Radarski detektor Neoline X-COP 5500: pregled, specifikacije in pregledi

Povečanje števila vozil na cestah naše države povečuje število prometnih nesreč. Prekoračitev hitrosti, tako na cesti, kot tudi v mestnih mejah, je veliko voznikov, vendar je zaželeno, da ne plačujejo vsi številne globe. Namesto prometne policije in prometne policije, ki je prej zabeležila hitrost avtomobilov, je prišla vrsta elektronskih kompleksov, ki opravljajo podobne funkcije.

Radarski detektorji so posebne naprave, ki voznika opozarjajo na prisotnost policijskih radarjev na poti in podobne naprave, ki beležijo hitrost avtomobila. Danes ne moremo presenetiti s takimi napravami: mnogi vozniki jih namestijo v avto, da se izognejo nepotrebnim globam. Takšne naprave se nenehno izboljšujejo in postajajo vse bolj funkcionalne, učinkovite, kompaktne in uporabniku prijazne.

Neoline že dolgo deluje v industriji in proizvaja radarske detektorje, ki veljajo za enega najboljših. Izjemen model je detektor Neoline X-COP 5500, ki prepozna večino radarja, ki ga uporabljajo cestni inšpektorji za določitev hitrosti avtomobilov.

Značilnosti radar detektorja Neoline X-COP 5500

Gadget, zahvaljujoč strogemu in elegantnemu dizajnu, se prilega notranjosti vsakega avtomobila. Zadeva je izvedena zelo jedrnato, brez nepotrebnih podrobnosti in linij, ki ustvarjajo videz poceni ponarejanja. Radar Neoline X-COP 5500 deluje v treh načinih - "Pot","Mesto" in "X-COP". Učinkovitost naprave je dokazana tako znotraj kot na primestnih tirih.
Način avtomatske analize stanja na progi omogoča napravi, da na podlagi svoje hitrosti določi vrsto poti, na kateri se premika avtomobil. Uporaba tega načina ne zahteva stalnega preklapljanja drugih načinov. Voznik lahko ročno prilagodi Neoline X-COP 5500 tako, da prilagodi svetlost zaslona in glasnost zvoka. Prilagodite lahko tudi glasovno opozorilo in kako prijavite čas in hitrost.

Uporabljajte napravo Neoline X-COP 5500 izven Rusije, saj je naprava opremljena s sprejemnikom GPS. Baza podatkov detektorja vsebuje informacije o nadzornih sistemih in radarskih sistemih v Evropi. Za uporabo naprave v drugih državah boste morda morali nadgraditi Neoline X-COP 5500, kar lahko storite na uradni spletni strani proizvajalca.

Načelo delovanja antiradarja

Radarski detektor Neoline X-COP 5500 prepozna radarsko oddajanje in bolj zapletene sisteme, kot so Chris, Cordon, Strelka in drugi na razdalji enega do dveh kilometrov. Takšne naprave, ki jih uporablja osebje prometne policije, zabeležijo ne le presežek hitrosti, temveč tudi obnovo voznega pasu za poseben prevoz, zato ne marajo voznikov. Anti-Theft Neoline X-COP 5500 zajame podobne naprave za več kilometrov s pomočjo integriranega radijskega modula in GPS podatkov, tako da so vsi sistemi vnaprej nastavljeni in njihova prisotnost je obveščena vozniku. Pri prekoračitvi nastavitve na progihitrostne tirnice vam povejo o radarskem območju. Obseg zvočnega signala, ko se radar približa radarju, se bo povečal, medtem ko bo na prikazovalniku anti-radarja prikazana informacija o vrsti bralnika in razdalji do njega.
Čas in hitrost sta prikazana na zaslonu Neoline X-COP 5500, tudi če omejitev hitrosti ni presežena.

Neolinske radarske funkcije

 • Določanje signalov v širokem frekvenčnem območju.
 • Odkrivanje vseh modelov radarjev in kompleksov, ki jih uporabljajo cestni inšpektorji za določanje kršitev in preseganje režima hitrosti.
 • Odkrivanje nadzornih kamer sistema "Avtodorya".
 • Vgrajen radijski modul, ki omogoča zapisovanje zapletenih kompleksnih sistemov, kot so "Borders" in "Arrows".
 • Analiza stanja avtomatskega stanja na progi in hitrosti.
 • Redno posodabljanje podatkovnih baz GPS ne samo v mestih Rusije, temveč tudi v drugih državah bližnje in vzhodne Evrope.
 • Sposobnost dodajanja in urejanja radarskih koordinat.
 • Normalni način zagona - antiradar zazna satelite in obdeluje podatke v 40-90 sekundah.
 • Način hitrega zagona - za odkrivanje satelitov in obdelava podatkov traja od 5 do 10 sekund.
 • LED zaslon.
 • Russified govorna sporočila.
 • Prilagoditev obsega obvestil.
 • Na zaslonu so prikazani podatki o času in hitrosti.
 • Radarski sistemi se nahajajo na razdalji do 2 kilometra.
 • Stroški proti-radarskega Neolina

  Kljub temuRadar detektorji Neoline X-COP 5500 imajo precej dobre tehnične lastnosti in široko funkcionalnost, ki se nanašajo na proračunsko kategorijo naprav. V povprečju je strošek takšnega antiradarskega modela 7.000 rubljev, zaradi česar je bolj priljubljen.

  Upravljanje pripomočkov

  Po mnenju lastnikov Neoline X-COP 5500 se protiradarska kontrola izvaja šele po branju priloženih navodil in samo-analizi funkcij upravljanja. Pametno povezan in uglašen detektor deluje z visoko natančnostjo in učinkovitostjo. Antiradarska kontrola je preprosta in intuitivna. Da bi olajšali sam proces namestitve, je dovolj razumeti glavne elemente in ključe pripomočka.
 • Sprednja površina antiradarja je zaslon z LED osvetljenim ozadjem, katerega moč in svetlost lahko prilagodi voznik.
 • Nad zaslonom je zvočnik, predvaja opozorila in glasovne pozive.
 • Glavne tipke za upravljanje se nahajajo pod zaslonom: izberite način, meni, shranite nastavitve in prilagodite glasnost.
 • Na zadnjem delu ohišja je odstranjena serijska številka antiradarja.
 • Na spodnjem delu in na desni strani ni priključkov ali krmilnikov.
 • Priključek USB se nahaja na levi strani: z radarskim detektorjem se poveže z osebnim računalnikom in posodobi podatkovne baze. Na voljo je tudi priključek za priključitev dodatne baterije.
 • Sprejem senzorjaRadijski signal se nahaja na vrhu naprave.
 • Namestitev antiradarja v avtomobilu

  Opremljen je z neolinskim radarskim detektorjem, opremljenim s silikonsko blazinico na osnovi lepila in dvojnim sesalnim pokrovom. Uporaba določenega nosilca je odvisna od pogostosti gibanja same naprave v notranjosti avtomobila: če je pripomoček stalno nameščen na enem mestu, je bolje uporabiti blazinico, če pa se X-COP 5500 premakne, lahko uporabite dvojni sesalni pokrov. Ta vrsta pritrditve je močnejša in ne omogoča, da se naprava premika, tudi če se premika po poteh z ovirami.
  Proizvajalec brez radarjev, Neoline, pozorno spremlja povratne informacije o svojih napravah, ki so jih pustili ljubitelji avtomobilov. Zahvaljujoč tej politiki je radarski detektor Neoline X-COP 5500 takoj pridobil priljubljenost med uporabniki takoj po pojavu na trgih, ki združuje dostopno ceno, visoko učinkovitost in širok spekter funkcionalnosti.

  Sorodne publikacije