Najboljši tablet na Android ": pregled modelov, specifikacij in pregledov

Današnji trg mobilnih naprav je napolnjen z različnimi napravami, od katerih mnoge delujejo na Androidu. Običajno vsi proizvajalci ponujajo več modelov tabličnih računalnikov, ki nimajo vedno velikih, a še vedno pomembnih razlik. Kako izbrati najboljši tablet za Android, katere lastnosti naj imajo?

Osnovna izbirna merila

Da bi ugotovili, katera tableta na Androidu "je boljša, morate preveriti pripomoček v več osnovnih parametrih:
 • Diagonalen zaslon. Kakšna velikost bo postala optimalna za kupca, jo lahko reši le na podlagi nalog, za katere je naprava kupljena.
 • Ločljivost zaslona. Kaj je višje, tako se zdi, da bi moralo biti boljše, obstaja samo ena, vendar: procesor mora imeti to dovoljenje za odgovor, saj se bo pri šibkem procesorju slika upočasnila in odzvala v presledkih.
 • Zmogljivost baterije. To je odvisno od časa, ki je potreben za zagon tabličnega računalnika, daljši je, daljša je naprava. Ne potrebujete preveč zaupanja v določene ure dela, ta parameter je odvisen od zelo velikega števila faktorjev, ki so bili izračunani do minute.
 • Različica operacijskega sistema. Če ne bi le spreminjali vmesnika pripomočkov, ampak tudi operacijski sistem, do sedaj ne bi smel biti nižji od 434.4

  Kaj spomin naj ima tablica

  Za prepoznavanje najboljše tablice na Android, morate posebno pozornost posvetitispomin Glede na to, da je Android operacijski sistem, ki vam omogoča enostavno nalaganje aplikacij s pomočjo trga ali drugih virov, je ta parameter zelo pomemben.


  Treba je upoštevati:
 • RAM. Natančneje, njena velikost, najmanjša vrednost ne sme biti manjša od 1 GB. Z manj RAM-a, delo tablete je malo verjetno, da prosim.
 • Razpoložljivost reže za kartice SD. Tablični računalnik brez možnosti priključitve dodatnega pomnilnika ni vreden pozornosti.
 • Priporočila za obdelovalca

  Tablični računalnik praviloma ni kupljen za proizvodne potrebe. Pogosto je razlog za nakup zabava in prosti čas. Zato bi moral najboljši Android tablet imeti odličen procesor, tako da ne bi bilo težav z različnimi igrami in aplikacijami, napolnjenimi z grafiko.


  Torej bi moral dober motor imeti:
 • štiri jedra, potem pa bo obvladal. z vsemi aplikacijami, in amaterji sodobnih računalniških iger so bolje izbrati splošne osem-jedrne modele.
 • Urna frekvenca je 1 GHz. Idealno bi bilo, če bi bila v območju 18-25 GHz. izbrati najboljšega Android (tableto) za sebe.

  Kaj bo olajšalo iskanje

  Nauka Svetovalec pri izbiri pripomočkov lahko postane izkušnja, saj bodo napredni uporabniki, ki ne gledajo tabličnega računalnika in poznajo njegovo standardno funkcionalnost, vodilni pri izbiri, predvsem in s katerimi nalogami se soočajo z napravo.
 • Znano je, da je minimalna diagonala zaslona 7 palcev ni dovolj, da v celoti uživajo igre ali filme, za te namene, je bolje, da izberete pripomočke z zaslonom 97 palcev. Za ločljivost slike potrebujete visoko ločljivost. Prav tako si zasluži posebno pozornost kamere. Dva megapiksela sta dovolj za videokonference, vendar pa je kakovostne fotografije mogoče dobiti le s fotoaparatom s 5 milijoni slikovnih pik in več.
  Ni odveč, da se pred nakupom seznanite s povratnimi informacijami kupcev o prednostnem modelu.

  Kateri operacijski sistem je boljši

  V bližini tabličnih računalnikov na Androidu se prodajalci mudi, da ponudijo naprave na Windows. Katera tableta je boljša - "Android" ali "Winds"? Prvi in ​​zelo pomemben kriterij za kupce pri nakupu katere koli naprave je cena. Tukaj Android zmaga, ne vsakdo se odloči, da bo plačal za nov sistem. "Windows" so se dobro izkazali na pametnih telefonih, vendar pa še en ugled pri delu tablet še ni bil dosežen. Potrjen »Android« je še vedno boljši. Windows zaostaja v smislu vmesnika in funkcionalnosti. Android je nadgrajen z vsako novo različico. V smislu senzorične zmogljivosti Windows ne izpolnjuje zastavljenih standardov, in glavna pomanjkljivost je nezdružljivost tega OS s širjenjem ARM arhitekture v tablicah. Ko govorimo o tem, ali naj kupim tablični računalnik na "Windsor" ali "Android" (kar je bolje izbrati), je treba opozoriti na jalovost procesorjev Intel v tabličnih računalnikih. Zato je danes Android že vse bolj. Trenutno lahko označite naslednjih 10 top tablet Android.

  HTC Nexus 932GbWi-Fi

  Ta tableta se lahko pohvali ne le z zmogljivim 4-jedrnim procesorjem, ampak tudi z velikim 32 GB pomnilnikom. Povprečna velikost zaslona (89 palcev) ima zmogljivost 2048 * 1539 plus fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik.

  Samsung Galaxy Tab 4.7 SM-T23

  Ima vgrajen 3G modul in 8 GB pomnilnika. Ta kompaktna naprava ima dobro zmogljivost, zaslon z ločljivostjo 1280 x 800 pa zagotavlja jasno in kakovostno sliko. Procesor je sestavljen iz 4 jeder in ima frekvenco 12 GHz. Do 15 GB RAM-a je lahko dodatno vgrajenih v 8 GB, reža za pomnilniško kartico pa vam omogoča povečanje te številke za dodatnih 32 GB. Fotoaparat tega modela omogoča izdelavo visokokakovostnih fotografij in snemanje zanimivega videa, baterija pa je dovolj za pol dneva brez polnjenja.

  Xiaomi MiPad 2

  Lastnik quad-core procesorja in 16 GB vgrajenega spomina. 79-palčni zaslon ima visoko ločljivost 2048 * 1536, ki omogoča jasen in jasen prikaz slik, dobra kamera z 8 milijoni slikovnih pik pa omogoča snemanje visokokakovostnih fotografij in videov. Na voljo je tudi sprednja kamera s 5 milijoni slikovnih pik

  tablični računalnik SUPRA M145G

  z 10-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1280 * 800. Prednosti tega primera so nizki stroški, zmogljiv štirijedrni procesor, elegantna oblika in možnost uporabe 16 GB pomnilniške kartice.

  Ikonia Tab A3-A11 iz Acerja

  ima isti 3G modul, vendar že ima več 16 GB pomnilnika. Odličen pripomoček, ki ima zaslon LED z enako ločljivostjo kot Samsung. Zato slika ni slabša od kakovosti prejšnjega modela.Procesor ima tudi 4 jedra, vendar slabši od časa dela, ki ne presega enega dneva.

  Lenovo

  Proizvajalec ponuja tableto IdeaTab A5500 z modulom 3G in pomnilnikom 16 GB. Odlikuje ga eleganten dizajn in privlačna cena. Idealno za gledanje filmov, branje knjig in delo na internetu. 8-palčni zaslon jasno reproducira sliko, quad-core procesor pa omogoča hitro in brezhibno delovanje.

  Cube Talk 9x

  8 procesorskih jeder in 32 GB pomnilnika omogoča hitro in brezhibno delovanje naprave. Idealen za grafične igre (zaslon 97 palcev z ločljivostjo 2048 * 1536) in kakovostne fotografije (kamera z 8 milijoni slikovnih pik).

  ASUS Fonepad 7 ME372CG-1A021A

  Vse z istim 3G modulom in 16 GB pomnilnika. Ob upoštevanju dolgoletnih izkušenj podjetja pri izdelavi računalnikov so njihovi tablični računalniki primerni za vse naloge, kljub dvojnemu procesorju. Čeprav nekatere sodobne igre na njem ne bodo izginile.

  Lenovo TAB 2 A8-50LC

  Ni najmočnejša tableta, vendar z zelo dobrimi lastnostmi: 8-palčni zaslon z ločljivostjo 1280 x 800 pomnilnika 16 GB in fotoaparatom s 5 milijoni pik . Te lastnosti so dovolj za produktivno in hitro delovanje. Poleg tega je ta model zelo privlačna cena.

  Sony Xperia Z4 Tablet 32Gb LTE

  Zmogljiv 8-jedrni procesor in 32 GB pomnilnika pretvarjata delo na tej tablici v enem užitku. S pomočjo 8-milijona slikovnih pik lahko posnamete odlične fotografije, ki lahko natančno prikažejo 10-palčni zaslon z ločljivostjo 2560 * 1600.

  Antivirus za tablete Android

  Večina virusov, ki obstajajoDanes so Trojanci. Na prvem mestu dobijo informacije o telefonski številki, osebnih podatkih in kreditnih karticah, v obliki koristnih aplikacij. Glede na to, da se tablični računalniki praviloma uporabljajo za dostop do interneta, jih je treba zaščititi pred kakršnim koli omrežnim zlorabam. To je zelo težko izbrati najboljši protivirusni program za tablični računalnik Android. Dejstvo je, da obstaja veliko število visokokakovostnih in hkrati brezplačnih protivirusnih programov za Android. Med drugim je mogoče najti dokazane in znane protivirusne programe: Dr.Web, Kaspersky, AVAST, Bitdefender, McAfee.
  Večina lastnikov tablet ne razmišlja o nameščanju protivirusnih programov, saj so popolnoma neuporabni. Vendar je zaželeno, da se na napravo namesti vsaj en zaščitni izdelek. To vam bo pomagalo, da se izognete večini težav, ki se pojavijo, ko ste na spletu in prenesete programe in datoteke. Poleg tega, ne bodo morali plačati za njih, ki je prijetno prijeten in vam omogoča, da poberem izdelek, ki je idealen za določenega uporabnika.

  Aplikacije za Android

  Za povečanje funkcionalnosti tabličnih računalnikov so razvite številne aplikacije, uporabne in ne zelo. Najboljše programe za tablični računalnik Android lahko prenesete brez težav, tukaj so le nekateri izmed njih:
 • Camscanner. Program vam omogoča skeniranje vseh dokumentov in njihovo shranjevanje v formatih JPEG in PDF. Zelo priročno v primerih, ko je treba takoj poslati nekaj dokumentov.
 • MetaTrader 4. Trgovalna platforma za trgovanje na Forexu. Omogoča vam trgovanje z različnimi podjetji. Za udobje lahkouporabljajo različne kazalnike in grafične objekte.
 • Predvajalnik AC3. Uporaben program za ljubitelje videoposnetkov. Hitro prepozna vsako obliko. Ima pospešen pogled in podporo za podnapise. Preprosto zaznavanje vseh video datotek na napravi.
 • Duolingo. Dodatek za tiste, ki se bodo dolgo učili tujega jezika, vendar se niso zbrali. Z Duolingom uporabnik govori angleško, francosko, italijansko, špansko, nemško, portugalsko, švedsko in druge jezike.
 • Hitap Indijska mini tipkovnica. Izvirna tipkovnica, ki ima v nizu veliko jezikov.
 • Fotoaparat 360. Urejevalnik fotografij. Vsebuje veliko zanimivih učinkov za slike in več kot sto filtrov.
 • Žep. In ta aplikacija je namenjena omrežnim zvestim oboževalcem. Lahko vam pomaga shraniti priljubljene članke in videoposnetke, da boste o njih lahko izvedeli več.
 • Najboljši tablični računalnik na Androidu ne more storiti brez iger, zato ni treba pozabiti, da tablični računalniki niso samo koristni pri delu in samo-razvoju, temveč tudi pomagajo sprostiti se v prostem času, zato poleg aplikacij proizvajalci ponujajo tudi različne zabave. Igre za Android so preproste za iskanje na podlagi individualnih preferenc .. Široka paleta iger ponuja številna spletna mesta - od barvnega pasijansa do razburljivih arkad za vsak okus in temperament.

  Sorodne publikacije