Električni Pokemon: opis, značilnosti in funkcije

V igri Pokemon Go je 17 tipov Pokemon, od katerih ima vsaka svoje slabosti, značilnosti in posebnosti. Preden se bitje izpostavi bitki, je vredno raziskati, kaj nasprotniki povzročajo v največji možni meri, in tako imeti zaščito pred drugimi učenci. V tem gadidu bomo govorili o takih bitjih, kot je električni pokemon. Preberite o njihovi moči in šibkosti ter o njihovih krajih bivanja.

Učinkovitost

Električni pokémoni škodijo trenutnemu in maksimalno učinkoviti proti letečim in vodnim bitjem. Manj škode povzročajo ti žuželki na zmajih, kot tudi električni in zeliščni Pokemon. Škoda s tokom je absolutno neučinkovita proti zemeljskim bitjem. Poleg tega električni pokémoni prejmejo dvojno škodo od te vrste. Torej je vsekakor vredno omeniti, na primer, Pikachuja proti Donfanu ali Kubani. Veliko manj škode na električni pokemon izvira iz letečih in jeklenih vrst bitja. Če upoštevate ta pravila in pošljete svojega ljubljenčka v boj, bo zmaga zagotovljena. Poleg tega je pred bitko treba upoštevati spretnost Pokemon in njihovo vzdržljivost.


Splošne značilnosti

V bitki je električni Pokemon dober tako za zaščito kot za napad. Skupno je 28 takšnih bitij. Devet jih ima samo električno škodo. Najbolj znani predstavnik tega razreda je Pikachu. Ta pokemon je bil prvi, ki smo ga srečali v študijskem procesumir teh bitij. Mogoče je zato električni pokemon postal tako priljubljen hišni ljubljenček. Nič manj povpraševanja in Raichu je evolucijska oblika Pikachuja. Pokemon je med desetimi najmočnejšimi učenci.Med to skupino najdemo najmanj bitja z dvojnim tipom. Najbolj živahni predstavniki te skupine so: Magnemait, Chincho, Root in Zekrom. Zadnji Pokemon je edini, ki ima dodatno vrsto zmajev, kar mu daje dvojno zaščito pred električnimi napadi. Poleg tega ta skupina vključuje tudi Zapdos - legendarni pokemon električni in leteči tip.

Pokemon Go

Električni Pokemon se raje naseli v industrijskih območjih kot tudi v bližini izobraževalnih ustanov. Spoznajte to bitje lahko na železniških postajah, komercialnih podjetjih, poslovnih centrih in knjižnicah, šolah in inštitutih. Poleg tega je pogosto v bližini cest in gradbiščih mogoče najti električni pokemon.

Sorodne publikacije