Mail.ru ne deluje: glavni razlogi

Vsaka sodobna oseba ima vsaj eno registrirano e-pošto. Značilno je, da je večina ljudi v Rusiji registrirana na storitvi Mail.ru, ki po nekaterih virih ni posebej stabilna. Zato je pogosto možno, da naletite na problem, da Mail.ru ne deluje. Morda je veliko razlogov za prijavo v svoj osebni račun, vendar ne vedno se pojavijo težave na strani strežnika. V nekaterih primerih lahko uporabnik sam odpravi določene napake.

Nepravilno vpisana prijava ali geslo

Po navadi se nepravilno določena prijava ali geslo šteje za glavni razlog, zakaj Mail.ru ne deluje. Vnesene podatke je treba preveriti večkrat. Priporočamo tudi, da pazite na to, da je tipkovnica premaknjena na pravilno postavitev, Caps Lock pa je onemogočen.


Blokirni račun

Če uporabnik svojega računa ni uporabljal dlje časa, torej ga ni aktiviral vsaj enkrat v pol leta, bi ga lahko blokirali. Praviloma vas sistem ob vnosu pravilnega uporabniškega imena in gesla samodejno opozori. V določenih situacijah Mail.ru ne deluje prek neželene e-pošte. V takih primerih se uporabnikom priporoča, da znova dostopajo do vašega računa, tako da uporabijo številko mobilnega telefona ali uporabijo nadomestni e-poštni naslov, ki je naveden med registracijo. Ko uporabljate prvo možnost na telefonski številki, morate prejemati sporočila SMSkratka dostopna koda, ki jo je treba navesti v sistemu. V primeru druge možnosti se bo povezava poslala na e-poštni naslov, na katerega boste morali odpreti dostop do računa.


Opozoriti je treba, da če v tem primeru ne morete uporabiti številke mobilnega telefona, priporočamo, da kliknete na ustrezen gumb. Nato vnesite dostopno kodo, ki bo prejeta. Zato morate, preden uporabnik odpre obrazec za obnovitev, izpolniti čim več informacij o nabiralniku. Praviloma je sistem zaradi varovanja osebnih podatkov včasih zaradi varnostnih razlogov blokiran. Če mail.ru ne deluje danes, je priporočljivo, da takoj poskusite obnoviti dostop. V tem primeru boste morali prebrati informacije, ki bodo uporabniku pomagale zaščititi pred vdiranjem v prihodnost. Zato se mora odzivati ​​na postopek registracije in uvedbe osebnih podatkov.

Napačne nastavitve brskalnika

Drug razlog, zakaj Mail.ru ne deluje in se uporabnik ne more prijaviti v poštni predal, je nepravilno nastavljena nastavitev brskalnika. Če želite odpraviti to težavo, morate omogočiti shranjevanje piškotkov, počistiti predpomnilnik in piškotke, zaradi katerih brskalnik deluje nepravilno. Poleg tega, če uporabnik ni posodobil brskalnika dolgo časa, je zaželeno, da izvedete to operacijo, saj lahko pride do konflikta med storitvijo in zastarelo različico brskalnika.

BlokiranjeAntivirusna povezava

Podoben razlog se pogosto ne vidi kot razlog, zakaj Mail.ru ne deluje. Vendar se takšni primeri še vedno dogajajo in jih ni mogoče prezreti. Zato je med blokado priporočljivo nekaj časa prekiniti delo antivirusnega programa in preveriti možnost prijave v račun storitve. V primeru uspešne povezave pojdite na protivirusne nastavitve in na seznam izjem dodajte Mail.ru. Ta dejanja so potrebna, da antivirus v prihodnje ne bo pozoren na določeno spletno mesto.

Pomanjkanje nameščenih posodobitev v vašem računalniku

Če Mail.ru ne deluje, je razlog lahko pomanjkanje nameščenih posodobitev na osebnem računalniku. Kot veste, za operacijski sistem Windows obstajajo redno nove posodobitve, ki so zaželene za namestitev vedno in brez izjeme. Če ste onemogočili samodejno namestitev posodobitev, jih morate namestiti sami. To naredite tako, da odprete meni Nadzorna plošča, izberete Center za posodobitve programa Windows in nato gumb »Iskanje posodobitev«, ki se nahaja v levem podoknu okna.

Stikalo se ne izvaja na storitvi Mail.ru.

V primeru, da Mail.ru ne deluje, je zaželeno zagotoviti, da se Mail.ru prikaže v naslovni vrstici brskalnika, kar pomeni, da uporabnik ni napak med polnjenjem naslovne vrstice. Prav tako je treba opozoriti, da virusom ni tako težko spreminjati datoteke gostiteljev, ki se nahajajo na računalniku. Posledično lahko uporabnik vnese en naslov, vendar je popolnoma preusmerjen na drugega. V temČe je bil uporabnik obveščen, da Mail.ru ne deluje ali je v naslovu prišlo do napake, je zelo priporočljivo, da spremenite geslo iz računa, tako da nadaljujete neposredno s storitvijo Mail.ru. Po tem morate sistem skenirati s protivirusnim programom ali uporabiti posebna medicinska orodja, ki bodo odkrila virus v sistemu. Zato so bili upoštevani glavni razlogi, zakaj se uporabnik v določenih situacijah ne bi mogel prijaviti v svoj račun. Mail.ru sistem je najbolj priljubljen, in da bi se izognili težavam, je treba skrbno razmisliti o postopku registracije in vnosu uporabniških podatkov. Če dostopa do nabiralnika ni mogoče obnoviti, je zaželeno, da napišete pismo skupini za podporo, kjer boste morali na kratko povedati o težavi.

Sorodne publikacije