Radarski detektor Cobra: pregledi

Trg avtomobilskih pripomočkov vedno pogosteje uporablja Cobra Electronics Corp, ki nenehno širi paleto izdelkov in jih izboljšuje, da zadovolji potrebe potrošnikov. Če ostanete na radarskem detektorju Cobra, pregledi potrjujejo visoko kakovost, zanesljivost in široke funkcionalnosti naprave. Poleg standardnega nabora funkcij za vse antiradarje imajo Cobra pripomočki posebne funkcije - LaserEye, StrobeAlert, SafetyAlert in IntelliMute, ki so na voljo samo pri Cobra. Serija modelov Cobra vključuje na ducate anti-radarskih modelov, od katerih ima vsak svoje prednosti in slabosti. Iz pregledov, ki jih uporabniki shranijo na pripomočkih, lahko izberete ustrezen radarski detektor in na podlagi posameznih poizvedb.

Cobra CT 2550

Leta 2013 je Cobra predstavila serijo proti-radarskih sistemov z napredno funkcionalnostjo in odlično zaščito pred pregrado. Drugi pripomoček v tej vrstici je bil radarski detektor Cobra CT 2550, ki je praktično takoj postal eden najbolj priljubljenih na trgu.

Cobra CT 2550: Lastnosti in prednosti

Glavna prednost tega antidararnega modela je odlična impedanca in hitro odkrivanje GAI radarjev, tudi pri vožnji pri visokih hitrostih. Radarski detektor Cobra CT 2550 zajema radijske signale naprav, ki jih uporablja prometna policija v vseh območjih. Pripomoček zajame signale laserskih merilnikov hitrosti v krogu in zazna signale, ki jih prejme od sistemov tipa VG-2. Z dobro geografsko invremenske razmere Cobra radar detektor lahko sodeč podlagi povratnih informacij od strank, opredeliti različne vrste radarjev, ki jih prometne policije, ki se uporabljajo na razdalji približno en kilometer.
Možnost onemogočiti tretjih oseb pasovih radar ščiti pred motnjami in "junk" signale, kar bistveno zmanjša verjetnost neupravičene delovanje v urbanih okoljih. Trije načini občutljivosti preklapljanje - dva za mesta in avtoceste - dodatno varovanje radar detektor Cobra od lažnih alarmov.

Sistem opozori voznika zaznanih naprav za ST 2550 modela je zelo preprost: znakov na zaslonu prikaže frekvenčne pasove, v katerih so bili dokumenti, posnete prometne policije. Vizualne informacije so podvojene zvok. Oddaljenost od radarja lahko ocenimo petih točkah moč v obsegu signala.

Cobra CT 5550

Cobra podjetja v letu 2013 razvili nov DVR - Cobra radar detektor CT 5550 premium - posebej za delo v Rusiji. Model je bil ustvarjen na podlagi četrti generaciji detektorjev radarja in upoštevanjem tehnoloških značilnosti naše države. Gadget sekajo vse trenutne modele radarja prometnih policistov, vključno laserski radar, ki se uporablja. Ostanite na Cobra radar detektor CT 5550 povratne informacije strank potrjuje svojo učinkovitost pred vsemi vrstami laserskih in radarskih signalov, majhnosti, ergonomijo in enostavnost upravljanja.

Prednosti CT Cobra 5550

 • hitro in natančnoodkrivanje vseh vrst laserskih in radarskih merilnikov hitrosti, ki jih uporabljajo cestni inšpektorji.
 • Visokokakovostni in hitri odziv na radar "Robot" in "Arrow".
 • Močan merilnik jakosti digitalnega signala.
 • Udoben opozorilni sistem.
 • Ugodna storitev v središču Moskve.
 • Glasovna podpora za rusko govoreči jezik.
 • Svetlo čudovit zaslon.

  Mnenja o antiradarskem Cobra CT 5550

  Model radarskega detektorja, ki je bil izdan posebej za ruski trg, je bil po ocenah lastnikov avtomobilov zelo in zelo dober, še posebej, če upoštevate prejšnje poskuse proizvajalcev za ustvarjanje antiradarja za Rusijo. Lastniki pripomočkov ugotavljajo, da ujame vse naprave, vključno s kompleksom "Strelka" in novim "Robotom".
  Poleg tega je dostopna cena. Slaba stran je upad na trgu: modeli, ki jih je izdala Street Storm, se razlikujejo v ceni in boljši kakovosti. Radarski detektor Cobra CT 5550 je bil prilagojen ruskemu trgu v tovarni tretje osebe.

  Cobra GPS4100CT

  Blagovna znamka Cobra je konec leta 2014 uvedla novo linijo radarskih detektorjev z GPS funkcijami. Eden od modelov te serije je bil radarski detektor Cobra GPS4100CT, ki ima široko funkcionalno in privlačno obliko.
  Antiradar zlahka zajame vse policijske naprave, ki jih uporabljajo prometni inšpektorji na ruskih cestah in deluje v vseh frekvenčnih pasovih. Sprejemnik GPS4100CT ima visoko občutljivost, ki pripomočku omogoča, da pravočasno zazna takšne radarje, kot jeKompleksi "Strelka" in "Robot". Naprava je opremljena s petstopenjskim Geigerovim števcem, ki se ob približevanju čitalniku lahko nežno in gladko zmanjša.

  Problem lažnih pozitivnih rezultatov je v tem modelu zelo skrbno obdelan. Anti-radar ima posebno funkcijo, ki vam omogoča, da popravite lažno pozitivne rezultate z njihovim poznejšim pomnjenjem in odsotnostjo zaskrbljenih opozoril na takih mestih. Radarski detektor Cobra GPS4100CT lahko zajame lokacijo radarjev ne samo s sevanimi frekvencami, ampak tudi na podlagi GPS koordinat. Zahvaljujoč tej možnosti voznik vedno vnaprej opozarja na različne naprave za odčitavanje hitrosti, kot so "Avtodoryi", "Arrows" in druge. V nastavitvah lahko uporabnik vklopi obvestilo o vrstah števcev ali izklopi definicijo "puščice" na GPS-u. Poleg tega je na voljo tudi funkcija samodejnega dodajanja GPS-oznak. Vgrajeni sprejemnik GPS je proizvajalcu omogočil, da izvaja funkcijo praga hitrosti, ki vam omogoča, da ne motite naprave, ko se premika, na primer v prometnem zastoju. Skoraj ni potrebno, da se obrnejo na anti-radar nastavitve: spreminjanje načinov "City" in "Route" se opravi samodejno, ko se hitrost zmanjša in poveča. Poleg tega se samodejno prilagodi tudi opozorilo in osvetlitev ozadja.
  Veliko lastnikov avtomobilov, ki uporabljajo radarski detektor Cobra GPS4100CT, so opozorili na njegovo izjemno prednost - zmožnost posodobitve strojne programske opreme s pojavom novegarazličica Ta proizvajalec predvideva, da naprava sledi novim modelom radarjev, ki se pojavljajo v prometnih policistih. Poleg tega ima uporabnik možnost, da samostojno posodobi osnovno lokacijo radarske lokacije.

  Značilnosti radarja Cobra GPS4100CT

 • Posodablja vdelano programsko opremo in bazo uporabnikov.
 • Stikalo za način mesta /poti.
 • Obvestila so nadzorovana z omejitvijo hitrosti.
 • Uporaba organskih LED na zaslonu.
 • Popolnoma tehnični filter proti napačnim pozitivnim rezultatom.
 • Funkcija AutoDim samodejno izklopi osvetlitev ozadja.
 • Samodejni način "Mesto".
 • Petstopenjski Geigerov števec za vse frekvenčne pasove.
 • GPS-baza koordinat bralcev - radar "Strelka", "Avtodorya" in drugi.
 • GPS korekcija časa.
 • Sposobnost dodajanja in odstranjevanja lastnih GPS-oznak.
 • Sorodne publikacije