Ojačevalniki zvoka za vaš računalnik - Pregled

Včasih se zgodi, da moč zvoka, ki ga reproducira vaš pripomoček, ni dovolj. Seveda, za prodajo obstaja veliko različnih fizičnih ojačevalnikov, toda preden jih kupite, lahko poskusite zvok zvišati s posebnimi programi - ojačevalniki zvoka za računalnik. Ta niz vsebuje več podobnih aplikacij za avdio in video datoteke. Za izboljšanje zvoka uporabite predvajalnik, ki bo povečal glasnost med predvajanjem ali poseben urejevalnik. Večina programov v tem nizu je brezplačna. Njihova namestitev, praviloma, ne bo povzročala težav - morate samo izbrati nekaj parametrov.


Sound Booster - Ojačevalnik zvoka računalnika

Preprost program, ki lahko poveča moč zvoka v operacijskem sistemu. Ikona pripomočka se pojavi po prenosu in namestitvi. Dovolj je, da uporabnik klikne na bližnjico programa, ko se pojavi navpični drsnik zvoka ojačevalnika. Če želite, lahko onemogočite povečanje in namestite samodejni prenos, ko vklopite računalnik - to možnost lahko prikažete v meniju Nastavitve.
Program bo zavzel najmanj prostora na trdem disku vašega računalnika. Treba je omeniti, da takoj, ko dobiček preseže standardni 100% volumen, boste slišali neprijeten hrup v ozadju. Če morate zvok povečati le v ločeni predstavnostni datoteki ali aplikaciji, je pomembno zagotoviti, da se nadzor zvoka zvoka premakne na najnižjo raven. Čeprav je še vedno mogočeuporabite možnost izklopa.


Glavne značilnosti in značilnosti:
 • sposobnost povečanja moči zvoka za 5-krat v celotnem sistemu;
 • Preprost in uporabniku prijazen vmesnik v obliki dodatnega drsnika nivoja signala (prostornina);
 • Možnost zagona operacijskega sistema Windows.
 • Utility Audacity

  Funkcionalen in enostaven za uporabo urejevalnika zvoka. S tem pc zvok izboljšanje programa, lahko uredite medijske datoteke v MP3 WAV in OGG formatov, snemanje zvoka in digitalizacijo zvoka iz analognih medijev. Aplikacija Audacity lahko snema zvok iz mikrofona, pri nekaterih vrstah zvočnih kartic pa pretvori pretočne zvočne tokove. Podpira tudi uvoz in izvoz datotek AU, OGG, WAV, FLAC in AIFF. Z uporabo drugih knjižnic lahko pripomoček uvozi WMA, MPEG, GSM, AAC, AC3 in druge datoteke. Uporabniku je dana možnost, da razreže skladbe, kopira in nato vstavi ločene fragmente na zvočni posnetek, uporabi učinek postopnega povečevanja in nadomestnega obsega, stiskanja, odstranjevanja hrupa, izenačevalnika, reverba, normalizacije.
  Obstaja podpora za hotkeys, plugins in možnosti, ki so zasnovane za analizo sestave. Program Audacity lahko deluje tako z 16-bitnim zvočnim signalom kot s 24 in 32-imi. Glavne značilnosti:
 • snemanje - program lahko snema zvok iz mešalnika ali mikrofona in digitalizira avdio posnetke iz vinila in kaset;
 • izvoz in uvoz - končne datoteke se izvozijo v več priljubljenih avdio formatov, v katere lahko uvozite zvočne datotekepovezovanje z drugimi zapisi ali njihovo urejanje;
 • plugins - funkcija dodajanja novih učinkov z uporabo različnih vtičnikov, prenos VST vtičnikov za Mac in Windows, ta ojačevalnik zvoka lahko brezplačno prenesete na uradno spletno stran;
 • Urejanje - Preprosto izvajanje operacij kopiranja, rezanja, vstavljanja in odstranjevanja;
 • učinki-spreminjajo višino tona, ne da bi spremenili tempo, odstranili buzz, hrup in druge napake pri snemanju.

  Mp3DirectCut

  Hitri in funkcionalni avdio ojačevalnik za zvočnike vašega računalnika, kar je odlično za delo s stisnjeno avdio datoteko v MP3 formatu.
  Brez predhodnega dekodiranja lahko naredite naslednje: kopirajte, prilepite, izrežite dele kompozicije in spremenite stopnjo glasnosti. S tem boste prihranili čas, potreben za dekodiranje in kodiranje, pri tem pa ohranili prvotno kakovost. Urednik Mp3DirectCut vam omogoča preprosto delo z dolgimi avdio datotekami, vse zahvaljujoč funkciji definicije pavze v skladbah.
  Značilnosti in funkcije:
 • sprememba ravni glasnosti, slabljenja in normalizacije;
 • možnost kopiranja, rezanja in lepljenja delov proge brez izgube kakovosti;
 • snemanje v MP3 z uporabo kodekov ACM ali Lame;
 • reprodukcija izbranega dela, kakor tudi pospešena in ciklična reprodukcija;
 • Enostavna navigacija in hitra vizualizacija MPEG;
 • avtomatsko ločevanje avdiotreke na dele;
 • funkcija definicije pavze;
 • podpora za podporo ukazne vrstice.
 • Posodobljen ojačevaleczvok za vaš računalnik

  Pripomoček Audio Amplifier Free vam pomaga spremeniti zvok v izbrani medijski datoteki. Če ima računalnik skladbe ali filme, ki so zelo tihi, bo ta aplikacija povečala glasnost, ne da bi vplivala na kakovost izhodne datoteke.
  Zelo asketski in nepretenciozni vmesnik programa bo uporabniku pomagal, da se hitro ukvarja z glavnimi funkcijami. Za preizkus delovanja v urejevalniku je dovolj, da izberete video ali avdio datoteko na trdem disku, pomaknite ojačevalnik, ki je na desni strani monitorja do želene vrednosti, pritisnite gumb Amplify. Po tem shranite datoteko pod novim imenom s spremenjenim zvokom.
  Glavne značilnosti:
 • čeprav program ni preveden v ruski jezik, najenostavnejši vmesnik ne bo povzročil neprijetnosti glede uporabe;
 • spremeni raven zvoka pesmi in filmov brez izgube kakovosti.
 • Prenosna različica znanega zvočnega urejevalnika

  Avdio ojačevalnik za računalnik Audacity Portable ima široko funkcionalnost. Zmogljivosti pripomočka vključujejo: široko paleto formatov avdio datotek za urejanje z uporabo valovne oblike, odstranjevanje hrupa, uporabo učinkov in še več. Zvočno datoteko lahko dodate v Audacity Portable s pomočjo pogovornega okna za odpiranje datotek, kot tudi s preprosto vlečenjem miške. Ustvarite lahko različne učinke, ki temeljijo na spreminjanju hitrosti in tonu predvajanja. Poleg tega program uporablja filtre, kot so ojačanje zvoka, slabljenje ali obrat. Element menija "Učinki" vsebuje velikoSeznam različnih funkcionalnih učinkov. Orodje Audacity Portable bo dobro obdelalo odstranjevanje hrupa. Če želite to narediti, morate najprej narediti vzorec in po nadaljevanju neposredne odstranitve. Program lahko uporabite tudi kot pretvornik.

  Sorodne publikacije