Kako uporabljati kode v "Minecraft"?

Če ste igralec in kot računalniške igre, potem ste verjetno seznanjeni s konceptom goljufanja. Klepeti so edinstvene besedilne kode, ki omogočajo odstranitev določenih omejitev v eni ali drugi računalniški igri. Lahko postanete nesmrtni, pridobite neomejeno strelivo, uničite vse sovražnike v sekundi, se bogatite, dobite redke artefakte in tako naprej. Skoraj vsaka igra ima svoje kode. V "Minecraft" so tudi prisotni. Če želite vedeti, kako jih uporabiti v tej igri, potem je ta članek za vas. Minecraft Kode so najbolj raznolike in naš članek bo pomagal vsakomur, ki želi z njimi ravnati.

Kako vstopiti v goljufije?

Kode "Minecraft" se vnesejo preprosto, toda za to boste morali poskusiti najprej. Najprej se morate prepričati, da svet, v katerem igrate, podpira vnos kod. Če je ta funkcija aktivirana, lahko takoj preklopite na postopek vnosa prostih delovnih mest, ki jih prevarate, in če ne, potem morate ustvariti svet na novo. Ko ga ustvarite, si oglejte nastavitve sveta, ki imajo vrstico, ki se imenuje Aktiviraj goljufije. Če želite v prihodnje vnesti kode "MaineCraft", morate označiti ta element.
Ko je svet ustvarjen, morate pritisniti tipko "T", da odprete igralno konzolo, v kateri morate predpisati tiste, ki jih želite prebrati.

Značilnosti uvoda

Preden se naučite nekaj primerov goljufij, se morate seznaniti z nekaterimi značilnostmivnos v ukazno vrstico, ki ste jo pravkar klicali. Najprej ga lahko pokličete ne samo s tipko "T", ampak tudi s tipko "/" - ne igra nobene vloge. Vendar je treba spomniti, da bo ključ "/" igral ključno vlogo pri procesu vnašanja kod, saj mora vsaka koda začeti z njo.
Drugič, svojo nalogo lahko poenostavite s tipko Tab. Kaj daje? Z njegovo pomočjo lahko dobite možnosti za nadaljevanje kode. To pomeni, da začnete tipkati goljufanje, pritisnete to tipko in sama igra predpostavlja, da ste želeli še naprej pisati z zamenjavo manjkajočih znakov. Tako lahko prihranite čas, ne da bi ga porabili za dolge tipke za tipkanje.

No, in tretjič, goljufije v tej igri pogosto uporabljajo dodatne vrednosti, kot je cilj ali koordinate. Na primer, z vnosom kodnih kod v Maincraft morate navesti bodisi vzdevek igralca, ki ga želite dodati v inventar, koordinate, v katerih naj se ti bloki prikažejo. Če ne določite vzdevka, bo predmet prišel do vas, če ne določite koordinat, potem bodo koordinate prebranega aktiviranja sprejete s koordinatami vašega znaka.

Stvari in še več

Večinoma igralci uporabljajo stvari v "Minecraftu", ker se jim mudi, da bi dobili nekaj, kar išče veliko časa in truda. Da bi dosegli rezultat, morate zapomniti le en ukaz - dati. Ona je odgovorna, da nekaj da vsakomur. Seveda, po tem ukazu boste morali pojasniti, kaj točno stein komu. Na primer, da bi dobili diamantni meč, morate uporabiti "/give minecraft: diamond_sword" goljufija, in da bi šli v prijateljev skodelico vaze, morate spremeniti kodo, kot sledi: "/dal Vasya minecraft: prsni koš."

Značilnosti

Če želite neposredno vplivati ​​na vaš lik, potem morate preučiti druge kode, ne le ukaz "dajati". Na primer, lahko uporabite xp goljufija, ki vam bo omogočila, da takoj dvignete raven svojega lika tako, da mu podate pravo količino izkušenj. V skladu s tem, če potrebujete tisoč točk izkušenj, morate vnesti kodo "/xp 1000", in če v očalih izkusite istega prijatelja, Vasya potrebuje, potem bo koda izgledala takole: "/xp 1000 Vasya".

Sorodne publikacije