Operator Izbriši brisanje MySQL

Podatki so shranjeni v podatkovni bazi MySQL v obliki tabel. Vsaka tabela ima več stolpcev in poljubno število vrstic. Običajno so informacije postavljene v vrstice, struktura pa je določena z imeni stolpcev.

Poizvedbe lahko izbrišete z orodjem Query Delete MySQL, vendar je najboljši način, da shranite podatke. To vam omogoča, da določite vrstni red za odstranitev informacij, ki jih je oblikoval razvijalec, in ne v jeziku zahtev v zbirko podatkov.

Sintaksa in uporaba operaterja Delete MySQL

Običajno razvijalec z enostavnimi obrazci za poizvedbo MySQL izbriše vnose:
 • izbriše iz "ex_customs" - izbriše vse vnose iz tabele ex_customs;
 • črtati iz "ex_customs", kjer je "aCol" = "121314" - v stolpcu "121314" se izbrišejo samo tiste postavke, ki so "aCol";
 • Dejansko operater Delete MySQL ponuja veliko možnosti za brisanje zapisov.


  Najprej lahko razvrstite (po vrstnem redu) vnos tabele in odstranite tiste, ki ustrezajo določenim pogojem (kjer). Določen učinek je mogoče doseči z uporabo možnosti Limit in brisanjem določenega števila zapisov. Če izbrišete samo en zapis s posebno kodo, lahko storite naslednje:
  V tem primeru bo tabela `is_cache` izbrisala samo en vnos, v katerem je vrednost` owner_code` = 'CA011712011116164842'.

  Varno brisanje informacij

  Če tabela vsebuje pomembne podatke, mora izbris sprejeti previdnostne ukrepe in nadzorovati dejanja uporabnika, ki upravlja vsebino baze podatkov in njenih tabel.


  Algoritem za odstranitevZapisi morajo biti izdelani tako, da je verjetnost nenamernega izbrisa podatkov popolnoma izključena. Obstaja veliko nalog, ki omogočajo brezplačno uporabo brisanja in parametra Limit. Na primer, pri predložitvi iskanja lahko pred prikazom strani izbrišete tiste zapise, ki imajo nizko oceno, ali tiste, v katerih podatki ne vsebujejo zahtevanih ključnih besed.
  Vendar pa je v večini primerov nujno ne le zagotoviti natančno spremljanje dialoga uporabnika in biti prepričani, da namerava izbrisati, temveč tudi zagotoviti tak algoritem za odstranitev, v katerem so zagotovljeni vsi pogoji, in ni nemogoče izbrisati zahtevane zapise.

  Uporaba operacije brisanja v objektu baze podatkov

  Poizvedbe poizvedbe MySQL: brisanje, vstavljanje in posodabljanje v njihovi običajni obliki niso zelo primerne za razvoj algoritmov za obdelavo informacij, ko je treba na isti način delati z več tabelami hkrati. Morate podvojiti skoraj enake poizvedbe in jih uporabiti na različnih mestih algoritma. Če želite posodobiti kodo, postane sprememba opazen problem: nekatere poizvedbe lahko preskočite in ustvarite napako. Zelo učinkovito je ustvariti objekt za delo z bazo podatkov, ki vključuje štiri glavne operacije:
 • dodajanje (iLineIns, iLinesAdd);
 • sprememba (iLineUpd);
 • odstranitev (iLineDel);
 • vzorec (iLineSel).
 • Vse druge operacije: štetje vrstic, tabel, iskanje minimalnih in maksimalnih elementov, iskanje informacij v tabelah, stolpcih glede na specifičnenalog
  Pri ustvarjanju predmeta se vse pritožbe, ki se nanašajo nanj, pripravijo na enak način in po potrebi spremenijo - spremeni se samo predmet dostopa do baze podatkov. Kar zadeva operacijo brisanja brisanja, MySQL zagotavlja dodatno varnostno jamstvo. Če algoritem brisanja deluje, deluje na enak način za vse tabele v bazi podatkov.

  Objektno usmerjeno brisanje

  MySQL Query Issue: brisanje iz * kjer & amp; v tem, da obstaja niz tabel (*) in niz pogojev (& amp;). MySQL je odlična, hitra, zanesljiva in kompaktna baza podatkov profesionalnega razvijalca velikih podatkovnih baz. Toda na vsakem predmetnem področju morate vedno pisati specifične poizvedbe, in to so potencialne napake. Postopek je dolgotrajen in traja nekaj časa. Če tabele zbirke podatkov vsebujejo objekte, to ni nujno niz tabel. Dovolj enega (morda toliko miz, kot je mogoče), v katerem bo veliko predmetov. Na primer, vsak objekt objektov, ki se uporabljajo v sistemu, se lahko zapiše v niz znakov in se nadaljuje iz niza znakov. Dejstvo je, da je objekt v kontekstu baze podatkov zaporedje znakov. Brisanje objekta ni stavek MySQL, ampak dejanje developerja, ki preprosto odstrani niz znakov iz določenega vnosa baze podatkov.
  V tem primeru lahko ena vrstica baze podatkov vsebuje več objektov v polju oj_store, pri čemer telo predmeta ne sme imeti ene vrstice baze podatkov, ampak več (številčenje v polju oj_line). Vsak objekt ima ime oj_name, kodo kopije oj_code in lastnik tega primerka - oj_owner. S to rešitvijo se snemanje in brisanje izvederavni objektov, ne nizi podatkovnih baz. To prevede operacijo, da izbriše lastnost sistemskih objektov, ne da bi uporabila določen operater poizvedbe.

  Sorodne publikacije