Najboljši Android pametni telefoni - pregled, funkcije in pregledi

Najboljši pametni telefoni Android leta 2018 so postali veliko boljši, kot so bili pred letom dni, ker so dobili boljše kamere, ki lahko delujejo v slabih svetlobnih pogojih, hitrejši procesorji in bolj prefinjeno oblikovanje. Poleg tega so nekateri od njih postali cenejši. Zdi se, da je zaradi tega izbira telefona neizvedljiva. Ta članek je pregled najbolj vrednih modelov, ki so danes na voljo na trgu, in odgovarja tudi na vprašanje, kateri antivirus za Android pametni telefon je boljši.

Samsung Galaxy S9

Najboljši Android-pametni telefon na svetu leta 2018 je postal še boljši. Galaxy S9 ima zelo velik 58-palčni zaslon in kamero s šibko svetlobo, čeprav zasnova naprave ostane na ravni S8. Vendar pa je po sprostitvi telefona odgovoriti na vprašanje, da je najboljši - Android-pametni ali "iPhone", je postalo težje.


Velikost telefona, kot tudi njegova cena, v primerjavi s S9 Plus, je nekoliko zmanjšana. Podobno kot lanski model je pametni telefon opremljen z osupljivim 58-palčnim zaslonom, ki zapolni skoraj celoten obraz naprave brez nepotrebnih gumbov za okvirjanje in domačo stran. Odlična rešitev je, da je vse v redu, dokler ne vidite tiskalnikov, ki se nahajajo pod zaslonom.Vodilni na trgu slabih glasovnih asistentov. Kljub temu je Galaxy S9 tako privlačna, vključno z impresivno kamero in 35 mm vtičnico za slušalke, kar je očitno, če je odgovor na vprašanje, kateri pametni telefon Android je najboljši.


Google Pixel 2

Po ocenah so prednosti modela najboljše v svoji razredni kameri, dvojnem sprednjem zvočniku in zmožnosti, da dobite najboljše aplikacije za pametni telefon Android. Za svoje slabosti uporabniki vključujejo širok okvir in pomanjkanje standardne slušalke. Morda se zdi, da je Google Pixel 2 nekoliko drugačen od lanskoletnega modela, vendar je proizvajalec naredil nekaj prilagoditev in izboljšav, tako da je pametni telefon mogoče šteti za enega najboljših telefonov, ki temeljijo na Androidu. Kakovost naprave potrjuje fotoaparat. Glavni senzor z ločljivostjo 122 Mp omogoča doseganje novih višin v mobilni fotografiji, zlasti pri slabi svetlobi in pri fotografiranju portretov. Posnetek je oster tudi v gibanju. Majhna oblika Pixel 2 omogoča enostavno držanje pametnega telefona, njegova vodotesnost pa je končno enaka Samsung S8. Kar zadeva zmogljivost, dober pametni telefon Android Snapdragon 835 in 4 GB pomnilnika z operacijskim sistemom Oreo zagotavljajo maksimalno zmogljivost. Telefon je nekoliko dražji od najboljšega modela ocene, a seveda se splača uporabiti kakovosten fotoaparat in originalni OS. Uporabniki, ki iščejo velik zaslon in baterijo, bi morali razmisliti o možnosti s programom Google Pixel 2 XL.

LG V30

Prednosti modela so odlična oblika inogromno zabavnih funkcij. Hkrati lastniki opozarjajo na visoke stroške in nezadostno kakovost fotoaparata. LG je zaprl oči pred tem, kaj bi moral biti vodilni pametni telefon, ko je predstavil napravo z neverjetno zasnovo in zmogljivostjo, vendar s funkcijami, ki so jih mnogi proizvajalci zavrnili. Telefon ima robustno aplikacijo kamere, nepremočljivost, FM radio in 35-milimetrska vrata za slušalke. LG je namestil DAC, ki izboljša kakovost predvajanja zvoka na raven, ki je večina modelov ne more ponuditi. Seveda, uporabnik dobi vse prednosti zaslona FullVision, ki je skoraj popolnoma brez kadriranja. Že nekaj časa je V30 opremljen s prvim OLED-modulom LG, njegova kakovost pa je fantastična. Ta tehnologija omogoča ogled vsebine 2K v HDR-ju in dovolj prilagodljivosti za uporabo v slušalkah Google Daydream Viewer. Največja ovira za V30 je cena, ki presega 50 tisoč rubljev. Ker pa je to eden izmed najboljših pametnih telefonov Android na trgu, je malo verjetno, da bo njegova cena nekoliko upadla.

Samsung Galaxy Opomba 8

To je model z 63-palčnim zaslonom, dvojno kamero in 6 GB pomnilnika za delovanje. Njegove pomanjkljivosti vključujejo precejšnje stroške in nekoliko omejeno kapaciteto baterije. Ne bi bilo dovolj, da bi se spopadli s katastrofalnim zagonom Samsungove opombe 7, in izkoristil je to priložnost.
Glede na komentarje lastnikov je Note 8 najboljši velik telefon, ki ga je mogoče kupiti samo.velikost zaslona in prisotnost pisala S Pen. Zahvaljujoč novi matrici z dvema objektivoma in pomnilniku RAM z zmogljivostjo 6 GB, vam pametni telefon omogoča, da posnamete čudovite fotografije v telefoto in stranskem načinu. Ampak za vse moraš plačati. To je odličen pametni telefon in drago stane. Če želite doseči zunanje meje zaslona, ​​potrebujete večji odsek prstov kot katerikoli prejšnji telefon Note. Poleg tega je lastnik omejen na en dan dela, ki je nižji od pričakovanega, verjetno zaradi lanskega odpoklica. Lahko rečemo, da je razlika v zmogljivosti baterije opazna. Opomba 8 je velik domači telefon Samsung, ki je debitiral z dvojnim objektivom in 6 GB pomnilnika za delovanje. Naredil je vtis in upamo je, da ne bo zapustil prizora tako nenadoma kot njegov predhodnik.

OnePlus 6

To je najboljši proračunski Android pametni telefon in pravi vodilni model z visoko zmogljivostjo in ugodno ceno. Za razliko od prejšnjega modela je postal vodotesen (čeprav ni bil ocenjen kot IP), vendar je njegova ločljivost ostala enaka - vse 1080p. Za nekatere, OnePlus 6 je najboljši pametni telefon na Android, in odkrito, imajo vse podlage za to. Kitajski proizvajalec je izboljšal OnePlus 5 in 5T, ustvaril odlično zasnovo, tako da je namestil glavno dvojno kamero in zagotovil visoko zmogljivo napravo, vključno z 256 GB RAM-a.

Zaslon AMOLED je živahen in živahen, kljub temu, da ima "skupno" 1080p, daktiloskopski senzor deluje hitro. Pomanjkanje reže za kartico microSD in baterijo, ki bi trajala dlje kot en dan, uničita celoten vtis, vendarOb upoštevanju stroškov je OnePlus 6 izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.

Huawei Mate 10 Pro

To je vodilni model kitajskega izdelovalca Huawei, in čeprav so njegove kamere slabše od Pixel 2 XL, sta njegov zaslon in življenjska doba baterije boljša pri enaki moči obdelave. 8-jedrni Kirin 970 ima zmožnosti umetne inteligence. CPU je opremljen z nevronsko mrežo, ki omogoča delo z nalogami, kot so prevajanje in razvrščanje slik brez potrebe po komunikaciji s strežniki. Vendar ni nobenega zagotovila, da se bodo programi, ki uporabljajo te funkcije, pojavili v bližnji prihodnosti. Prednosti pametnega telefona so elegantna vodotesna torbica, zmogljiva baterija, hitro polnjenje in stereo zvok. Njegove slabosti so pomanjkanje 35-mm vrat za slušalke, slabo oblikovan grafični vmesnik in visoki stroški.

Google Pixel 2 XL

To je super pameten Android z drugo odlično telefonsko kamero. Uporabniki so zaskrbljeni zaradi pomanjkanja stereoskopskih zvočnikov in hidroizolacije. Model ne ponuja zasenčene izkušnje z OS, kot tudi večji zaslon z višjo ločljivostjo kot Pixel 2.
Prvotni vmesnik prinaša veselje, kamera z 12 milijoni slikovnih pik pa zagotavlja kakovostne slike. Senzor prstnih odtisov ne le ščiti pametni telefon, ampak uporablja tudi kretnje za lažji dostop do vrstice z obvestili. To odpravlja potrebo, da povlečete palec na vrh zaslona. Cena pametnega telefona je precej pomembna, vendar ni stereo zvočnikov, rež za pomnilniške kartice in zaščite pred vlago. In vendar je čudovitovodilna naprava, močna v vseh pogledih, vključno s pripravljenostjo za virtualno resničnost in delo z Google Daydream VR.

Moto Z2 Force

Motorola je modularna Motorola slim design, vendar s šibko baterijo in brez zaščite pred vlago. Če ne želite kupiti vodilnega pametnega telefona, se lahko Z2 Force zdi kot relativno varna možnost, ki je daleč pred svojimi tekmeci. To je postalo mogoče zahvaljujoč modularnemu sistemu MotoMods, ki razširja svoje zmogljivosti.
Telefon je opremljen z vsem, kar potrebujete, vključno z dvojno zadnjo kamero, Snapdragon 835 procesorjem in ostrim OLED zaslonom, lahko pa ga dopolni tudi Motorola-jeva modna linija, ki mu na primer omogoča, da projektira televizijske oddaje in filme na steni, natisne fotografije, kakovostne posnetke (z dodatkom Hasselblad) in igranje najboljših iger za pametne telefone s sistemom Android z modulom GamePad. Ti inovativni modi se razlikujejo v ceni in lahko predstavljajo precej veliko količino, vendar ni drugega telefona, ki bi imel takšne zmogljivosti, razen naslednjega modela, ki bi lahko ogrozil ozemlje Motorola.

Bistveni telefon

Po mnenju uporabnikov je ta pametni telefon impresivno oblikovan in podpira veliko število tehnologij. Hkrati pa lastniki opozarjajo, da se njegovo pristanišče še ni pokazalo in da pokriva primer pritegne prstne odtise. Essential Phone - osupljiv poskus enega od ustvarjalcev Androida. Proizvajalec ponuja 557-palčni zaslon brez okvirja, ki do videza iPhone X (in še vedno ostaja)edina "Android" naprava, ki je najbližja vsem, da odstranite okvir zaslona, ​​ne da bi ogrozila zasnovo. Poleg videza, o katerem lahko govorimo dolgo časa, za svojo ceno, ki je bila pred kratkim zmanjšana na cenovno dostopnejših 32 tisoč rubljev, imajo Essential telefoni veliko moči. Kljub pomanjkanju zaščite pred vlago, priključkov za slušalke in OLED konektorjev, predstavljenih v drugih vodilnih pametnih telefonih, ima model precej edinstvene lastnosti, ki mu omogočajo, da se izkaže v ozadju. Pravi primer je pristanišče za dodatne module. Nekega dne bo uspel MotoMods "Motors", vendar doslej njegov potencial ni bil dokazan. Kljub temu je pametni telefon zelo dober. Čeprav moda ni glavni motiv za nakup, obstaja veliko razlogov za izbiro Essential. Šasija iz titana, čista programska oprema brez dodatkov in »nadgradenj« proizvajalca, impresiven zaslon in 128 GB pomnilnika podatkov so močni argumenti v prid temu izdelku.

HTC U11

Po mnenju uporabnikov je to telefon z odlično kamero in zvokom. Vtis pokvari pol-robni robnik in rahlo zatemnjen zaslon. HTC U11 je opremljen z 55 "2K zaslonom, ki zagotavlja vrhunsko gledanje video posnetkov, 4 GB RAM-a, dober Snapdragon 835 Android procesor za pametne telefone in krčenje strani (dobesedno), ki vam omogoča hitro zagon aplikacij. Ločljivost 12 milijonov slikovnih pik se morda ne zdi zelo velika, toda glavni senzor vam omogoča, da dobite odlične slike in za fotografiranje sefovprednji senzor s 16 milijoni slikovnih pik.

LG G6

To je zastareli, a dober in poceni Android pametni telefon z velikim 57-palčnim zaslonom, vodotesno ohišje, vendar s starimi čipi in preveč ceno. LG G6 je vrhunski telefon vrhunskega razreda z vrhunskim QHD zaslonom in pametno dvojno kamero na hrbtni strani, kar daje lastniku velik potencial za njegove ustvarjalne sposobnosti. Toda dejstvo, da se je proizvajalec odločil, da ne bo nadgradil hitrost procesorja, ne bo nadgradil fotoaparata in zapustil prejšnjo ceno, ne bo dovolil, da LG G6 zavzame višje mesto na seznamu najboljših pametnih telefonov na Androidu. To ne vpliva na dejstvo, da je G6 prelomni izdelek. Zaslon izgleda super, in ima potencial od kamere in baterije za celotno delovanje telefona. Poleg tega je postal še cenejši - cena padla na 25 tisoč rubljev.

Kateri protivirusni program za pametni telefon Android je boljši?

Brez dodatka, ki bi zaščitil telefon, so lahko celo boljši modeli v nevarnosti, da bodo okuženi z zlonamerno programsko opremo. Najboljši antivirusi za pametni telefon Android ne samo, da lahko zaznajo in nevtralizirajo neželeno programsko opremo, temveč ponujajo tudi številne funkcije za zaščito zasebnosti in krajo. Med njimi je možnost varnostnega kopiranja kontaktov in fotografij, sledenje telefona z GPS-om, zajemanje tatov s kamero naprave, pošiljanje ukazov izgubljenemu ali ukradenemu pametnemu telefonu s sporočili SMS in celo uporabo za iskanje pametnih ure. Pogojno prosto Norton Mobile Security je velikone odvrača uporabnike, ki ne želijo plačati 1600 rubljev. na leto. Njegova sposobnost blokiranja klicev, besedilnih sporočil in rezervnih kontaktov je na voljo vsem, kot tudi odlična zaščita pred krajo. Najbolj plačana funkcija je, da preizkusite nameščeno programsko opremo in aplikacije v storitvi Google Play za tveganja glede varnosti in zasebnosti. Upravitelj gesel in aplikacija blokiranje delo dobro, kot tudi novo VPN za dodatnih 2 tisoč rubljev. na leto. Protivirusna zaščita Kaspersky Mobile Security in CM Security Master nudita bogat nabor funkcij, tudi v brezplačnih različicah, in sta na splošno visoko ocenjena s testi za odkrivanje zlonamerne programske opreme. Imajo VPN in prilagodljivo črno listo. Vendar varnostne značilnosti kraje in ključavnice Avast ne delujejo dobro, stopnje odkrivanja škodljive programske opreme CM Security Master pa se od meseca do meseca razlikujejo. Varnost & amp; Antivirus je bil eden izmed prvih mobilnih protivirusnih programov in ima dober ugled med uporabniki Androidov. Toda podjetje ne dovoljuje več, da bi ga ocenjevali neodvisni preskusni laboratoriji, zato je težko oceniti kakovost njegovega dela. PSafe DFNDR je enostaven za uporabo in poln-izrazit aplikacija, in stroški svoje plačane različice, ki odpravlja oglaševanje, je le 320 rubljev. Ima veliko brezplačnih funkcij. Toda v testih je stopnja odkrivanja zlonamernih programov nestabilna. Po mnenju strokovnjakov je najboljši plačan protivirusni program Android Bitdefender Mobile Security (približno 1 tisoč rubljev na leto), ki ponuja skoraj popolno zaščito pred zlonamerno programsko opremo s široko paleto drugih funkcij in podporo za ure Ware. Vendar nelahko nastavite razpored razporejanja in ni brezplačne različice s polno različico.

Sorodne publikacije