Kako namestiti teme na Android in zaganjalnik in kako jih uporabljati

Operacijski sistem Android ni vzpostavljen in se nenehno razvija. Uvajanje novih tehnologij, "čipov" in priložnosti. Z vsako novo različico sistem postane bolj priročen, lep in prijazen. To se zgodi, da standardna zasnova ikon, meni in celoten videz vseh elementov pride do uporabnika in želi spremeniti temo. Gre za to in o tem bomo razpravljali v članku. Pojavilo se bo tudi vprašanje, kako nastaviti teme za Android 4.1. "Realizacija je možna na več načinov.


Kako namestiti teme na napravi Android

Obstajata dve možnosti za spreminjanje zasnove - bodisi kot samostojna aplikacija bodisi kot del zaganjalnika. Torej, preden namestite teme na Android, morate najprej razumeti, kako delujejo in kaj je.
Prvi način je nekoliko drugačen od namestitve katerega koli izdelka iz Googla Play. Dovolj je, da vnesete, vnesite v iskalni niz "Teme za" Android ", izberite in namestite. Pogosto se lahko teme razvijajo za določeno vrsto naprave in jih ni mogoče najti v uradni trgovini aplikacij. Zato lahko uporabite alternativne vire, kot je forum 4PDA. Tu lahko najdete različne različice registracije za različne naprave. Treba je opozoriti, da za namestitev aplikacij iz neuradnega vira morate to možnost nastaviti v nastavitvah telefona.

Nastavitev teme z zaganjalnikom

Zaganjalnik je ukazna lupina za operacijski sistem Android, ki zagotavlja razširjenofunkcije za lažje delo, vizualne spremembe in podobne "čipe". Zlasti lahko zamenja vse osnovne nastavitve v sistemu. Na ta način lahko uporabite teme drugih proizvajalcev, ki jih lahko namestite v zaganjalnik, ki je že v uporabi v sistemu. Kljub majhni zmešnjavi je ta pristop najlažji in najbolj primeren.


Za prenos morate najprej najti zaganjalnik in namestiti, kot tudi katero koli aplikacijo. Mnogi od teh izdelkov že imajo nabor tem, ki jih je mogoče spremeniti ali namestiti. Včasih se to zgodi: uporabnik je v trgovini aplikacij našel zanimivo temo in jo namestil. Vendar pa zavrača začetek, saj navaja dejstvo, da ni lansirnika. Zato ga je treba prenesti in namestiti.

Predstavitev zaganjalnika in namestitve teme

Tukaj je majhen primer, kako nastaviti teme na Android z eno od najbolj priljubljenih Go-Go zaganjalnikov. Iskanje v storitvi Google Play ne bo delovalo.
Prva stvar, ki jo je treba narediti, je. Aplikacija je brezplačna, vendar ima oglase in plačano vsebino. Ko je nameščen, se mora celoten sistem spremeniti, saj ima Go Launcher že vgrajeno postavitev. Ozadje namizja, ikone, načini pomikanja in več se bodo spremenili. Ostaja še, da razumete, kako namestiti teme na Android iz te aplikacije. Po namestitvi Go Launcher mora biti na namizju prikazanih nekaj ikon. In eden izmed njih je podpisan z "Themes Go". To pomeni, da je mogoče nastaviti teme, izdelane posebej za ta zaganjalnik. Seznam ima velik nabor kotbrezplačne in plačane možnosti. Če izberete temo, ki jo želite klikniti, bo sistem prenesel uporabnika na Google Play. To ni grozno, saj so dodatni stilovi oblikovanja preneseni na enak način. Po namestitvi morate odpreti ikono in kliknite Nastavi aktivno temo.

Sklepi

Tukaj je tako preprosto in enostavno spremeniti vizualno zasnovo pametnega telefona ali tabličnega računalnika z zaganjalnikom. To je vredno reči, da pred namestitvijo teme na Android 4.2, "je vredno preveriti, da je firmware izvirna, ne zunaj, saj v slednjem primeru, so možne zrušitve.

Sorodne publikacije