Znak Alexandros Mograin: Biografija

Alexandros Mograin v vesolju igre World of Military Crafts je pomembna oseba s svojo dramatično zgodovino. Človek je imel ogromno moč in je uspel postati znan po svojih dejanjih. Več o njegovi biografiji lahko preberete v tem članku.

Prvi pomembnejši dogodki

Alexandros Mogrein se je prvič pojavil na parceli, ko je ob drugi vojni trajalo obleganje Črne gore. Takrat je že imel visok naslov Paladin Silver Palm. V eni od bitk je ujel nekaj temnih artefaktov, tako da je ubil orka. Z dotikom Alexandrosa je bila roka pretresena s temno magijo. Namesto, da bi predmet predal vodstvu zavezništva, ga je pokazal svojim bratom iz reda. Mograin je želel, da najdejo nekaj podobnega, vendar napolnjene z magijo svetlobe. Paladini so se odločili, da uničijo temni artefakt s silo svetlobe, vendar jo je žoga absorbirala in postala popolnoma lahka. On je zdravil MoGrayneovo roko, potem pa se je odločil, da bo ustvaril orožje od njega, ki se je v prihodnosti imenovalo "Absorber".


Dark Thoughts

Skupaj s tremi zvestimi spremljevalci paladin je Alexandros Mograin odpotoval v Stargorne k kralju Magniju. Želi izgubo brata Muradina, ki ga je Bathig ubil. Ko je izvedel za paleto Silver, je takoj nadaljeval z delom. Magni se je sam lotil dela. Kasneje bo rekel, da ni mogel ustvariti boljšega dela kot "absorber". Meč je bil poln svetlobne magije in lahko uniči horde na bojiščihUndead Kmalu je sam Kel'Tuzad posvečal pozornost zmagam Srebrne dlani. Mogočni čarovnik, ki je ustvaril nova bitja v vojski kralja Licha, je razumel potrebo po odpravi Alexandre Mogrein. Imel je že naziv Vrhovnega Gospoda in zapovedoval je vsem Redom srebrne roke. Obrnil se je k Balnazarju, ki je vodil telo Saidana Dotrokhana. Demon goreče legije ni želel priznati moči kralja Licha, vendar je videl grožnjo za Vrhovnega Gospoda zase. Zato sem se strinjal, da pomagam pri umoru.


Izdaja in smrt

Na strani Wowhead pri Alexandrosu Moghreinu je stran. On je duh, ki ga lahko najdemo in se pogovorimo z njim v škrlatni enklavi. Srečal se je z življenjem po načrtih Kel'Tuzada in Balnaazarja. Vzemimo ga iz goreče legije, da bi izkoristili določbe Renault MoGreina, ki mu je oče popolnoma zaupal. Demon je s svojo čarovnijo zamočil fantovega uma in mu naročil, naj Alexandrosa skupaj z vrhovnim inkvizitorjem Fairbanksa pripelje v trdnjavo Stratholm. To je storil in v bojevniki so napadli celo vojsko nemrtvih. Prvi padec inkvizitorja, Reno, je uspelo pobegniti, Alexandros pa je dolgo branil obrambo. Kmalu se je tudi utrudil, tako da je iz svojih rok izpustil "Absorber". V tem trenutku se je vrnil sin, ki je dvignil orožje svetlobe in se zataknil v telesu svojega očeta. Artefakt je bil oskrunjen, Renault pa ga ni več mogel držati v lastnih rokah. Meč je ostal v telesu Najvišjega Gospoda, ki je umrl v Stratholmu.

Vstajenje

Zgodovina v vesolju WoW Alexandrosa Mogreina neje konec. Po določenem času je Kel'Thadad prišel do telesa nekdanje paladine. Čarovnik ga je vstal, vendar že kot vitez smrti. Po tem je postal lutka v rokah Batogija. Dali so mu ukaz, naj gre v Naksramas in zavzame mesto enega od kolesarjev. V tem trenutku je bil njegov drugi sin Darion v srebrnem zatočišču. Ponoči je začel videti čudne nočne more. To je bil signal Alexandrosa, ki ga je prosil, naj ga odpusti s služenja sovražniku. Z majhno viteško skupino je Darion uspel prebroditi očeta in celo izbrati "gasilni aparat", vendar je ostal edini preživeli. Kasneje, v samostanu Reda Rdečega, je oskrunjena duša njegovega očeta prišla v Reno, ki je zaradi svoje izdaje umrl ob istem času. Kasneje, v napadu na kapelo zadnje upanje, je Darion obtičal v očetovem artefaktu, ubil nemrtvo s to metodo in rešil očetovo dušo.

Sorodne publikacije