Kje ujeti Pikachu v Moskvi: koordinate, nasveti, priporočila

Vesolje Pokemon Go je presenetljivo s številom redkih, zabavnih in zanimivih bitij. Mnogi igralci sanjajo o pridobitvi vsaj ene žepne pošasti vseh vrst. Pikachu pa je znana tudi splošna najljubša in meja sanj vsakega igralca. Ta tip pokemon električni ni tako pogosti v naši državi, in da bi jo našli, boste morali narediti nekaj truda. Od tega malega fanta boste izvedeli, kje lahko ujamete Pikachua v Moskvi.

Na začetku dobite Pokemon

Če ne veste, kam ujeti Picachu v Moskvi, vam bomo povedali najenostavnejši način, da ujamete to bitje v tem bloku. Ko prvič zaženete igro, boste morali izbrati enega od začetnih pokemonov: Charmander, Skyrft ali Bulbozavra. Ko se ti pošasti pojavijo zraven tebe, jih ne želiš zadržati in oditi na katerokoli stran. Ta bitja vas bodo lovila, vendar se morate držati potrpljenja in se ne boste podlegli skušnjavi. Po nekaj časa na poti se bo pojavila nova skupina Pokemon, med njimi pa bo nujno tudi Pikachu. Na ta preprost način boste dobili redko hišnega ljubljenčka, ne da bi veliko napora. Če vam ta metoda ne ustreza, preberite o tem, kje ujeti Picachu v Moskvi. Navsezadnje bomo označili vsa mesta, na katerih je bil Pokemon prikazan.Kje ujeti Picachu v Moskvi?

Že veliko prebivalcev in gostov kapitala se lahko pohvali, da so v mestu našli električnega pokeoma. Zdaj soz veseljem delijo koordinate krajev, na katerih so se srečali s Pikachujem v Moskvi. Kje uloviti Pokemon:
  • Ulica Garibaldi. Kvadrat - koordinate 5567621837548151.
  • Prečkanje avenij Balaklava in Sevastopol in ulice Obruchev - 5565024637562410.
  • Bulevar Lizkovoy (območje polnjenja) - 5580373437835197. Pikachu v Moskvi, za zagotovilo igralcev, ne bo povzročal težav. Ker električni pokemon časti, da se naseli v bližini izobraževalnih ustanov, je vredno obiskati okolico stare stavbe Moskovske državne univerze (Mokhovaya ulica, Romanovski pas in B. Nikitskaya). Ne pozabite, da se morajo iskanja začeti po dogodku, kar močno poveča možnost uspeha.
    Poleg tega je v bližini elektrarne mogoče najti Pikachu na tem območju. Lahko pokličete električni Pokemon v območju Pokrovsky-Glebovo gozdni park. In to sploh ni čudno, ker je število izobraževalnih institucij tu preprosto preplavljeno.


    Iskalni programi

    Poke Radar lahko poveča vaše možnosti za uspeh, saj zemljevid te storitve vsebuje vse točke zajetja Picachu. Če še vedno ne najdete tega Pokemon, potem lahko uporabite majhen trik. Namestite na vaš osebni računalnik aplikacijo NOX - emulator naprave Android. Po tem se morate prijaviti v svoj račun Pokemon Go in nastaviti naslednje koordinate - 4647766930.754876. Tako boste skoraj prišli do Shevchenko Park, ki se nahaja v mestu Odessa. In tukaj, kot veste, Pikachu najdemo v presežku. S tem zaključimo naš pregled,govoriti o krajih za iskanje tega smešnega bitja in želite dober ribolov.
  • Sorodne publikacije