Radarski detektor "Supra": pregled, značilnosti, pregledi

Japonsko podjetje "Supra" je splošno znano in priljubljeno na potrošniškem trgu elektronskih izdelkov. Izdelki te blagovne znamke so se izkazali kot kakovost po dostopni ceni. Ena od vrst izdelkov, ki jih proizvaja podjetje, je radarski detektor "Supra". Ta smer proizvodnje takih naprav je bila postavljena ena od zadnjih in takoj zavzela vodilne položaje na trgu podobnih naprav. Poleg radarja na tem področju avtomobilske opreme se podjetje ukvarja tudi z razvojem, proizvodnjo in izdajo GPS-navigatorjev, avtomobilskih televizorjev, videorekorderjev, avtomobilskih sprejemnikov in zvočne akustike.

Sodobni radarski detektor

Naloga sodobne naprave te vrste je ujeti radijski signal v določenem frekvenčnem območju, kjer delujejo policijski radarski sistemi. Tehnično, avtomobilski radar prejme signal, ki prihaja iz stacionarnega ali mobilnega radarja, in lastnika opozori z avdio in vizualnimi sporočili o približevanju fiksni lokaciji. Po zakonu uporaba teh naprav ni prepovedana, v nasprotju z antiradarjem. Slednji, ki je optično prebral signal, ga pošilja nazaj v vir v popačeni obliki. To zavaja nadzorne naprave, ker je uporaba antiradarskega orožja prepovedana, do uporabe upravnega kaznovanja in zasega opreme.

Sorte naprave

Linija radarskih detektorjev podjetja "Supra" ima veliko število modelov. To so naslednjenaprave, kot je SUPRA DRS 300/400 /i66VST /60S /55VST /50 /i75VST in mnogi drugi. Posebej izpostavlja niz modelov z ironičnim sloganom "BELA proti krilom". Skladno s tem lahko sklepamo, da so te naprave učinkovito konfigurirane za zaznavanje radijskih signalov iz radarskega sistema "ARM". To vključuje modele SUPRA DRS 58 VST /60 ST /66 VS /77 VSTR in nekatere druge.


Najbolj priljubljeni radarski detektorji "Supra" med številnimi vozniki so skenirne naprave DRS 50 in DRS 55 V. Ti modeli niso preobremenjeni s kompleksnimi funkcionalnimi parametri in parametri. Spadajo v kategorijo naprav, za katere so značilni koncepti kakovosti in prihrankov. Kljub temu pa se radarski detektorji učinkovito spopadajo z zastavljenimi nalogami, redko se izločijo iz že vzpostavljenega intervala servisa.

Glavne funkcionalne značilnosti

Avtomobilski radar "Supra" je edinstvena naprava s funkcijo odkrivanja delovnih radarskih kompleksov "STRAKE ST /M", "ROBOT", "Avtodorya" in drugih sodobnih naprav za merjenje hitrosti. Prijavljeno območje odkrivanja je več kot 1 km, v primeru kompleksa "ARRYK" pa razdalja doseže 2,2 km.

Najnovejši modeli predstavljajo način povečanja avdio in vizualnega signala na vseh frekvenčnih frekvencah pri zaznavanju snemalnih kompleksov. Na voljo je tudi vgrajen GPS modul in osnovna postaja fiksnih kamer, ki lastniku avtomobila daje možnost, da učinkovito nadzoruje stanje na cesti in ponuja edinstvene storitve. Vse to vam omogoča udobno načrtovanje potovanja.
Radarski detektor "Supra" je sposoben zaznati signale tipa X, Ultra X /K, širokopasovnih Ka-pasov in laserskih signalov, ki se zaznajo v krožnem radiju. Možno je skeniranje signalov VG-2. Pri nekaterih modelih se izvajajo glasovna obvestila in zaščita pred skeniranjem napačnih virov signala je del vseh naprav japonskega proizvajalca.

Dodatne značilnosti

Detektor ima tudi:
 • več tipov občutljivosti (City1 /2/3 Route, Smart);
 • tihi način delovanja;
 • prilagodite svetlost zaslona;
 • preskusno delovanje v samodejnem načinu;
 • Več korakov za prilagajanje zvoka in vidne ravni skeniranja signala;
 • gladko povečanje /zmanjšanje prostornine.
 • V skladu s priporočili iz navodil za uporabo mora biti radarski detektor "Supra" nameščen glede na varnost prometnega pregleda voznika. Za učinkovito delovanje naprave mora biti nameščen tako, da je cesta v neposrednem pregledu za skeniranje. Na neposredni poti njegove vidljivosti niso dovoljene nobene ovire. Strukturni elementi (antena, laserski senzor) ne smejo biti prekriti s kovinskimi podrobnostmi tujih predmetov. To je lahko notranja antena radia ali brisalci vetrobranskega stekla. Naprava deluje normalno pri temperaturi okolice -30 ° C? do +80 ?. Kategorično ni dovoljeno ogrevati naprave pred neposredno sončno svetlobo, zato je treba preprečiti vdor vlage in prahu v napravo. Detektor je slab"tolerira" močna nihanja vibracij.

  Tehnični parametri

  Te značilnosti radarskega detektorja "Supra" imajo lahko nekatere razlike glede na model. Toda glavni kazalniki bodo:
 • vrsta sprejemne opreme - superheterodinski sprejemnik s transformacijo frekvence dvojnega razreda;
 • tip antene;
 • detektor ima tip frekvenčnega diskriminatorja;
 • frekvenčni spekter: X, K, Ka, Ultra X /K;
 • Sprejemni kanali:
 • se izvaja s sprejemnikom impulznih laserskih signalov;
 • Detektor je digitalni procesor, diskriminator trajanja signala;
 • občutljivost kanala se giblje znotraj 800-1000 nm;
 • polmer skeniranja - polni krog (360 °).
 • Napravo napaja akumulator vozila (12 V), poraba toka pa znaša sila 200 mA.
  Posodobitev radarskega detektorja "Supra" je vedno na voljo na uradni spletni strani proizvajalca. Elektronski vir vsebuje najnovejše različice vdelane programske opreme zahtevanega modela naprave, programske opreme za konfiguracijo in trenutno bazo podatkov radarskih sistemov. Postopek posodabljanja detektorja se izvaja s kablom z miniUSB priključkom, ki se neposredno poveže z računalnikom.

  Recenzije

  Po več letih proizvodnje radarskih detektorjev so povratne informacije "Supra" začele pridobivati ​​pozitivno barvo. Veliko lastnikov avtomobilov opozarja na stabilno delovanje naprave, enostavno upravljanje in namestitev. Nekateri modeli podpirajo Navitelov standard, kar dokazujejo lastniki detektorjev. Večina avto navdušencev so komentiraliNaprava ima potrebne parametre kot je kakovostna montaža, prisotnost sprejemnika GPS, prikaz besedila, glasovni poziv, stabilnost in visoka moč signala, odpornost na motnje.

  Sorodne publikacije