Tekoče steklo Willson: pregledi resničnih ljudi

Vsak lastnik avtomobila želi svojemu vozilu dati spektakularen pogled. V ta namen se uporabljajo različna sredstva. Številni proizvajalci so prisotni na tržnicah za izboljšanje videza karoserije različnih vozil. Takšni izdelki so danes v povpraševanju med kupci. Eno izmed priljubljenih tuning skladišč je Willson Liquid Wiper. V članku bomo obravnavali pregled predstavljenega orodja, značilnosti in značilnosti.

Proizvajalec

Glede na resnične preglede tekočega stekla Willson Silane Guard je treba opozoriti na veliko pozitivnih izjav. To je mogoče pojasniti s posebnim pristopom proizvajalca k ustvarjanju njegovih sredstev.
Wilsonovo tekoče steklo izda japonska družba. Na kozmetičnem trgu avtomobilov dela že več kot 50 let. Ta proizvajalec je cenjen zaradi svojega ugleda, zato so se povečale zahteve glede kakovosti izdelkov v procesu proizvodnje.


Tekoče steklo zastopane blagovne znamke je priljubljeno po vsem svetu. Japonsko kakovost so dobro ocenili ruski lastniki različnih vozil. Povpraševanje po svetovno znani tekoči steklo "Wilson" v naši državi se nenehno povečuje.

Značilnosti izdelka

Tekoče steklo Willson Silane Guard, po mnenju strokovnjakov, vam omogoča, da tudi staremu karoseriji dajete eleganten izgled. Barva barve bo postala bolj izrazita in učinek bo trajal dlje časa.
Predstavljeno orodje je enokomponentno. V celoti je pripravljenaplikacijo Sestave ni treba mešati z drugimi snovmi. Paket vključuje paket, ki stane od 28 tisoč rubljev. V paketu so pakiranja z zmogljivostjo 70110 in 140 ml. Navedeni volumen zadostuje za pokritje avtomobila z 2 do 4 plasti tekočega stekla. Na površini telesa ostanejo 1 leto. To ustvarja dodatno zaščito površine vozila pred vlago. Tekoče steklo odbija vodo in onesnaževanje. To je dobra priložnost za popravilo avtomobila brez nove barve.

Zaščitna folija

Tekoče steklo za avto Willson Silane je po pregledih učinkovito orodje. Ta polil je večkrat večji od voska, ki temelji na dolgoživosti. Nič več ni potrebno večkrat drgniti površine vozila. Postopek se izvaja največ enkrat letno.
Na površini vozila se tvori zelo močan film. Po svojih lastnostih je primerljiv s silicijevim dioksidom. To je trpežen premaz, ki ne le odganja tekočino, temveč tudi preprečuje nastajanje madežev. To olajša postopek pranja. Obarvana površina bo zaščitena pred manjšimi poškodbami med strojnim ali ročnim pranjem. Film, ki se pojavi na površini, ki bo 2-krat debelejši od katerega koli drugega voskastega materiala. To je odlično orodje za zaščito lakiranih kovinskih površin pred škodljivimi učinki kemikalij. Tudi v neugodnih okoljih bo telo varno zaščiteno pred mehanskimi in drugimi vplivi.

Vsebina paketa

Posnetekpravijo, da ima Willson Glass Guard tekoče steklo, po mnenju strokovnjakov, veliko prednosti. Vendar pa je nakup v prosti prodaji problematičen. To orodje je treba kupiti prek uradnih trgovcev japonske blagovne znamke. To zagotavlja visoko kakovost prvotne kompozicije. V nasprotnem primeru kupec tvega nakup ponaredka.
Paket vsebuje več obveznih sestavnih delov. Poleg glavnih sredstev je kupec opremljen z aplikatorjem v obliki gobice za udobno nanašanje sestavka na kovinsko površino. To zelo poenostavi in ​​pospeši proces uporabe medija. Za drgnjenje tekočega stekla proizvajalec vgradi opremo za naravne brisače. Vključena je tudi gosta krpa iz mikrovlaken. Z njegovo pomočjo se izvede poliranje. Da bi zaščitili roke med postopkom nanašanja sestavka, komplet vsebuje tudi gumijaste rokavice. Za površinsko obdelavo ni več potrebno.

Koristi

Pregledi tekočinskega stekla Willson Glass kažejo veliko prednosti zagotovljenih sredstev. Najprej je treba opozoriti, da ta sestava japonske proizvodnje odpravlja majhne praske, ki se kasneje pojavijo na barvi avtomobila. Površina je nova.
Objekt je zelo učinkovit. Hkrati sestava ne vključuje silikona, voska. To je enokomponentna kompozicija, ki je enostavna za uporabo. Celoten sklop materialov, potrebnih za rokovanje s predmeti, bistveno poenostavlja postopek črpanja tekočega stekla.

Stroški skladišča ostajajo vedno sprejemljivi za vsekupcev. To orodje počasi porabi orodje. Nanaša se na več plasti. To vam omogoča, da ustvarite trdno, lepo, briljantno prevleko. Avto bo izgledal pametno. Teža prednosti tekočega stekla je priljubljena pri kupcih.

Navodila za uporabo

Tekoče steklo Willson Silane, kot je bilo pregledano, je učinkovito sredstvo. Vendar mora sestava za izvajanje svojih funkcij prebrati navodila za njeno uporabo.
Pred rokovanjem je treba vozilo temeljito oprati in posušiti. Za to lahko uporabite storitve pranja avtomobilov ali uporabite posebna čistila. Na površini ne sme biti nobene kontaminacije. Po ustrezni pripravi lahko nadaljujete z obdelavo. Potrebno je razpakirati in nastaviti komplet za razgradnjo vseh komponent poleg avtomobila. Nato oblecite rokavico na roko. Žlička je potopljena v raztopino. Ko je mokra, telo začne obdelovati karoserijo. Po nanosu prvega sloja počakajte, da se posuši. Ko se to zgodi, površino obrišite s prtičkom. Ni vredno potiskati.

Večplastna struktura

Da bi dosegli visoko zmogljivost obdelave, je treba tekoče steklo Willson Guard, glede na poglede kupcev in tehnologov, uporabiti za več plasti. Da bi zagotovili trdno zaščito pred različnimi škodljivimi dejavniki, je potrebno kupiti skladišče, ki ni manjše od 95 mm. Pri tem je treba upoštevati dimenzije vozila.
Sestavek je treba nanesti v 3 plasteh(najmanj 2 plasti). Prvi sloj po nanosu se popolnoma absorbira. Pred nadaljnjo obdelavo bo površina gladila. Drugi sloj bo zagotovil zaščito za lakirano površino avtomobila. Začetne značilnosti te plasti dolgo ne izgubijo. Tretji sloj ne postavlja veliko lastnikov avtomobilov. To je neobvezna faza obdelave. Vendar pa lahko ustvarjanje dodatnega sloja podaljša življenjsko dobo lakov do 2 let. To omogoča dodatna zaščita. Telo se lahko nanaša na 4 plasti tekočega stekla.

Rezultati testov

Glede na pričevanja o tekočem steklu Willson je treba opozoriti na veliko pozitivnih povratnih informacij tehnologov o sestavi. Trdijo, da rezultati testov kažejo, da sestava dobi najvišje ocene. V procesu raziskovanja je avto, obdelan s tekočim steklom japonske znamke, zdrsnil pod kotom 15 °. Nato je voda prešla preko njene površine. Testiranje je potekalo dolgo časa. Med prvih 50 pranji je bila odtekanja 10 sekund. To je zelo dober kazalnik. Po 50. ponoru je bil čas, da se voda odteče s površine 20 sekund. Ta indikator dokazuje učinkovitost tekočega stekla zastopane znamke. Podobne študije so bile izvedene s skladišči konkurentov. Vendar pa je znamka Wilson uspela dokazati svojo najvišjo zmogljivost. V tem primeru strokovnjaki ugotavljajo, da bo poraba tega tekočega stekla veliko manjša kot pri konkurentih.

Varnostni ukrepi

Pri delu z Willson Liquid Wool bi morali biti po mnenju strokovnjakovizpolnjujejo vse zahteve proizvajalčevih navodil. Te zaloge hranite izven dosega otrok. Prepovedano je ravnanje s površino avtomobila v zaprti garaži. Naprava je vnetljiva. Zato je prepovedano kaditi v bližini avtomobila, ko skladišče postavite na površino. Ne uporabljajte poliranega stekla v prašnem prostoru ali v vetrovnem vremenu. Prav tako je treba izogibati se vstopu v skladišče na plastičnih delih avtomobila, stekla, pnevmatik, žarometov itd. Če površina običajno nosi orodje, lahko nadaljujete z obdelavo. Če tekoče steklo pade na kožo ali sluznico, jih je treba temeljito sprati z vodo in poiskati zdravniško pomoč. Lahko pride do izpuščaja in alergijske reakcije. Napravo hranite na mestu, ki je zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo pri normalnih temperaturah okolja.

Mnenja strank

Ocene uporabnikov o predstavljenem izdelku so skoraj vedno pozitivne. S pravilno uporabo sestave, izpolnjevanjem vseh zahtev proizvajalčevih navodil je mogoče doseči visoko kakovostno površinsko obdelavo. Kompozicija ostane na laku dolgo časa. Med pranjem se ne izpere. V tem primeru je videz avtomobila bistveno izboljšan. Ta postopek stane precej manj kot nova barva. Hkrati bo rezultat, po ocenah, odličen. Z zagotovljenimi sredstvi lahko hitro in preprosto izvedete kakovostno uglaševanje prevozasredstev Stroški skladišča so še vedno sprejemljivi za skoraj vse kupce. Poraba tekočega stekla japonske znamke je majhna. To je gospodarsko orodje, ki ga imajo domači kupci veliko povpraševanje. Glede na značilnosti tekočega stekla Willson, ocene kupcev in strokovnih mnenj je mogoče opaziti visoke zmogljivosti sestave.

Sorodne publikacije