Kako narediti značke "Vordy": podrobna navodila in priporočila

Microsoft Ward je odličen urejevalnik besedil, ki je del zbirke programov Office. Je eden izmed najbolj uporabljanih in prenesenih urednikov na svetu. Mnogi ljudje zmotno verjamejo, da je tako priljubljenost Ward zaslužil samo zaradi pripadnosti eni od največjih podjetij, vendar je to daleč od primera.

Urejevalnik "Ward"

Ta program odpira veliko možnosti za oblikovanje in postavitev besedila različne kompleksnosti, zato bo za začetnike in profesionalce priročno delo z njim. "Ward" se pogosto uporablja v pisarniških delavcih, novinarjih, piscih, šolarjih in študentih. Postane lahko tako zapleten mehanizem za ustvarjanje edinstvene oblike kot tudi platforma za urejanje hitrih opomb. Program se odlično prilagodi številnim besedilnim formatom, sinhronizira z drugimi izdelki Officea, ima velik nabor pisav in funkcij za njihovo spreminjanje itd. Word bo postal nepogrešljiv pomočnik pri ustvarjanju primitivnega informacijskega materiala.


Opomba je majhen znak, ki prikazuje identiteto zaposlenega (ime, priimek), njegov položaj in praviloma ime organizacije. Nositi priponke za vrv na vratu ali pritrjena na zatič na prsih. Takšne kartice lahko vidite od delavcev v supermarketih, lepotnih salonov, velikih podjetij, korporacij itd. "Prerokba" je prišla v šole in institucije. Da, s takšnimi karticami so redni, pripravniki, zaposleniknjižnicami in drugimi. Plastične nosilce lahko najdete v pisarnah pisarne v velikanskem asortimanu. Toda kako narediti značke "Vordie", natančneje njihove informativne vsebine? O tem bomo še govorili.


Kako narediti okvir za napako v "Vardo" s pomočjo dokončane predloge?

Obstaja več načinov, kako narediti napako. Najenostavnejši od njih je urejanje dokončane predloge. Nekatere od njih ste že privzeto namestili, vendar pa morate predloge, kot je značko, dodatno prenesti. Vendar pa ne bo trajalo veliko časa. Za začetek morate preveriti, ali je bila takšna predloga prenesena vnaprej, in pregledati razpoložljive obdelovance. To naredite tako, da izberete »Datoteka« in nato »Ustvari« in »Vzorčne predloge«. Če nimate priponk, kliknite »Predloge Office.com« in prenesite zahtevano možnost. Delo bo tako enako kot pri katerem koli drugem dokumentu. Postavimo zahtevane podatke, lahko dodamo emblem organizacije, se igramo s pisavami, dodamo obrobo, izpolnimo in tako naprej.
Pogosto pa predlogo za značko ne izpolnjuje pričakovanj uporabnikov. Že od samega začetka želijo ustvariti svojo edinstveno različico. Kako narediti "Vardo" značke iz nič?

Ustvarjamo lastno različico značke

Kljub dejstvu, da so vsi imetniki za značke izdelani v standardni velikosti, je še vedno treba izmeriti, da se pozavarovajo. To bomo naredili s tabelarnim blokom. Po tiskanju jih je enostavno ostrugati in odrezati. Če je baseball vodoravna (to jenajpogostejša oblika), je najbolje, da krajinsko orientacijo lista naredite takoj. To možnost je enostavno spremeniti na zavihku Layout in v elementu "Orientation". Pod "Polja" lahko nastavite oznako "Ozka". Rad bi omenil, da je bolje narediti le nekaj priponk in jih natisniti na en list.

Bidget z uporabo konstruktorja tabele

Odprite zavihek "Insert" in izberite "Table". Označujemo število celic. To je odvisno od števila značk, ki jih želite dobiti kot rezultat. Ko je tabela pripravljena, morate prilagoditi velikost. To naredite tako, da pokažete na preglednico in kliknete majhen križ, ki se prikaže v kotu na levi. Pojdite v Lastnosti.
Prikaže velikost "Natančno", odstranite kljukico iz elementa "Dovoli prenos vrstice". Višino črte 55 (standardna višina značke, če ima vaš nosilec drugih dimenzij) postavimo v skladu z njihovo vrednostjo. Določite širino stolpca 9. Zdaj lahko začnete urejati vsebino.

Kako narediti napis za bajika v "Vardo"?

Če želite na značko postaviti logotip organizacije, je najbolje, da to storite takoj, da vam ni treba obrezovati, raztezati ali zoževati. Če želite to narediti, znova uporabite zavihek "Vstavi" in opravite delo, kot je običajno. Mimogrede, fotografijo osebe lahko postavite na enak način. Zdaj lahko vnesete osebne podatke zaposlenega ali študenta. Funkcije Ward vam ne omogočajo urejanja vsebine vsake celice. Če priponke potrebujejo eno vrsto (na primer, bodo drugačnesamo priimki in imena zaposlenih), potem je preprosto kopirati vsebino ene značke, jo vstaviti v drugo celico in narediti manjše popravke. Lahko celo shranite značko-predlogo v spomin Vord-a in jo nato uporabite kot obdelovanec. To storite tako, da kliknete "Datoteka", izberete "Shrani kot predlogo"
.
Kako narediti značke "Vordy" brez pomoči oblikovalca tabel? Če želite to narediti, lahko narišete pravokotni avtomobilski lik in se še naprej ukvarjate z urejanjem vsebin, kar je manj priročno, vendar je to precej alternativa, zato smo tudi ugotovili, kako narediti značke "Vordi". in hitro.

Sorodne publikacije