"Mainkraft": Stirlingov motor, energija, razvoj in črpanje

"Maincraft" je igra, ki je dobila dvoumen ugled. Po eni strani je to projekt, ki je priljubljen pri otrocih, starih od 5 do 15 let, po drugi strani pa je obsežen in popoln razvoj z veliko modi in dodatki. Igra ima izraze, ki jih otroci ne morejo razumeti. Na primer, Stirlingov motor "Minecraft".

Prototip pravega motorja

Stirlingov motor ni izmišljena strojna oprema, ki so jo razvili razvijalci iger. Ta toplotni stroj je pravi izum. Predstavlja opremo, v kateri je delovno telo. Lahko je plin ali tekočina in se premika v zaprtem prostoru. Menijo, da je ta stroj eden od tipov motorjev z zunanjim zgorevanjem.


Izum je bil prvič patentiran leta 1816 s strani Roberta Stirlinga. Kljub temu, da so bili takšni stroji že izumljeni v XVII. Stoletju, je raziskovalec lahko uvedel nekaj novega, kar mu je omogočilo, da je postal znan. Mehanizmu Stirling je dodal vozel, ki se je imenoval "ekonomist".

Spremembe igre "Maincraft"

V redni različici igre Maincraft ni Stirlingovega motorja. Če želite delati z njo, morate namestiti eno od sprememb. BuildCraft je način, ki omogoča igralcu, da se nauči uporabljati mehanizme za pridobivanje materialov, namesto da se samostojno ukvarja z njimi. Poleg BuildCraft, je tudi IndustrialCraft 2, ki ima tudi ta motor. V načinih so stroji, ki lahko uporabljajo risbe za strukturo. BuildCraft lahko obravnava prenos predmetov, energije in tekočin. Razvijalci so ustvariliLastna enota za merjenje energije - Minecraft Joules.


Motorji v modi

V tem modnem Minecraftu Stirlingov motor ni edini. Poleg tega je tu še mehanski, ustvarjalni in motor z notranjim zgorevanjem. Vse lahko napravi igralec za posebne vire. Na primer, mehanski motor je najpočasnejši mehanizem v igri, vendar ne potrebuje goriva in lahko deluje zaradi redstone signala. Prav tako se skoraj nikoli ne pregreje in ne eksplodira. Motor z notranjim zgorevanjem je najhitrejši mehanizem v igri. Na voljo je za preživetje. V zgodnjih različicah, ki jih je upravljal iz lave, zdaj lahko deluje z nafto ali bencinom, skupaj z redstone signalom. Lahko eksplodira zaradi pregrevanja, zato je treba za hlajenje uporabiti vodo. Ustvarjalni motor v Minecraftu deluje v istem načinu. Ne potrebuje goriva, ker dela iz redstone signala. Ta mehanizem ne eksplodira. S pomočjo ključa lahko prilagodite količino proizvedene energije.

Stirlingov motor

Drugi mehanizem je bil Stirlingov motor "Minecraft". Ta mehanizem proizvaja 10 RF /t. Ta indikator je mogoče pridobiti iz katerega koli goriva, ki pride v peč. Izjema je lahko samo kaktus. Motor lahko vklopite z rdečim prahom ali ročico.
Kako deluje Minecraft? Kot je že bilo omenjeno, da bi mehanizem začel proizvajati energijo, je treba v peč vrgati gorivo. Običajno igralci uporabljajo les, premog, lavo itd. Za aktiviranje motorja morate uporabiti redstone signal.Igralec se mora prepričati, da mehanizem ne eksplodira. Običajno pride do eksplozije, ker motor ni povezan z ničemer in je zbral veliko energije. V najnovejši različici modularnosti BuildCraft se mehanizem lahko segreje pri pregrevanju pri 1000 ° C.

Opis mehanizma

Stirlingov generator v Minecraftu se nanaša na vrsto "predmetov". Gravitacija v igri ne deluje na njej. Ima preglednost, vendar z njo ni svetlosti. Lahko ga uniči navadna slika. Motor je mogoče sestaviti iz blokov. Mehanizma ni mogoče razviti. Za uporabo te vrste motorja v igri potrebujete:
 • okrogle dnevnike;
 • steklo;
 • kamnita oprema;
 • bat.
 • Butler: Kraft

  To je blok, ki ga je mogoče dobiti z uničevanjem kamna ali drugega kamna. To lahko storite s piknikom. Ta blok se ponavadi pojavi, ko lava deluje z vodo. V igri, kamen velja za enega glavnih gradbenih virov, skupaj z deske. Ne morete obrezovati dnevnikov, ampak poskusite najti. Ponavadi je skrita v zakladnicah skupaj z drugo vrsto, kot tudi v skladišču trdnjave. Če pridete v vas, lahko uničite eno od zgradb, saj so skoraj vsi objekti zgrajeni iz tega bloka. Ogledate si lahko tudi okrogle hlode globoko pod zemljo, kjer se lahko lava poveže z vodo.

  Steklo: kraft

  To je prozorni blok, ki se običajno uporablja za dekoracijo. Lahko se barva v eni od 16 barv. To je krhki blok, ki ga lahko uničimo tudi ročno. Po uničenju stekla nič ne pade. Samo v primeru "Silk touch" lahko obrnete steklo vinventarja
  Skoraj nemogoče je, da bi se steklo porušilo. Samo če uporabljate orodje, očarano na "Silk Touch". Ta blok se dobi s kurjenjem rdečega ali navadnega peska. Za to lahko vzamete različne vrste premoga, lesa itd. V naravi je steklo mogoče najti v mestih na kopnem ali v tajni sobi gozdnega dvorca.

  Kamnita oprema: kraft

  To je eden glavnih sestavnih delov naprav. Ta element je samo v načinu BuildCraft. Najpreprostejša oprema je lesena. Obstajajo tudi kamen, železo, zlato in diamant. In čeprav leseno orodje ni potrebno za Stirlingov motor v Minecraftu, bo potrebno ustvariti kamen. Zato morate za to vzeti palico in jih postaviti v drugo, četrto, šesto in osmo celico. Da bi dobili ven iz kamnite orodja, morate postaviti leseno v osrednji celici, in v paru dodali cobblestones.

  Bat: Kraft

  To je zadnji element, ki je potreben za izdelavo motorja Mincraft Stirling. Ta vrsta se nanaša na blok mehanizme. Delajo, da nahranijo redstone signal. Obstaja navaden in lepljiv bat.
  Za izdelavo pravilnega bata morate v prve tri celice namestiti plošče, v peti dodati železni ingot, v osmi pa rdečo. Druge celice morajo biti napolnjene s kamni. Železni ingot lahko dobimo z uporabo padle železove rude. Lahko tudi uničite jedro reaktorja spodnjega sveta. Uporabite lahko tudi železni blok v osrednji škatli. Rdeči prah je posebenmehanizem, ki je potreben za delovanje redstone signala. Običajno se ta vir lahko pridobi, če pri odstranjevanju rdeče rude uporabljate rezalnik za železo ali diamant. Rdeči prah nastane v templju džungle. Prav tako lahko postane žrtev umora čarovnice ali pa vam ga duhovnik proda.

  Ustvarjanje motorja: črpanje

  Za ustvarjanje motorja morajo prve tri celice položiti kamen, četrti in šesti zapustiti prazno. V osrednjem delu je steklo, sedmo in deseto - kamnito orodje. V osmi morate postaviti bat. Tega motorja ne morete črpati. Toda če uporabljate železne ingotove namesto tlakovane, lahko dobite močnejši motor z notranjim zgorevanjem.

  Energija

  Kako pridobiti energijo Stirlingovega motorja? Za to morate uporabiti gorivo. Mehanizem bo glede na vrsto vira ustvaril določeno količino energije. Na primer, lahko dobite največ energije iz vedra lave - 200.000 RF na enoto. Počakati bo potrebno približno 17 minut.
  Če uporabljate koks, bo igralec prejel 64.000 RF v 5 minutah. Strelna palica v 2 minutah bo proizvedla 24.000 RF, premog, šota ali oglje pa v eni minuti in pol pomagala ustvariti 16.000 RF. Za energijo lahko uporabite les, deske, stopnice, strešno okno, ograjo, blokovske gobe in še več.

  Sorodne publikacije