Dobri rezervoarji v svetu cistern: pregled najboljših

V igri World of Tanks je najpomembnejša cisterna. Obstajajo vojaška vozila, ki imajo vsako svojo edinstveno zgodovino. Zato je ta igra tako priljubljena na svetu. Vsak igralec najde dober rezervoar v svetu tenkov in ga imenuje idealen. Toda v tem pregledu bomo pogledali najbolj privlačne avtomobile, na katerih je lepo igrati in se boriti za zmago svoje ekipe. Zelo težko je izbrati 10 najboljših cistern World of Tanks. Konec koncev je vsak avto na svoj način dober. Nekateri rezervoar bo zelo hiter, nekateri močni, nekateri pa združujejo visoko hitrost in moč. In s kakšnimi merili določajo učinkovitost enote? Vendar pa na vsaki ravni obstajajo njihovi najuspešnejši vojaški stroji, ki jih bomo poskušali poudariti.


Takoj opazimo, da bomo pregled dobrih rezervoarjev v World of Tanks začeli takoj s pete ravni, saj so pod to stopnjo uporabljali neresne vojne stroje. Težko jih je imenovati učinkovito in zanimivo. V igri WOT se resne bitke začnejo s peto in višjo stopnjo.

Raven 5

Če se seštejejo, so najboljši rezervoarji na svetovnem nivoju 5 samo 3. Prvi je sovjetska enota KV-1. To je znani sovjetski avto, ki je imel velik uspeh na bojiščih fašistične Nemčije. Ta rezervoar ima trdno zgodovinsko komponento, močan okrogli oklep in vsestransko orožje. Vse to je ples resno ugledalo v igri. Skoraj vsak igralec starejše generacije meni, da je njegova dolžnost kupiti ta rezervoar in ga maksimalno črpati.


Drugi najboljši rezervoar v World of Tanks 2017 je tudi sovjetski avtomobil T-34. Ima tudi bogato zgodovino. Menijo, da so bojna vozila T-34 spremenila potek vojne. V igri je ta cisterna cenjena zaradi svoje visoke manevrske sposobnosti, kot tudi za pištolo ZIS-4 kalibra 57 mm, ki z lahkoto razbije oklep, vendar ne škodi. WOT igra ima dve priljubljeni veji razvoja za Sovjetsko zvezo: srednje in težke tanke. Na peti ravni igralci računalniških iger imajo možnost nakupa podobnih bojnih vozil. Obstaja tudi hladen rezervoar KV-220, ki pa je precej težak. Njegovi uporabniki v igri se imenujejo "imboy", to je stroj, ki se ne ujema z ravnotežjem. Lastnik ima krožni rezervat. On ali ona izstreli pištolo stopnje 5. Tudi "šest" pogosto ne more poškodovati KV-220 tank oklep.

Bonus stopnje 5

Bonus na peti ravni je bojno vozilo T67 - ameriška protitankovska ATU z visoko hitrostno vožnjo, nejasna, nizka silhueta in kar je najpomembnejše - visoki oklepni piercing. Enota brez težav uniči cisterne svoje ravni z enim posnetkom.

Raven 6

Na šestem nivoju so najboljši rezervoarji v svetu tenkov predstavljeni z eno sovjetsko in dvema britanskima bojnima voziloma. Vredno je začeti z legendarnimi spomeniki T-34-85, ki so v mnogih ruskih mestih. T-34-85 je povprečen rezervoar ZSSR, ki ima okretnost in dobro orožje, ki lahko prebije močan oklep. Zaradi visoke natančnosti, hitrosti in okretnosti je enota priljubljena. Tudi njeno povpraševanje je posledica bogate vojaške zgodovine, vendar ne igra vloge v svojih bojnih lastnostih, ki so na višini. Če je pravilnoIzbrane taktike, položaji in izstrelki, mnogi usposobljeni igralci na tej ravni 6 avtomobila so pridobili zmago nad močnejšimi tanki 8. stopnje.
Drugi dober rezervoar v 6. svetovnem nivoju je angleški Cromwell. Avto je dobro za statistike. Za razliko od sovjetskega T-34-85, britanski "Cromwell" nima nobenega oklep na vseh, zaradi česar je avto prejel izjemno hitrost in visoke hitrosti pištole. Vse to daje igralcu, ki brez težav "sije" za svojo ekipo nasprotnikovih tankov, pomembno prednost. Tretji nivo rezervoarja je Sherman Firefly. To bojno vozilo ima razredno puško OQF 17-pdr Gun Mk. VII, vam omogoča, da se učinkovito borite tudi proti višjim tenkom 8. stopnje.

Bonus stopnje 6

Bonus na tej ravni je sovjetski tank KV-2 z zelo močnim oklepom in 15-milimetrskim topom kalibra M-10. Ta stroj je sposoben boriti se tudi z enotami 10. stopnje, da ne omenjamo bojnih vozil njegove ravni. Vendar pa je pridobivanje tega rezervoarja zelo težko. Zato je v igri zelo redko, kar ne pomeni o T-34-85. To je eden izmed najbolj priljubljenih modelov, ki je v arzenalu skoraj vsakega igralca.

Raven 7

Po mnenju mnogih igralcev je sedma raven igre najbolj uravnotežena. Zato je težko razlikovati med opremo, ki bi imela pomembne prednosti pred drugimi bojnimi vozili. Prvi dober rezervoar v svetu tenkov sedme stopnje je IP ali IC-2. Oba avtomobila sta praktično enaka. Zato jih bomo dodali na ta seznam. IP - eden izmed najbolj priljubljenih rezervoarjev v igri je precej znan zaradi svojih močnih topov, mobilnosti in oklepnostistolpi Če tak tenk sedmega nivoja pade na boj s celo avtomobili in tanki nižje ravni, potem mora biti sindikalna ekipa enostavna - IV je vedno na robu boja. Pogosto se dobro konča. Če IS preide v boj s tanki višje ravni, je streljanje iz zavetišča dobra taktika, ki prinaša tudi rezultat.
Druga enota je Tiger I. Nemški težki tank je sodeloval v drugi svetovni vojni. Ima tudi bogato zgodovino in v svojem jarmu je njegova realizacija preprosto neverjetna. Stroj ima 1500 močnostnih točk, opremljenih z orodjem Kw.K. 43 L /71. Igranje na tem plesu je lepo in zabavno. Toda, ko avto pride v boj s tanki višje ravni, je treba zgraditi taktiko, kot za protitankovsko artilerijo. Tretji najboljši avto je težek tank T29 z močnim oklepom, ki se včasih celo prebije skozi tehniko 9. stopnje. Seveda ima ta model svoje prednosti, vendar so prisotne tudi slabosti. Dobro ravnotežje med oklepom, mobilnostjo in izgubo bo ta avtomobil praktično univerzalen in primeren za uporabo na bojišču, kar pojasnjuje priljubljenost rezervoarja.

Nivo 7 Premium Tank

Na sedmem nivoju je najboljši premijski rezervoar v World of Tanks tako imenovani "Gutling Machine" ali "bolha" - to je nemški protitankovski SAU E-25. To je zelo majhen avto, ki ga je težko zadeti. Zagotavlja veliko težav s počasnimi in "slepimi" avtomobili, kot je sovjetski tank TT. Poškodba E-25 je majhna. Vendar pa je hitrost in natančnost umika od nasprotnikov, ki spadajo pod pogled te "bolhe". Na žalost,ta avto je postal tako priljubljen, da ni več v prodaji. Vendar pa na bojišču niso postali manj, kajti tisti igralci, ki so imeli čas za nakup ali zmago za izvedbo nalog, ga aktivno uporabljajo za "farm" denarja.
Sedma raven je tako bogata v razredu cistern, ki jih je treba ločeno dodeliti in takih avtomobilov:
 • T-34-1.
 • T71.
 • SPHpanzer SP I C.
 • LTTB.
 • M41 Walker Bulldog.
 • Na tem seznamu morajo biti tudi vsi ti modeli.

  Raven 8

  Na tej ravni so že precej resni tanki, ki sodelujejo v mestnih bitkah, globalnih zemljevidih ​​in utrdbah. V World of Tanks je najboljši tank 8 nivo IC-3. Takšen avto je idealen za vse zgoraj opisane bojne načine, zahvaljujoč čelnemu oklepu stolpa in telesa, visokokakovostnim puškam, nizki silhueti in mobilnosti. Zaradi vsega tega je taka posoda na bojišču uspešna.
  Drugo mesto je FCM 50t - zelo težko igrati stroj, na katerem bodo novinci stalno izgubljali. To je počasen in velik rezervoar brez oklepa, ki ga je mogoče enostavno uničiti. Vendar pa usposobljeni igralci vedno znova postavljajo zapise na ta rezervoar. Kot analogni je možno ponuditi francoski tank AMX Chasseur de chars. V tem avtu je oklep še šibkejši. Vendar je zakritje tega rezervoarja veliko, zaradi česar ga je težko zaznati. Tudi v modelu je zelo velika hitrost, ki jo zagotavlja motor Maybach HL 295 F z zmogljivostjo 1200 konjskih moči. AMX Chasseur de chars je med najboljšimi srednjimi rezervoarji v World of Tanks. To je samo za igranje na to morate biti sposobni, in začetnik ne more priporočiti tostroj za boj. AMX 50100 je naslednji najboljši razred 8. stopnje, ki ga pogosto najdemo v bitkah in trdnjaveh. Podoben vojni stroj za 1-2 strel lahko uniči vse tanke svojega razreda in hitro pobegne s kraja zločina. Tako poskuša uporabiti avto večino igralcev. Največja pomanjkljivost rezervoarja je dolga ponovna polnjenje, ki traja 50 sekund. V tem času tank "meso" za sovražnika. Druga šibka točka je pomanjkanje oklepov. Vendar to velja za številne francoske avtomobile.

  Bonus stopnje 8

  Bonusi za osmo stopnjo so AT-SAU in japonska srednja posoda STA 1. To so skrite vojaške kamuflažne obleke, ki so popolnoma prikrite. Zato jih je primerno uporabiti kot podporo zavezniškim tankom, ki se borijo na glavnem bojišču.

  Raven 9

  Izboljšan tank VK 4502 (P) Ausf je imba (neuravnotežen avto), ki z novim močnim oklepom predstavlja enega najboljših rezervoarjev na kasnejših nivojih. Tehnika odlično drži napad sovražnika in je lahko na robu napada. Vendar pa je pomembno, da se ne "sija". Konec koncev je rezervoar zelo šibek in udarec projektila s strani bo ogrožen zaradi slabih posledic. Toda mobilnost delno rešuje ta problem.
  Drugi model je povprečni nemški tank E 50. Gre za vsestranski stroj, ki se lahko nenadoma odpre na nepričakovanem delu zemljevida, ki prihaja iz sovražnika. Lahko se uporablja tudi kot težek rezervoar za frontalni napad. Zahvaljujoč visoki mobilnosti in močni natančni topovi igro na "epski" (tako ta modeligralci) prinaša veliko zabave. Ta stroj daje igralcu veliko možnosti za boj, in sam se odloči, katero taktiko bo izbral. Za izkušenega igralca, to odpira velike priložnosti, a newbie bo zelo zadovoljen, da bo vozil ples. Vendar, če je igralec dosegel 9. stopnjo, potem je malo verjetno, da se lahko imenuje novinec. M103 je tretji najboljši razred 9. rezervoarja. Ta ameriški vzorec ima visoko oklepnik spredaj, ki lahko prenese velike merilnike. Zato je primerno v boju uporabiti to kot glavno prebojno silo. In če dovolite kartico, potem vam zaradi dobre mobilnosti omogoča igranje "mačk in miši" s sovražniki.

  Bonus 9 stopnje

  Bonusni avto na 9. nivoju je sovjetski srednje veliki tank T-54. Razvijalci tega avtomobila so se večkrat poslabšali, kar zmanjšuje debelino oklepnika. Vendar pa je tak tank še vedno zelo priljubljen in vreden kandidat za naziv najboljšega. Visoka hitrost, nizka silhueta in mobilnost - to je zasluga avtomobila.

  Raven 10

  Na zadnji, 10. stopnji, obstajajo boljši rezervoarji, ki so do neke mere rezultat tehničnega razvoja vsakega naroda. Vsi avtomobili te ravni imajo svoje "čipove" in imajo dobre lastnosti. Seveda je treba zamenjati tudi vozila tipa ART-SAU, PA 10 in Waffentr ger Auf E 100. Na splošno je najboljši rezervoar World of Tanks stopnje 10 skoraj nemogoče dodeliti. Navsezadnje je jezik vedno o skrajnostih. Obstajajo velike "litega železa stene", ki jih je težko prebadati, so močni bobni težkih strojev, kot tudi različne srednje tanki. Torej mora igralec to storitiizbira in določi, kateri tank je najboljši v svetu tenkov. Konec koncev, odlično uravnoteženje igre ne omogoča dodelitve najboljšega avtomobila, ki bi presegel druge z vsemi (ali vsaj polovičnimi) parametri. Zato je med "ducat", da dodeli kateri koli tank ne more.

  Sklep

  Vsak igralec za sebe opredeli najboljše bojno vozilo, glede na njegove zmožnosti in slog igre. Nekateri ljudje radi gradijo na težkih tankih in nekdo raje hitro premika zemljevid, da bi našel cilje za svojo ekipo. Razvijalci so zelo pozorno delali na značilnostih vseh bojnih vozil v igri in izključili situacijo, ko večina igralcev izbere isto enoto in pozabi na druge.

  Sorodne publikacije