Video snemalnik-antiradar Vizant 750st: pregled, značilnosti in ocene lastnikov

V sodobni družbi si je težko predstavljati voznika, ki ne bi namestil video naprave na vetrobransko steklo. Članek bo govoril o tem, za kaj je potreben, kot tudi pripomoček Vizant 750st.

Potreba po sredstvih za spremljanje

V preteklosti so se vozniki navadili na pozavarovanje v primeru nepredvidenih okoliščin. Zaradi globalne obremenjenosti megacest v avtomobilih se je verjetnost nesreče povečala. Poleg tega obstajajo primeri, ko oseba uspe pobegniti s prizorišča ali pa je situacija taka, da ni jasno, kdo ima prav in kdo je kriv. Za to, in nameščen na vetrobransko steklo video snemalniki Vizant 750st (ali kakšen drug model), lahko zajame vse, kar se zgodi, kar vozniku zagotavlja zanesljivo dokazno bazo. Zaradi uporabe CCTV opreme ni bilo nobenih goljufivih dejanj na cestah, ki so se začela sredi devetdesetih, ko so kriminalci namenoma izzvali nesrečo, da bi izsiljevali voznika in zahtevali veliko denarja na nezakonit način.


To je mogoče videti le v kinu. In video nadzorne kamere, nameščene skoraj na vsakem stebru, bodo prav tako pomagale pri ponovni vzpostavitvi podrobnosti o trčenju, če registrar ne sprejme vseh.

Opis

DVR z anti-radarjem Vizant 750st je predstavljal gonilnike ne samo z zasnovo, ampak tudi z zmogljivostmi. Dejstvo je, da je pripomoček izdelan kot vzvratno ogledalo in je v bistvu enak. Torej, preprosto pritrdi namesto svojih manjfunkcionalni "prednik", ki odpravlja potrebo po namestitvi dodatnih naprav na vetrobransko steklo. Vizant 750st deluje kot antiradar, kar nedvoumno prepozna signale sodobnih sistemov za zaznavanje hitrosti. Deluje s takimi sevalnimi območji, K, Ultra K, Ka, X in Ultra X.


Pripomoček omogoča nastavitev ravni občutljivosti (vse tri), kar vam omogoča prilagoditev delovanja izdelka v primeru napačnih pozitivnih rezultatov. Obvestila so narejena z uporabo zvočnega obvestila in svetlobne indikacije. Obstaja ena kamera, ki snema HD video (1280 x 720) pri 30 sličicah na sekundo. Slika je na izhodu jasna, zaradi vidnega kota 120 ° pa je mogoče odstraniti vse štiri steze, vključno s prometnimi znaki in številkami avtomobilov. Možnost ogleda posnetka neposredno na mestu nesreče zagotavlja 43-palčni zaslon.

Kaj manjka?

Vozniki praviloma izberejo svojega "prijatelja in pomočnika" za en namen: beleženje vsega, kar se dogaja. To zahteva prisotnost tehnologije WDR, ki zagotavlja visoko kakovostno snemanje ob kateremkoli času dneva, in sicer na podlagi načela uravnavanja intenzivnosti slike: najtemnejša mesta so osvetljena in najsvetlejša so zakrita. To je WDR, ki vam omogoča, da visokokakovostno snemanje v temi v dnevnih urah z nizko ulično razsvetljavo. V Vizantu 750st se ne zahteva, da so navodila za takšno funkcijo razočaranje. Poleg tega ima pomembno vlogo G-senzor, drugo ime pa je senzor udarca. Modul popravi trenutek ostre rastiobremenitev vozila in trenutek recesije. V tem primeru se video snemanje samodejno aktivira, datoteka se postavi na posebno območje, ki je zaščiteno pred izbrisom.
Če se je nekdo avtomobil strmoglavil na parkirišču, se bo avtomatsko streljanje začelo znova. Zato odsotnost takšnega uporabnega modula kot elektronskega merilnika pospeška bistveno zmanjša verjetnost snemanja videoposnetka dogodka cestnega prometa.

Stroški

Cena Vizant 750st zelo malo - od 10.000 do 10.500 rubljev. Čeprav za isti denar lahko poberem in druge različice takšnih "pametnih ogledal" z zgoraj omenjenimi funkcijami. Na primer, zrcalni zapisovalnik je Car Dvr Mirror.

Pozitivne povratne informacije

Vizant 750st je pohvaljen zaradi svoje kompaktnosti in enostavne uporabe. Ni veliko žice, ki je lahko nadležno (gre za običajne pripomočke, ki so pritrjeni na vetrobransko steklo). Glede na ocene, ta model izgleda odlično v notranjosti avtomobila kot del notranjosti in ne ustvarja občutka zastojev. Zadovoljni vozniki kakovost zapis, kot tudi enostavnost namestitve naprave - trdno in zanesljivo, ne pade, ko boste morali obrniti kamero na stran za snemanje pogovor z inšpektorjem prometne policije. Ločeno vozniki opozarjajo na takšno oblikovno rešitev kot zatemnjeno steklo kamere, ki odpravlja možnost "osvetlitve" slike žarometov protipostavk ponoči. Obstaja toliko pregledov, ki vam govorijo o nepogrešljivosti tega pripomočka, ki je značilen za najboljšo vrednost za denar. Poleg tega motoristi hvalijo izdelek zaradi pomanjkanjapotrebo, da se izognete kompleksnim možnostim možnosti, ugotavlja, da je meni zelo enostaven za razumevanje.

Negativne povratne informacije

. Večinoma se pritožujejo zaradi slabe kakovosti streljanja ponoči, kar ni čudno - temačnost iste. Pomembne pripombe v odzivih na funkcije antidararja: pravilno prepoznan tip radarja "Arrow" - naprava za območje ne ustreza deklariranemu opisu. Opozoriti je treba, da se operacija zgodi le, če je avto že vozil pod kamero. Poleg tega so video datoteke shranjene v velikem obsegu - 500 megabajtov v trajanju 3 minut. Nekaterim je neprijetno, glede na kritike, potrebo po vrvici pod pokrovom avtomobila. V nasprotnem primeru se faktor tajnosti izgubi. Morda je to potrebna žrtva. Konec koncev, lahko alternativa so standardne pripomočke, ne "prikriti" pod vzvratnim ogledalom. Obstajajo negativni komentarji, ki so v nasprotju s pozitivnim: motoristi opozarjajo na pogoste napačne pozitivne rezultate, predlagamo, da se Vizant 750st proti dvigovanju lahko odzove na pripomočke v vozilih. In tudi kakovost videa je grozna (tudi v luči časa), državni merilniki se lahko razlikujejo le v načinu pavze.

Označeni in neuspešni poskusi priklopa vzvratne kamere na izdelek: slika iz izbirne naprave postane preveč svetla. Morda je to vprašanje slabe združljivosti programske opreme.

Zaključek informacij

Če povzamemo, je treba reči, da je to na splošnonaprava je označena pozitivno. Komentarji "Plus" so zelo številni, negativni manj. Toda pri izbiri vsega je treba podrobno preučiti preglede. Ampak najbolje je iskati enega z istim gadgetskim modelom in neodvisno preverjati pravilnost te naprave, da se sami odločijo, ali je vredno kupiti video snemalnik Vizant 750st ali ne. Konec koncev, visoko kakovostne video bo pomagal popolnoma obnoviti podrobnosti o prometni nesreči, ki spodbuja hiter pregled primera v kazenskem pregonu.

Sorodne publikacije