Quad kolo "Stealth Chepard 800": opis, specifikacije, povratne informacije lastnika

Prvi ATV-ji so se nedavno pojavili v Rusiji. Niso bili posebej zanimivi, ker so imeli nerazumno visoke stroške. Toda v zadnjem času so se razmere spremenile. Enote štirikolesnikov so postale bolj dostopne, saj so se zaljubile ne le v ljubitelje ekstremnega jahanja, ampak tudi navadnih ribičev, lovcev, turistov.

Domaća ATV

Za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, pa tudi za tiste, ki si sami ne predstavljajo vožnje, je podjetje Velomotors razvilo in predstavilo nov model vozil, imenovan "Stealth 800 cheetah". Domači proizvajalec je lahko presenetil ne le odlično zasnovo ATV, temveč tudi njene neverjetne lastnosti. V tej enoti ni nobenih kitajskih komponent, ki bi resno vplivale na kakovost montaže. Več kot 80% delov je bilo izdelanih v Rusiji.

Izvajanje projekta Stealth cheetah 800 je spremljala ogromna skupina visoko usposobljenih strokovnjakov. Uspelo jim je ustvariti dvocilindrični motor, ki ima ogromno zaloge moči in pomembno delovno dobo. Ta model ima sedež, namenjen dvema osebama. Visokokakovostni sedeži omogočajo vozniku in potniku, da se počutita kar se da udobno, tudi ko premagata najtežja območja. "Stealth Cheetah 800" v celoti ustreza svetovnim varnostnim standardom in je kakovostni model, proizveden v Rusiji. Pri oblikovanju ATV so bile upoštevane vse željeljubitelji aktivne in ekstremne sprostitve. Upoštevale so se tudi vse zahteve, ki obstajajo za močne ATV-je. Največja zanesljivost naprave dosežena z namestitvijo okrepljenega okvirja in vzmetenja, ki so sposobni obvladati vse obremenitve.

Specifikacije

Idealen odmik ATV quad kolesa, ki zagotavlja odlično amortizacijo, omogoča udobno potovanje. Motor je prejel 67 KM, največji navor doseže oznako 73 Hm (5000 vrt /min). Trenutno se motor proizvaja v tujini, vendar je njegov razvoj v celoti v lasti ruskih strokovnjakov.

Pozitivni odzivi Stealth Cheetah 800 so bili posledica visoke prepustnosti in enostavnega quad nadzora, ki vam omogoča, da doživite neverjetno užitek ekstremnega jahanja. Enota je prejela štirideset litrski rezervoar za gorivo in relativno majhno "neto" maso 360 kg. Kompaktna in živahna, je sposobna pokazati odlično manevriranje z do dvema osebama na krovu.

Gradnja

Posebno pozornost si zasluži konstrukcija okrepljenega okvira, ki zagotavlja odlične vozne lastnosti. Razvijalci so naredili vse, da bi voznika in njegovega potnika čim bolj privoščili. Vzmetenje je imelo precej dolgo gibanje, 225 mm spredaj in 243 mm zadaj. Premišljena je bila do najmanjše podrobnosti in se je dobro pokazala na cesti.

Varnost

Priljubljenost ATV se nenehno povečuje in ima logično razlago. Izleti na taka vozila dajejopriložnost, da dobite potreben del adrenalina, ki izstopa pri premagovanju vseh vrst ovir, kot so umazanija in razlitje peska. Ob upoštevanju pogojev uporabe je bilo treba dobro opraviti zaščito voznika in potnika. Ta model je dobil izjemno močno vetrobransko steklo s posebno zasnovo. Zahvaljujoč njemu, voda in umazanija ne pride do osebe. Na voljo je tudi ključavnica diferenciala prednje osi, ki praktično odpravlja možnost prevračanja.

Priložnosti

Quad bike je dobil nižjo prestavo, s katero lahko uporabite kot vlačilec, izvlečete umazanijo ali obesite prijatelja. "Stealth" je zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno preoblikovati v tehniko odstranjevanja snega. Za to bo dovolj, da namestite smetišče. Ima neverjetne tehnične lastnosti Stealth Cheetah 800 je zelo ekonomičen model, ki porabi najmanj goriva, lahko da ventilator za številne tuje kolege.

Primer

Izdelano iz visoko kakovostnih materialov, je ohišje domačega ATV odporno na temperaturne spremembe in se ponaša tudi z dobrim antikorozijskim premazom. Zračni filter, variator in ožičenje ter elektronika imajo zanesljivo zaščito pred vlago in umazanijo. Omogoča varne izlete po močvirnatem terenu in vzdolž vodne pregrade.

Oblikovanje

Naprava je dobila elegantno armaturno ploščo, ki se jedrnato prilega celotnemu dizajnu in bo všeč oboževalcem takšnega moto. Na plošči lahko najdete vse informacije, ki jih lahko preberete tudi podneposredna sončna svetloba.

Sam model se je izkazal za čudovit. Vsaka linija je premišljena in poudari drzno naravo kovinske "zveri". Med podrobnostmi obloge ni velika vrzel, ki ATV-jem daje estetski videz. Barvna lestvica, v kateri je model predstavljen, navdušuje s svojo raznolikostjo. Če imate željo poudariti moč Quad kolesa "Stealth Cheetah 800", bo črna in rumena barva obloge popolna, kar bo privlačnosti izgledu. Še posebej za udobje potnika je bil razvit širok podstavek, zaradi katerega potovanje postane veliko bolj udobno. Pristanišče, ki je sestavljeno iz dveh nivojev, daje potniku priložnost, da uživa v panoramskem razgledu. Posebej hvalevredna je glavna LED-optika, ki ima elegantno obliko in odlično svetlobno moč.
Kljub dejstvu, da domači "plenilec" presega značilnosti številnih tujih analogov, bodo cene "Stealth Cheetah 800" prijetno presenetile ljubitelje aktivne rekreacije. Ostaja na razmeroma nizki ravni in pritegne pozornost potencialnih kupcev. Ta model je že dolgo pred nastopom na trgu motornih koles prejel številne pozitivne ocene. Ljubitelji ATV-jev so imeli čas, da opozorijo na velik slog, v katerem je bila izdelana naprava, kot tudi na zahtevane lastnosti. Ko so prve kopije prišle iz transporterja, se število podpornikov Stealtha vsak dan povečuje, kar daje upanje za oblikovanje nove linije domačih ATV-jev.

Sorodne publikacije