Najboljši Android računalniški emulatorji - pregled, funkcije in pregledi

Emulatorji - najboljši način za zagon aplikacij za Android v računalniku. Ta vrsta programa postaja vse bolj priljubljena. To ni presenetljivo, saj je večina brezplačnih, kar vam omogoča, da uživate v vseh funkcijah naprave Android v računalniku. Kaj je najboljši Android emulator za PC? To je vprašanje, ki ne zadeva le mobilnih igralcev, temveč tudi razvijalce aplikacij. Nekateri uporabljajo to vrsto programske opreme za igre. Programska oprema je odlična za različne različice operacijskih sistemov osebnega računalnika in se dobro sooča z obremenitvami. Programerji gledajo na to kot na medij za pisanje novih aplikacij in iger v testnem delu.

Zakaj so potrebni emulatorji

Razvijalci aplikacij uporabljajo emulatorje za testiranje programa, preden ga pošljejo javnosti. S prisotnostjo tipkovnice in miške, emulatorji zagotavljajo najboljšo igralno izkušnjo.


Specifikacije strojne opreme na emulatorjih lahko prilagodite glede na vaše zahteve, kot so različica operacijskega sistema, jedro procesorja, pomnilnik RAM, razpoložljivost SD kartic, njegov obseg itd. Ponuja popravke za osebe, ki nimajo telefona Android ali visoko zmogljivih naprav Android. Obstajajo različne vrste - ena je brezplačna, druga - za denar. Spodaj bo prikazan najboljši emulator, ki ga lahko uporabljate ne samo v igrah, temveč tudi za testiranje ustvarjenega programa.

Android Studio Emulator - najboljši način za razvoj

Android Studio jerazvojno okolje, ki ga Google odobri in priporoča ljudem, ki želijo ustvariti svoje aplikacije. Programska oprema ponuja številne funkcije, ki razvijalcem pomagajo ustvariti lastne aplikacije in igre. Skupnost programerjev je že večkrat priznala, da je najboljši emulator za razvoj programske opreme.


Ena od teh lastnosti je zmožnost uporabe popolnega operacijskega sistema Android z emulacijo. Ta emulator je namenjen razvijalcem, ki želijo preizkusiti svoje aplikacije. Prednosti programa:
 • Sposobnost izbire med več API-ji.
 • Preprosto je nastaviti in se naučiti.
 • Emulator je na voljo brezplačno.
 • Google jo uradno podpira.
 • Za mnoge je emulator Android Studio lahko popoln. Kljub temu je pomembno omeniti, da ga Google ni ustvaril za uporabo na ravni potrošnikov, temveč za razvijalce.

  Bluestacks 3 - omogoča zagon Androida na računalniku.

  Bluestacks je verjetno eden najstarejših Android simulatorjev, ki so trenutno na voljo na trgu. Poleg najstarejših je tudi eden najpogostejših emulatorjev.
  Kot eden od vodilnih na trgu, Bluestacks zagotavlja enostavnost dostopa do potrošniške ravni. Emulator je zelo enostaven za uporabo, ima veliko funkcij in ima brezplačno in plačano različico. Prednosti:
 • Enostavna in enostavna uporaba.
 • Bluestacks 3 podpira skoraj vse aplikacije v Trgovini Google Play.
 • Uporabniku omogoča, da izvaja več primerkov aplikacije.
 • Omogoča vam prilagoditev tipk po vaših željah.
 • Poleg tega so Bluestacks 3 več kot enkratje bil označen kot najboljši emulator pubgena. Igra zahteva fino nastavitev, tako da morate ob prvem zagonu takoj prilagoditi vse kontrole. Funkcije in orodja omogočajo, da se to opravi v celoti.

  Andy je najboljši igralni emulator za računalniške igre in učinkovitost

  Andy je priročen in najboljši PC emulator, ki ni bil priljubljen v prvih letih svojega obstoja. Čeprav je imela zgodnja različica nekaj težav, večina napak ni več obstajala. Od njegove izdaje je bilo več popravkov. Trenutno je Andy idealna zamenjava za uporabnike, ki ne želijo uporabljati Bluestacks ali katerega koli drugega emulatorja Android, ki je na voljo. Andy lahko sproži celoten imenik razpoložljivih aplikacij Andriod. Če želite preizkusiti program, lahko celo omogočite korenski dostop. Andy lahko dela tudi na računalniku Mac, ki zagotavlja najboljše možne uporabnike obeh operacijskih sistemov. Program Pros:
 • Zagotavlja korenski dostop do aplikacij, ki to zahtevajo.
 • Na voljo za uporabo na računalniku Mac.
 • Poleg tega je to najboljši Android emulator v ruskem jeziku. Podrobnosti o prevodu. Poleg tega so vsa navodila in navodila za nastavitev predstavljena tudi v ruski različici. Ni težav z lokalizacijo. Takoj po namestitvi instalacije program ponudi izbiro jezika, ki ga uporabnik potrebuje v meniju.

  AMIDuOS

  Naslednji emulator se imenuje AMIDuOS. To je prvi Android emulator, ki ima brezplačno poskusno in 2 plačilo za ogled. Ena je Jellybean, druga je Lollipop. Obe imata različne cene.
  No, to je enkratno plačilo in ti ga ne imaš večplačati mesečne ali letne naročnine. Uporaba AMIDuOS-a je enostavna, ko jo nastavite po prvem zagonu. Večina funkcij AMIDuOS je zasnovana za povečanje produktivnosti. Pozitivni vidiki:
 • Hitro preverite programe za napake.
 • Namestitev neomejenega števila aplikacij Android.
 • Spodbujanje sredstev za razvoj.
 • Za razliko od nekaterih drugih emulatorjev, ki so na voljo, AMIDuOS ni nekaj, kar bi se osredotočilo na igralsko usmerjene funkcije ali razvijalce. To je dokaj preprost Android emulator, ki lahko brez težav preskusi vse vaše aplikacije.

  Droid4X - najboljše za igralce

  Za mnoge Droid4X ima nekaj vzponov in padcev in ni idealen emulator. Vendar pa njegova enostavnost pomeni, da deluje dobro v vseh situacijah. Najboljši emulator je nastal na podlagi igralcev Android. Torej je poudarek na igrah.
  Ker je Droid4X namenjen predvsem za igre na Androidu, lahko zlahka zažene celotno knjižnico iger Android. Vendar pa ga lahko uporabite za izvajanje drugih programov in programov. Prednosti:
 • Emulator je enostaven za namestitev in enostavnejši za uporabo.
 • Emulator namenja več pozornosti igralcem Android.
 • Droid4X je brezplačen.
 • Na voljo tudi za Mac.
 • Droid4X ni idealen Android emulator, vendar bo opravil vse potrebno, da ga namestite in konfigurirate, zahvaljujoč enostavnemu vmesniku in odlični izkušnji ustvarjalcev. Poleg tega je to najboljši emulator za pubg mobile.

  Genymotion - najboljši za zagon Androida na računalniku

  Če ste razvijalec, ki vedno potrebuje napravo, ki uporablja drugačno različico Androida, da lahko učinkovito skenirate svoje aplikacije, je Genymotion odličen za te namene. Ta emulator je namenjen programerjem, ki morajo testirati svoje programe in igre na več napravah brez uporabe samih pripomočkov.
  Razvijalci lahko konfigurirajo različne različice Androida za emulacijo, kot je 4.2 ali 6.0. Čeprav to za običajnega potrošnika morda ni tako pomembno, je za razvijalce fantastično. Lahko poskrbijo, da njihova aplikacija deluje na vseh različicah Androida brez težav. Pros:
 • Genymotion vam omogoča učinkovito preklapljanje med vsemi napravami.
 • Dobro prilagojena za razvijalce.
 • Brezplačno za osebno uporabo.
 • Ta program je mogoče označiti kot najboljši Android emulator v smislu testnih aplikacij.

  Nox Player (BigNox)

  Če želite, da je simulator Android strog za igre na srečo, je Nox prava možnost. Brezplačno je na voljo za ta računalnik z operacijskim sistemom Windows za računalnik z operacijskim sistemom Windows, ki igralcem zagotavlja zadosten nadzor. To daje uporabniku nekaj naprednih funkcij in kontrol.
  Funkcije so na priročnem mestu in zagotavljajo, da igralci računalniških iger kar najbolje izkoristijo svoje izkušnje. Nox je eden redkih emulatorjev, ki vam bo omogočil, da boste lahko igrali igre v polni velikosti. Prednosti:
 • Nox ponuja številne igralske značilnosti.
 • Nox podpira krmilnik iger v polni velikosti.
 • Če vas zanima učenje o uspešnosti, potem lahko, preizkusite svoje aplikacije na Noxu. Vendar ne pozabite, da je to predvsem za igralce, ne za programerje. Zato je program vključen v najboljše emulatorje na osebnem računalniku za navadne uporabnike.

  Remix OS Player

  Remix OS Player je bil presenečenje za mnoge uporabnike in razvijalce. Prvič, to je bil eden od prvih Android simulatorjev za Windows, ki uporablja Android 6.x Marshmallow. Drugič, drugi programi so bili še vedno v starejših različicah OS.
  To ni vse, Remix OS Player je tudi neverjetno preprost in jasen, ko gre za namestitev. Ko končate, jo lahko začnete uporabljati tako, kot želite. Pros:
 • Enostavna namestitev in prilagoditev.
 • Zagon Androida 6.x Marshmallow.
 • Emulator je primeren tako za igralce kot za razvijalce.
 • Remix OS Player je robustna možnost za vse, ki želijo dostopiti do emulatorja Android. To je preprost in eden najboljših Android emulatorjev, ki so na voljo za prenos in brezplačno. Edina pomanjkljivost je, da ne podpira procesorjev AMD. Vendar se lahko s posodobitvijo to kmalu spremeni. Na podlagi nenehnih izboljšav lahko imenujemo najboljši Android emulator za PC.

  YouWave

  YouWave je mogoče videti kot Android emulator iz antičnih časov. To je zato, ker je eden najstarejših Android simulatorjev za osebni računalnik. Vendar pa je lansko leto dobil posodobitev. Emulator je na voljo v brezplačnih in plačanih različicah. V brezplačni različici boste dobili skoraj vse, vendar bo vaš OS Ice Cream Sandwich.Kljub temu, da boste plačali $ 2999, boste dobili Android Lollipop z možnostjo trajne posodobitve. Prednosti:
 • Igrate lahko igre in zaženete aplikacije.
 • Enostavna namestitev in nastavitev.
 • Zdaj uporaba pravi, da YouWave ni namenjen igralcem. Emulator namenja več pozornosti programerjem, kar pojasnjuje številne razvojne možnosti, ki so vam na voljo. Zato je dober Windows emulator, v aplikaciji Android.

  ARChon - emulator brskalnika samo za Android

  Uporabniki ga morajo namestiti v Google Chrome, in ko je namestitev končana, lahko prenesete datoteke APK in jih uporabite, kot želite. Ni namenjen niti za zabavo niti za pisanje kode.
  Vendar pa deluje odlično, ko gre za izvajanje in testiranje vaših aplikacij, da bi videli, če delujejo. Postopek namestitve je zapleten, vendar je dejstvo, da potrebujete samo Google Chrome in nekaj osnovnega znanja, da ga lahko uporabite, razlog, zakaj je postal priljubljen. Pros:
 • ARChon ne zahteva namestitve.
 • Brezplačno.
 • Zelo lahka.
 • Združljivo z Mac, PC in Linux.
 • Na srečo so vse informacije, potrebne za zagon programa, že omogočene in prikazane, ko se plugin prvič zažene. Dejstvo, da lahko deluje na vseh operacijskih sistemih, ki podpirajo Google Chrome, daje nesporno prednost in ne zaseda veliko virov.

  KoPlayer je robusten Android PC simulator

  KoPlayer je program, ki še ni prejel veliko publicitete. To je zato, ker je bila ustvarjena relativno pred kratkim, vendarhkrati kaže, da je obetavna. To je najboljši Android emulator za Windows, po mnenju mnogih igralcev. Ker je bolj primeren za predvajalnik, dobite funkcije, kot je možnost ponovne dodelitve. Lahko tudi simulirate krmilnik s tipkovnico. Edinstvena značilnost programa KoPlayer je, da omogoča igralcem snemanje lastnih video posnetkov in njihovo nalaganje kjerkoli. Pros:
 • KoPlayer omogoča igralcem snemanje in nalaganje videoposnetkov.
 • Namestitev je enostavna in enostavna.
 • Program vam omogoča, da preuredite gumbe in druge funkcije igre.
 • KoPlayer ima nekaj lepih funkcij, ki omogočajo enostavno in enostavno izvajanje iger za uporabnike na svojih računalnikih. Hkrati pa obstajajo nekatere napake, vendar se hitro popravijo z izdajo posodobitev. KoPlayer je najboljši Android simulator, izdan v začetku leta 2018.

  MEmu - Podpira AMD čipov in Intel

  Težko je najti simulatorje Android za osebne računalnike, ki se bolj osredotočajo na udobje življenja. Na primer, več emulatorjev, ki so bili prisotni v zgornjem opisu, ne podpirajo čipov AMD. MEmu je eden redkih, ki podpira oba proizvajalca procesorjev. To je relativno nov program, ki se razlikuje od mnogih jedrnih programov. Na voljo je z Jelly Bean, Ice Cream Sandwich in Lollipop. Kasneje bodo posodobitve prikazovale novejše različice operacijskih sistemov na mobilnih platformah. Prav tako podpira zmožnost zagona večkratnih primerov različnih aplikacij ali istega, ki delujejo v večopravilnem načinu.
  Ta funkcija je pomembna za razvijalce, ki želijo preskusiti isto aplikacijo na različnih različicah operacijskega sistema. MEmu jim omogoča testiranje brez ustvarjanja virtualnih delovnih strojev. Tudi takrat se ne oglašuje kot PO, ki je usmerjena v razvijalca. Pros:
 • Razvijalcem omogoča izvajanje več primerov aplikacij.
 • Podpira Android Jelly Bean, Ice Cream Sandwich, Lollipop.
 • Enostavna namestitev.
 • Ne moremo zanikati, da je MEmu skoraj popolna kombinacija vseh uporabnih funkcij, ki jih lahko najdete v tem programu. Večkrat je bil predstavljen v najboljših računalniških emulatorjih Android.

  Xamarin

  Xamarin - več okolja za programerje, vendar še vedno velja za emulatorje. Izgleda kot Android Studio, vendar obstajajo nekatere razlike. Za začetek ima Xamarin seznam različnih funkcij in orodij ter Android Studio. Poleg tega se lahko Xamarin poveže z Microsoft Visual Studio, in za tiste, ki pišejo aplikacije, ponuja simulacijo, tako kot Android Studio. ZA primeren tako za razvijalce kot za igralce. Pros:
 • ZA primeren tako za razvijalce in igralce.
 • Enostavna namestitev za večino.
 • Brezplačno za osebno uporabo.
 • Zdaj morate vedeti, da vam bo Xamarin zagotovil odlične sposobnosti razvijalcev, vendar ga boste morali konfigurirati v skladu z zahtevami. To je enostavno, če ste razvijalec, vendar lahko pride do težav z začetniki. Xamarin je brezplačen, za zasebne uporabnike enostaven za uporabo, ne da bi ga bilo treba plačati, vendar bodo podjetja in skupine razvijalcev moraliplačati naročnino Zato je najboljši Android emulator na osebnem računalniku za razvoj in testiranje ekip.

  Windroy - zanesljiv za igralce

  Večina programov na seznamu je bolj osredotočena na sodobno strojno opremo in z njo dobro integrirana. To pomeni, da starim avtomobilom ta tip res ni všeč. Windroy naredi vse drugače, saj je na voljo za starejše računalnike. Biti produktivno usmerjen in zlahka upravljati večino pisarniških aplikacij. To ni zelo dobro v kombinaciji z igrami in ni zelo zanesljiv. Vendar, če imate računalnik z zastarelo opremo, je Windroy idealen. Prednosti:
 • Windroy odlično dela na stari opremi.
 • Enostavna in učinkovita namestitev.
 • Lahko upravlja večino pisarniških aplikacij.
 • Težko je reči, da je Windroy popoln Android emulator, vendar ima svoje prednosti. Na voljo je brezplačno, dobro deluje na starejših strojih in se prilega z nizko zmogljivostjo. Vendar pa ime to najboljši emulator za sodobne igre še vedno ne bo, zaradi nizke produktivnosti.

  Povzetek

  Zgoraj omenjeni Android Emulatorji za osebne računalnike so trenutno najbolj dostopni na trgu. Vsi so enako dobri in vsak ima svoje prednosti in slabosti. Vsak ima svoje zahteve, ki vodijo do tega, kar morate primerjati in ugotoviti, kateri od emulatorjev vam najbolj ustreza. Zato, kateri emulator je boljši za osebni računalnik, bo vsak bralec izbral zase, glede na njihove prednosti in tehnične lastnosti.

  Sorodne publikacije