Najboljši zaganjalnik Android: pregled, izbor, namestitev

Prej ali slej bo standardni Android vmesnik dolgočasen in ni tako prijetno občudovati ga kot v prvih mesecih po nakupu. Seveda ni pametno spreminjati telefona samo zato, ker je sistemski vmesnik utrujen in dolgočasen. Obstaja še en način, ki vam omogoča, da zagotovite "drugi dih" grafično lupino - lansirnik. Takšnih programov je ogromno, danes pa bomo kot del pregleda govorili le o najboljšem lansirniku Android, ki bo zagotovo privlačil vsakogar, in vam povedal, kako jih namestite in spremenite v sistemu. Zanimivo bo!

Kaj je zaganjalnik?

Torej, preden povemo o najboljšem lansirniku, je vredno povedati nekaj besed o tem, kaj je. Konec koncev ne morejo vsi vedeti za to. Launcher je aplikacija drugega izdelovalca, ki nadomešča standardno namizje, meni aplikacij in, v nekaterih primerih, posamezne aplikacije, kot je klicno narečje ali imenik.


Velika plus pranje je, da mnogi od njih imajo podporo za veliko število dodatnih tem, ki spreminjajo ikone, pisave, ozadja in včasih celo zvoke.

Nastavitev

Zdaj, dobesedno, v nekaj predlogih, bomo govorili o tem, kako namestiti zaganjalnik na Android. Pravzaprav je tukaj vse zelo in zelo preprosto. Če imate v telefonu aplikacijo Trgovina Google Play, lahko zaganjalnik prenesete neposredno prek njega.
Če iz nekega razloga ni nobene trgovine, boste morali po internetu poiskati namestitev.datoteko, jo prenesite v telefon in jo nato ročno namestite tako, da jo preprosto kliknete.

Kako spremeniti?

No, na koncu, malo o tem, kako spremeniti zaganjalnik na "Android". Ko je aplikacija nameščena, se v meniju ali na namizju prikaže bližnjica. Če želite zagnati zaganjalnik, kliknite nanj. Ob prvem zagonu boste morali zamenjati standardni zaganjalnik na tretjo osebo, sledite navodilom programa.


Če ponudba za zamenjavo nenadoma ni bila prikazana samodejno, lahko zamenjate zaganjalnik sami z nastavitvami same aplikacije. To je vse. Zdaj si lahko ogledate pregled.

GO Launcher EX

Prvi zaganjalnik, o katerem naj govorim - znameniti Go Launcher. Podoben program je že dolgo v Google Play Spaces in ima več kot 100 milijonov naprav. Aplikacija bo zelo navdušila uporabnike z veliko prisotnostjo tem, hitrosti, lepim dizajnom in drugimi čari.

Opis

Po zagonu zaganjalnika je prva stvar, ki se dotakne očesa, prijeten vmesnik in velika hitrost. Prav tako je zelo prijetno presenetiti učinek obračanja zaslonov, ki se izvaja v 3D slogu. Mimogrede se lahko spremeni tudi obračalni učinek. To naredite tako, da se na namizju prikaže ločena ikona. Omeniti je treba, da pri izbiri učinka lahko takoj vidite animacije flip - to je zelo priročno.
Druga stvar, ki jo je treba omeniti, je spodnja plošča z bližnjicami. Poleg standardnih ikon za klicanje, SMS, kamero in brskalnika so tu še številne ikone s prilogami,ki se pojavi z levo in desno. Aplikacije lahko prilagodite v nastavitvah GO Launcher EX, kar je tudi zelo priročno.
Meni aplikacij si zasluži tudi nekaj toplih besed. To je hitro iskanje aplikacij, lahko nastavite geslo, razvrstite po več elementih, združite število aplikacij v mape, prihranite prostor itd. Med drugimi zanimivimi trenutki je vredno omeniti veliko število tem, med katerimi so celo plačane možnosti, kot tudi zbirka ozadij, pripomočkov, vključno z blagovno znamko iz samega zaganjalnika in širokega spektra nastavitev. Lahko zamenjate in uredite dobesedno vse: namizno omrežje, spodnji panel programov, kazalnike obvestil o bližnjicah, ikone, pisave, blokatorja zaslona in še veliko drugega.
GO Launcher je po svojih zmožnostih zagotovo eden najboljših lansirnih naprav za Android.

Slabosti

Žal ni bilo brez pomanjkanja. Launcher se širi, čeprav je brezplačen, vendar se pogosto pojavljajo oglasi, pa tudi pasice s ponudbami za nakup premium različic, kar je nadležno. Tudi v brezplačni različici so številne funkcije v nastavitvah omejene. In to je tudi slabo. Prav tako je frustrirajuće, da pri povezovanju z internetom hitrost zaganjalnika rahlo pade, saj se obseg prejetih oglasov znatno poveča.

NOVA Launcher

Naslednji zaganjalnik Android je NOVA Launcher. Ta aplikacija velja za vse tiste, ki iz enega ali drugega razloga niso prejeli prejšnjega zaganjalnika, kar je na splošno logično. NOVA ima preprost in prijeten vmesnik, obstaja podporatemah tretjih oseb, hitrosti in kar je najpomembnejše - ni vsiljivega oglaševanja.

Lastnosti

Prva stvar, ki jo bo vsak uporabnik videl ob zagonu NOVA Launcherja - praktično prazna namizja. Vsebuje samo iskalno vrstico Google in Google aplikacijo s sorodnimi aplikacijami.
Spodnji dock bar vključuje 4 prilagodljive ikone aplikacij in gumb za vnos v meni. Meni aplikacije je tukaj veliko lažje. Ko odprete, lahko takoj vidite en velik seznam vseh nameščenih aplikacij, kar ni zelo priročno. Tu je tudi iskalna vrstica, ki vam pomaga hitro najti pravi program. Slabosti vključujejo nezmožnost ustvarjanja map za bolj priročno združevanje. Nastavitve zaganjalnika so precej velike. Tukaj lahko spreminjate številne nastavitve, na primer možnost spreminjanja namiznega omrežja, omogočanje neskončnega drsenja, izbiranje animacije, prilagajanje velikosti ikon itd. Meni aplikacije ima tudi svoje nastavitve, vendar so večinoma podobne prejšnjim. Spodnji del pulta lahko tudi spremenite. Predvsem je priporočljivo povečati ali zmanjšati število ikon v dock baru, izbrati velikost ikon, nastaviti barvo ozadja in še veliko več.
Druge zanimive točke vključujejo možnost spreminjanja videza zaganjalnika s temami tretjih oseb, podporo za hitre poteze, nastavitve varnostnega kopiranja in še več. Na splošno, zaradi svojih zmogljivosti, hitrosti, pomanjkanja oglaševanja, majhne porabe OPERATIVNEGA spomina in drugih parametrov, NOVAZaganjalnik in velja za enega najboljših lansirnih naprav za Android za danes.

Slabosti

Glede pomanjkljivosti aplikacij je tu mogoče izključiti nedostopnost nekaterih funkcij v prosti različici, nezmožnost ustvarjanja map v meniju, majhno število tem in učinke prehodov.

Evie Launcher

Še ena zelo priljubljena Launcher aplikacija za Android - Evie Launcher. Čeprav je to sorazmerno nov dodatek k tej kategoriji, je že uspelo zbrati številne pozitivne ocene in priti do več ocen "Best Luncher 2017" po nekaterih uglednih virih.

Opis programa

Evie navdušuje s svojo preprostostjo in minimalizmom. Namizje je v privzetem zaganjalniku, vendar lahko po potrebi dodate dodatne zaslone. Na glavni mizi "na vrhu je linija, ki je prijetno presenečena zaradi svoje funkcionalnosti. Lahko ne samo iskanje besed na internetu, ampak tudi opraviti iskanje na nameščenih aplikacij - to je priročno.
Meni aplikacije je prikladno prikrit in ga lahko dostopate s potegom od spodaj zaslona. Meni je preprost in je bolj podoben seznamu stikov v telefonu. Z obièajnim pomikanjem se lahko pomikate tako, da se pomikate po abecedi. Način prikaza seznama lahko spremenite v običajne "ploščice".
Nastavitev zaganjalnika ni slabša od prejšnjih različic. Tukaj lahko prilagodite namizje, spremenite mrežo, velikost ikon, lahko vklopite dock bar in ga tudi konfigurirate. Ločeno je mesto za spreminjanje ikon, podporo za kretnje, upravljanjemape itd. Kaj je rezultat Evie? To je res eden najboljših lansirnih naprav za Android. Obstaja vse, kar potrebujete za udobno uporabo, in celo dodate nekaj dodatnih funkcij, ki jih ne želite. Poleg tega je Evie popolnoma brezplačna - nima oglasov in popolnoma odkleni vse funkcije.

Minus lanser

To je neverjetno, toda ujeti z Evie je zelo težko tudi z veliko željo. Tu ni nobenih živih napak, zato ga lahko imenujete popolnoma popolno.

Microsoft Launcher

In končno, zadnji za danes in eden najlepših lansirnih naprav za Android - Microsoft Launcher. Takšna aplikacija bo očitno ustrezala tistim, ki cenijo eleganten in prefinjen vmesnik. Ampak ne bi smeli misliti, da poleg tega lepota tukaj ni nič več, nasprotno, lansirnik ima zelo dobro funkcijo. Vendar je vse nižje.

Značilnosti programa

Microsoft Launcher v svojih zmogljivostih nekaj zelo podobnega operacijskemu sistemu Windows. Lahko jo izberete tudi kot ozadje dneva v skladu z različico Bing. Obliko trenutne teme lahko prilagodite, tako kot pri istem personaliziranju v sistemu Windows, itd. To je super in zagotovo se jim bo všeč.
Zaganjalnik ustvari 2 namizna računalnika. Na eni je tattoo z aplikacijami iz Microsofta, na drugi pa je zelo priročen trak, z novicami, koledarjem, pogosto uporabljenimi aplikacijami itd. Trak lahko tudi popolnoma prilagodite sami. V meniju aplikacije lahko dostopate preko ločenega gumba na priklopni plošči. ParametriRazvrščanje in prikaz sprememb v nastavitvah. Na voljo je vrstica za iskanje in abecedni indeks za hitrejši prehod na želeno aplikacijo. Ustvarjanje map je podprto in to je velik plus. Nastavitve programa so precej zanimive in obsežne. Poleg spreminjanja ozadja in tem lahko prilagajate mape, namizna omrežja, spodnji dock bar, aplikacijski meni, aktivirate ikone sporočil, prilagodite gibe in še več. Opozoriti je treba tudi na eno zelo uporabno funkcijo, ki bo koristna za šibke naprave - "High Performance Mode". Z njim lahko onemogočite vizualne učinke in s tem izboljšate produktivnost zaganjalnika.
Edinstvene prednosti programa so hitrost, lep in uporabniku prijazen vmesnik, obsežne možnosti prilagajanja, popolno pomanjkanje oglaševanja, brez plačanih funkcij, blagovnih znamk in še veliko več.

Slabosti Zaganjalnik

Kot v prejšnjem primeru v tem zaganjalniku ni resnih pomanjkljivosti. Hitrost je dobra, vmesnik je priročen in lep, ni oglasov in plačanih funkcij. Ena, za nekoga, je lahko pomanjkanje zmožnosti namestiti teme tretjih oseb in spremeniti ikone, vendar ni tako velika pomanjkljivost, da bi opustili čudovito in eno izmed najboljših lansirnih naprav na Androidu.

Sorodne publikacije