Kje je Tropikanska delavnica? Opis

"Tropical" je priljubljena igra za več igralcev, v kateri se uporabniki srečujejo, komunicirajo in razvijajo svoje naselje prav na tropskem otoku. Poleg družbene komponente, ki je ena glavnih sestavin igre, imajo Tropicans naloge, predmete, obleko in še več. Ta članek vam pove, kje je na delavnici "Tropikaniya" in zakaj je potrebna.

Opis delavnice

Za začetek gradnje na otoku boste potrebovali sredstva in orodja. Poleg tega potrebujejo tudi prostor, v katerem bodo potekali vsi procesi. Delavnica v tej igri deluje po načelu gostiln ali stavb v popolni strategiji: s to stavbo igralec izbere elemente, zgradbe, zahteve in značilnosti, ki so pomembne za naselje, in sredstva za postavitev.


Otok, kjer se nahaja delavnica Tropicana, se bo začel hitreje razvijati in razvijati, saj bodo igralci imeli nove možnosti in prostore za gradnjo in obrt. Prav tako je stavba potrebna za nenehno dopolnjevanje zalog različnih virov iger in za nekatere naloge. Na primer, delavnica je potrebna že med izobraževalnimi misijami. Če ste zaradi nekega razloga zamudili to nalogo, vam bo to navodilo koristilo.

Kako zgraditi?

Začnimo z gradnjo. Če želite to narediti, morate storiti naslednje:
 • V igri kliknite na zavihek, imenovan "Market".
 • Nato odprite pododdelek "Zgradba".
 • Tukajnašli stavbo z imenom "Garage."
 • Za gradnjo stavbe kliknite na njega. Potrebovali boste 150 srebrnikov, tako poskrbel za to vnaprej. Vendar pa lahko vedno vrne k temu oddelku za nakup studio v drugem času, če v tem trenutku nimate dovolj sredstev.
 • Poleg kovancev, boste potrebovali 5 desk in 20 dreves za gradnjo prve stopnje.
 • Ko se bo delavnica zgrajena na določeni stopnji lahko nadgradite. Za skok na 2. stopnji, kar potrebujete 3 enot in 15 marmornatimi kamni.
 • Po izboljšanju stavbe na stopnji 2, boste lahko uživali vse recepte in funkcije.


  , boste morali klikniti z miško na orodjarni na glavnem ekrana, kjer se delavnica "Tropykanyy." Tako boste dobili dostop do vseh funkcij in ima oddelek (recepti, nasveti, seznam predmetov za obdelujete in tako naprej). Prav tako priti do tega menija, lahko skozi "Inventory".

  Da se skraftyt?

  Zdaj veste, kje bi lahko naredil "Tropykanyy" delavnica, ki jo pomeni. To je še vedno, da se naučijo o elementih, ki so na voljo v interakciji s tem orodjem. Preden se stvari lahko skraftyt vključujejo različne položaje. Lahko ustvarite kavni napitek, desko, totemi, stereo, Koča, vaze, Presence banke, TV, ogrlice in druge predmete za dekoracijo. Vse je iz 4 komponent (razlikujejo odvisno od želenega objekta). Samo ena stvar je potreben 3 elemente - na bombochky. Nekatere sestavine za obdelujete pločevinkodobite po opravljenih nalogah ali prosite druge igralce za izmenjavo.

  Sorodne publikacije