Kako pridobiti ojačan kamen v IC2 Eksperimentalno?

IC2 Experimental je modifikacija priljubljenega peskovnika "Maincraft", ki močno povečuje zmogljivosti igralca z dodajanjem ogromnega števila novih materialov, obrti in receptov za izdelke. Zato s tem dodatkom igra fantazije postaja vse bolj znanstvena fikcija. Seveda se o tej spremembi, ki je verjetno najbolj priljubljena med vsemi obstoječimi, lahko govorimo že zelo dolgo, v tem članku pa bomo posebej govorili o ojačanem kamnu v IC2 Experimental. Kaj je to? Kako priti do tega bloka? Zakaj ga lahko uporabite? IC2 eksperimentalni ojačani kamen je zelo uporaben blok, zato ga je vsekakor treba paziti.


Kaj je ta blok

Ojačani kamen v eksperimentu IC2 je blok, ki je veliko trajnejši od običajnega kamna v originalni različici igre. Lahko se uporablja za ustvarjanje zelo močnih, praktično neprepustnih zidov, kot tudi za najrazličnejše namene, kadar je navaden kamen zelo krhek. Za popolno oceno moči tega bloka je nekaj primerov. Na primer, če odstranite steno iz takega kamna in sprožite eksplozijo na eni strani, potem na drugi strani bloki ne bodo poškodovani. Poleg tega sam zid ne bo popolnoma uničen. Če ustvarite kamnito škatlo s štirimi plasti takih blokov okoli jedrskega reaktorja in jo eksplodirate, lahko taka škatla absorbira vso moč eksplozije. Zdaj lahko razumete, kako močna jeojačan kamen v IC2 Eksperimentalno. In ko imate takšne informacije, jih resnično želite dobiti. V tem članku se boste naučili, kako ga uporabiti za svojo korist.


Kraft (stara različica)

V stari različici IC2 eksperimentalne spremembe, je bil ojačan kamen ekstrahiran precej drugače od sedanjega. Stara različica se nanaša na različico različice, ki je nižja od 164, zato če je nameščen na vašem računalniku primeren za to merilo, potem uporabite to metodo obrti. Zato je v stroju mogoče izdelati ojačan kamen, za to pa boste potrebovali kompozit, ki bo postavljen v osrednjo režo stroja, in ga nato obkrožite z osmimi bloki navadnega kamna. Tako boste dobili osem blokov utrjenega kamna. V skladu s tem morate šteti količino želenega kompozita od razmerja sestavljene enote do osmih kamnitih blokov.

Pridobivanje v novih različicah

Če imate posodobljeno različico modifikacije, potem vam ni treba vprašati, kako zgraditi ojačan kamen v eksperimentu IC2. Dejstvo je, da zdaj kraft takšnega bloka ni na voljo. Ne, enota sama ni bila odstranjena iz igre, zdaj pa jo morate izvleči na precej nenavaden način. Za to boste potrebovali peno, brizgalno pištolo in železne gozdove. Na nizu železovih gozdov morate pršiti peno in pustiti peno v tem stanju, dokler se ne posuši. Po tem, lahko uporabite piknik, da dobite utrjene kamnetako kot dobiš kakšne druge bloke.

Sorodne publikacije