s pomočjo firmware. Blagovna znamka NeoLine poskuša držati korak s svojimi tekmeci in izdaja tehnično pametne pripomočke, kot je Neoline X-COP 5500. Preizkusi podjetja so pokazali, da naprava prepozna vse znane domače sisteme za nadzor na cesti. Bo poskušal ugotoviti, ali je to res, in ali je vredno kupiti to napravo na vseh.

Vsebina paketa

Napravapakirano v lepo škatlo tesne kartonske bele in modre barve. Na sprednji strani lahko vidite sliko same naprave, obstajajo njegove najpomembnejše lastnosti, na hrbtni strani pa podrobnejšo specifikacijo, rezultate preskusov in ločen del, ki jih opravijo naključni pregledi uporabnikov na Neoline X-COP 5500. Na koncu so oznake distributerjev in ime modela.
Paket:
 • Naprava sama Neoline X-COP 5500;
 • navodila za uporabo;
 • USB kabel za sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo;
 • polnilnik na vžigalnik;
 • blazinica za pritrditev na plošči;
 • garancijska kartica.
 • Paket se lahko imenuje standard. Ne boste našli ničesar odvečnega, kot so ovitki, filmi in druge spremljevalke. V skladu z navodili za Neoline X-COP 5500 se naprava "pobira in uporablja", kar pomeni, da ni potrebe po dodatnem priboru.

  Videz

  Model je dobil lakonsko obliko s strogimi zapiski. Črna plastična škatla ima nagnjeno površino s čelnim zaslonom. Ni oblikovalskih dodatkov, kot so eksotične kotne oblike, ki jih vidimo v konkurenčnih linijah drugih znamk.
  Zaradi svoje vsestranske in stroge podobe se lahko antena Neoline X-COP 5500 vgradi kot skromna tehnika domače avtomobilske industrije, pa tudi mastnih poslovnih avtomobilov tujih avtomobilov. Kljub temu, da je spredajsteklena površina gre pod kotom glede na horizont, glavni zaslon je strogo pravokoten. V podobnih konkurenčnih pripomočkih se zaslon samo premakne v ospredje, toda tukaj vidimo zanimivo oblikovalsko rešitev.


  Mnenja o Neoline X-COP 5500 so v zvezi s tem dvoumna. Seveda, ta vrsta naprave zagotavlja osebnost in lepoto, toda ta trenutek ima svoje slabosti. Ob sončnem dnevu so podatki na detektorju dobro berljivi - jasno in brez bleščanja, vendar se zdi, da so podatki ponoči podvojeni, kar pomeni, da si lahko na prikazovalniku in v odsevu na vetrobranskem steklu ogledate pričevanje pripomočka. Ta točka je za nekatere uporabnike zelo neprijetna.

  Vmesniki

  Na levi strani naprave sta vidna dva priključka: mini-USB za povezavo z osebnim računalnikom (nadgradnja programske opreme za funkcijske tipke za programiranje Neoline X-COP 5500 itd.) In polnilni izhod. Oba vmesnika držita zanke precej tesno in ni nobenih težav z razvezo. Vendar pa se nekateri lastniki v svojih odzivih na Neoline X-COP 5500 pritožujejo zaradi dejstva, da žice motijo ​​pregled voznika in zakaj proizvajalec ni postavil priključkov na desni strani - ni jasno.
  Gumbi v pripomočku so le štiri, obe sta zelo podpisani, notranja pa sta jasno oblikovana (navzgor in navzdol), zato ne bi smelo biti zmede. Gumbi se uporabljajo za fino nastavitev detektorja, prilagoditev glasnosti in izklop ali vklop sprejemanja določenih vrst frekvenc.

  Stroj v delovanju

  Pred začetkom delovanja proizvajalec močno priporoča namestitev najnovejše posodobitve Neoline X-COP 5500 od uradne osebe.šele nato začnejo delovati. V nasprotnem primeru tvegate, da boste zamudili drug DPS radar. Terenski preskusi so pokazali, da Neoline X-COP 5500 GPS dobro deluje z drsnikom Polarnega radarja "Strelka-M" in "Strelka-ST" ter na razdalji do 1 km, kar je zelo impresivno. Pravočasno so te naprave DPS naredile veliko hrupa v okolju avtomobilistov, ko se noben detektor ne more spopasti z njihovo identifikacijo.
  Poleg tega lahko model Neoline X-COP 5500 GPS zajame tako popoln nadzorni sistem kot Atodoria, ki zlahka prepozna samo registrsko številko TK, ampak tudi natančno določi povprečno hitrost vozila na precejšnji razdalji - od 500 m do 10 km (odvisno od pokrajine).
  Poleg zloglasne "Arrow" lahko naprava opozori na tako resne komplekse, kot so "Cordon" in "Chris", s poudarkom na hitrosti in tranzitu TK na ulicah za javni prevoz v mestnem toku. Težava pa je v mobilnem /ročnem radarju DPS, kot so "Berkut", "Radissa", "Binara", "Iskra" in "Vizira". Te naprave zaznavajo detektor iz Neolina že skoraj kilometer, kar je v veliki meri odvisno od pokrajine. Nekateri fotoaparati prepoznajo pripomoček s pomočjo vgrajenega modula in nekaj ležajev z uporabo GPS-protokolov. To vam omogoča, da praktično odpravite nenaden padec avtomobila pod policijskim radarjem. Lastniki so na splošno precej dobri pri možnostih serije X-COP 5500. Uporabniki imajo v celoti opremljeno diagonalno zmogljivost detektorja ter prijeten in vsestranski videz. Nekajmotoristi se pritožujejo nad "idejo" naprave, vendar je takšen pojav tako redek (predvsem v hladnem obdobju), ki ga je težko imenovati ta kritični trenutek.

  Konkurenti

  Avtomobilski trg je poln podobnih naprav, dovolj pa so tudi konkurenti naših anketirancev. Med kupi podobnih modelov lahko izberete nekaj najbolj zanimivih pripomočkov, ki skoraj natančno kopirajo (ali obratno) zmožnosti X-COP 5500.

  "Mystical MRD-705GVS"

  Ta naprava se lahko imenuje brat dvojčka "Neolina" z edino razliko, da je videz MRD-705GVS nekoliko lažji, v poslovnem razredu pa tega pripomočka ne boste več obesili. Model ima vgrajen modul GPS, prav tako pa je sposoben zaznati visoko profilirane policijske radarje.
  Edina stvar, ki jo zmaga zmaga, je - cena (tisoč cenejša). To pomeni, da uporabniki dobijo podobno funkcijo "Neolay" z nižjimi stroški, vendar neprimernimi. Še pomembneje, samo vi se odločite.

  "Cobra RU 945CT"

  Videz tega detektorja vam omogoča, da ga obesite tudi v tujini: povzroča telo, vse vrste rešetk, vložke, predstave in druge spremljevalke, ki kričijo in jaz sem najboljši. Kljub svoji privlačnosti pa je "polnjenje" modela precej rutinsko.
  "Arrow" in drugi priljubljeni radarji DPS vidijo napravo, vendar v odsotnosti modula GPS funkcija "Cobra" rahlo izgubi na prejšnjih dveh modelih. Toda pripomoček ima eno nedvomno prednost - vidni kot laserskega senzorja - 360 stopinj. To pomeni, da je radar DPS usmerjen na primer na vasta naprava je zapelenguet. Strošek naprave je nekoliko cenejši kot "Neolay" (približno 300 rubljev), vendar dražji od "Mystic" rubljev za 200.

  Če povzamemo

  Mnogi uporabniki kupijo detektor X-COP 5500 več kot uprizorjen, še posebej, ker je cena na modelu povsem demokratična - v območju 7000 rubljev. Seveda, preden namestite pripomoček v avto z njim, morate stopiti v stik z njim: namestite najnovejšo posodobitev vdelane programske opreme, nastavite senzorje, signale itd., Vendar se po vseh postopkih naprava spomni le med radarskimi ležaji. Model, kot večina drugih cenovno ugodnih pripomočkov takšnega načrta, je "bolan" z napačnimi pozitivnimi ugotovitvami v mestnih okoljih, to je tam, kjer obstajajo popolne trgovine z avtomatskimi vrati, ki so za detektorje kot rdeča krpica za bika. Toda po odhodu na progo, problem izgine in naprava deluje, kot bi morala biti pravilna in brez izjeme. Po svoji ceni je X-COP 5500 podjetja NeoLine uspešna pridobitev, ki je komajda obžalujete, saj se bo ta naprava dovolj hitro izplačala. Prav tako je treba omeniti, da so naprave tega načrta namenjene za opomnik na način visoke hitrosti, tj. Zagotoviti večjo varnost na cesti, vendar ne obratno.

  Sorodne publikacije