Kako bo izgledalo "iPhone 8": fotografije in zanimiva dejstva

Že 10 let je omemba iPhonea vznemirila internet in ustvarila neverjetno resonanco. Produkt kalifornijskega podjetja Apple je postal resnično kulten in proizvodnja vsakega novega modela postaja eden glavnih dogodkov leta. Tradicionalno, šest mesecev pred predstavitvijo novega iPhonea, aktivnost uporabnikov narašča, puščajo, podrobnosti novega pametnega telefona, "milo" fotografije domnevno pripravljenih pripomočkov in informacij iz "zanesljivih" virov. Dosedanja predstavitev traja nekaj več kot mesec dni, uporabniki pa že vedo, kaj bo nov otrok iz Cupertina. V tem članku bomo zbrali vse govorice in malo pomembnih informacij o tem, kako bo izgledal iPhone 8. Fotografije iz tovarn, mocap in 3D modelov najboljšega (v odsotnosti) pametnega telefona 2017.


Prikaz brez meja (skoraj)

Zamisel zaslonov brez okvirja sploh ni nov. Vsi, ki se nekoliko zanima za tehnologijo, vedo, da Samsung uporablja takšne zaslone. Ta način so izbrali vsi drugi proizvajalci. Apple ne bo izjema. Oblikovanje sprednje plošče iphone se ne spremeni od izdaje prvega modela, in tu je verjetno prišel čas, ko je čas, da spremenite vse in kardinalno. Zasnova bo izginila, samo zaslon bo ostal. Prav, pravzaprav ni vse tako rožnato. V zgornjem delu zaslona je majhna grba, kjer sta vstavljena kamera in svetlobni senzor, ki je videti zelo neprijetno. Obstajajo tudi govorice, da so se kalifornijci odločiliopustimo IPS-matrico in po vstopu v sovražni tabor začnemo nameščati AMOLED-matriko na svoje telefone (Apple potrebuje bogato črno barvo). Če se osredotočite na najnovejše modele iPad, lahko pričakujete, da bo osmi iPhone prikazal 120-Hertzovo stopnjo osveževanja in tehnologijo TrueTone (to je, ko fotoaparat oceni notranjo osvetlitev in spremeni barvni lestvico zaslona, ​​da bo ustrezal). Sanjarji sami upajo, da se lahko Apple Pencil končno uporablja ne samo z Apple Tablet, temveč tudi s pametnim telefonom.


Stara stavba ali nova? Tudi pri tem primeru ni vse gladko. Kar vidimo zdaj, ni impresivno s slikami iz tovarn in 3D-upodobitev navdušencev. Telefon je postal debelejši, s 100% negativnim učinkom na ergonomijo. Zakaj so inženirji Cupertina naredili tak korak, žrtvovali udobje? Ali pa smo končno čakali na veliko baterijo, ali se je Apple odločil namestiti brezžično polnjenje v telefonu. Zakaj je potreben v iPhone ni jasno, vendar je verjel, da Foxconn tovarne že zbirajo posebne polnilne platforme (prodajajo ločeno od pametnega telefona).

Nove barve in materiali

Če vemo, kako Appleu ni všeč sprememba vizualnega oblikovanja, lahko z gotovostjo trdimo, da razmišljamo ne samo o tem, kaj je "iPhone 8", temveč tudi videz "iPhone 8 S". . Vgrajena aluminijasta plošča bo verjetno izginila in bo zamenjala steklo z vložki iz nerjavečega jekla. Drage in trdne, vendar nekako netočne in ne v slogu Applea. Govori se o razširjeni barvipaleto To je morda posledica nedavne izdaje rdečega "iPhone 7". Izkazalo se je, da je Apple pripravljen na podobne poskuse in se naučil barvati aluminij. Torej se naučite in barvajte steklo.

Obrnjena kamera - zakaj? Kamera je bila odločena, da se obrne, nihče ne dvomi. Vendar se je spremenila ne le usmerjenost, ampak tudi oblikovanje. Zdaj sta fotoaparat in bliskavica dva ločena elementa, bliskavica pa se nahaja nekoliko desno (če se gleda od zadaj) iz fotoaparata. To izgleda kot kamera v "iphone 7 Plus". In kaj izgleda v novem "iPhone 8"? V tem primeru je kamera ena oblika, kjer se bliskavica nahaja med dvema objektivoma. Sprašujete, če je osnovni model iPhone 8 "Kamera bo dvojna (in da bo dvojno), medtem ko bo videti" iPhone 8 Plus "? Prvič, nihče ne moti, da uvede Applov večjo različico od drugih funkcij, drugič, ne more Plus in ne bo. Torej, zakaj je kamera z glavo navzdol? Večina analitikov se pritožujejo, da je "iPhone 8" pogosto uporablja čelado obogatena resničnost, in je lokacija kamere bodo imele koristi od dela z njo. Skeptiki menijo, da je to stanje povezano z poskusom, da bi naredili nenavadno obliko (oblikovanje z Omogoy iPhone že kopira) kot najpogumnejši je dejal, da je bistvo ustrelil vertikalni ljubitelji video, dobro, čas, da jih vidnadyty te navade.

Kje je Touch ID?

Druga skrivnost, da strašijo ljubitelje (in antyfanatam) - kje je senzor prstnih odtisov in svojo prisotnost na telefonu na vse.Obravnavanih je skupno 4 možnosti. Začnimo z dolgočasno - na hrbtni strani pametnega telefona. Omrežje je že osvetlilo prototipe iphone s skenerjem prstnih odtisov na hrbtni strani a la Andreoda. Ta različica je ogrozila vse brez izjeme, vendar je na srečo malo verjetno. Druga možnost - na gumb za preklop, kot na telefonih Sony. To se zdi bolj verjetno, saj je zelo priročno, in Apple je vedno imel dobre odnose s Sony (ne bo patentnih vprašanj).
Tretja možnost (najbolj zaželena) je skener pod zaslonom. Mnogi še vedno upajo, da bo Apple še vedno sposobna uvesti novo tehnologijo, vloga Touch ID-ja pa bo prevzela celoten zaslon. To teorijo posredno potrjuje nenavadno obnašanje operacijskega sistema iOS 11. Ko kliknete na sporočilo, sistem ne zahteva odpiranja pametnega telefona, temveč samo poročila, da je zaklenjen. Četrta možnost (najbolj verjetna) - 3D skener osebe namesto bralnika prstnih odtisov. Apple že več kot tri leta dela na napredni tehnologiji skeniranja obrazov z dvema kamerama. Če jim je uspelo doseči maksimalno hitrost branja brez premora in napak, potem je možno, da bo ta možnost vredna zamenjava za obstoječo tehnologijo. Enostavno in okusno, vse všeč "jabolčna" korporacija.

In kaj je z značilnostmi tam?

Kaj bo izgledalo kot "iphone 8", pogruntal in kaj bo "pod pokrovom"? Morda lahko rečemo le o eni stvari: v svetu bo najhitrejši proces lastne proizvodnje na svetu ponovno nameščen. A11 Fusion bo ponovno raznesloBenchmark in izvlecite iPhone, kot je to storil v zadnjih 3 letih. Količina RAM-a je lahko do 4 GB (kot v tablicah, vendar ne več). Glavni spomin in tako dovolj, ni posebnega bounty za čakanje. Od zanimivega, je vredno poudariti novo baterijo, ki se bo spremenila v obliki in bo izgledala kot pravokotnik, ampak kot tetris, ki bo v telesu pametnega telefona vzel čim več prostora. Morda bo večji, saj je telo telefona rahlo božalo. Trenutno je to vse, kar je znano o notranjem svetu novega iPhonea.

In verjeti v uhajanja?

V tem trenutku je to vse, kar je znano o novem Appleovem pripomočku. Vemo, kako bo izgledal iPhone 8, zgleden nabor tehnologij in funkcij, ki jih sploh poznamo. Naj zaupam fotografijam in informacijam? Namesto da bi ne, ker je uhajanje iz tovarn Foxconna daleč od mita, ampak grenke resničnosti. Podrobnosti o iphone dal v spodnje perilo in oprati v stranišču, nato pa, da bi dobili prototip kanalizacije. To so pravi vzorci, risbe, ki jih dobimo z "znojem in krvjo". Vendar pa je zadnja odločitev še vedno za vas, oboževalci lahko samo čakati, korist je precej malo.

Sorodne publikacije