Najboljši Android bralec: Great Seven

Če ste pravkar zamenjali s papirja na e-knjige, je pomembna točka izbira lepega in priročnega bralnika knjig za Android. Na Play Marketu je na stotine bralcev, vendar smo poskušali zbrati ne naslednjo uvrstitev najbolj priljubljenih aplikacij, ampak osebno seznam preizkušenih in resničnih bralcev razredov.

Google Play Knjige

Morda boste presenečeni, toda standardna aplikacija za Android je bila v praksi res dobra.
Kaj je to? Prvič - res velika knjižnica, kjer lahko najdete dela v angleščini in v ruskem jeziku (čeprav brezplačno, poleg klasike, nič se ne bo zgodilo). Vendar to ni težava - lahko prenesete knjige v formatih PDF in EBUP iz drugih spletnih mest in jih naložite v knjižnico. Obstaja veliko nastavitev - pisava, velikost pisave, velikost besedila itd. Na voljo so tri barvne sheme: dan, noč in sepija. Najprimernejša stvar je, da so vse beležke in zaznamki sinhronizirani z drugimi napravami.

Moon + Reader

Odličen primer sodobnega in funkcionalnega bralnika knjig za Android. To je ena najboljših aplikacij na trgu.
Moon Reader deluje s skoraj vsemi trenutnimi datotečnimi formati, vključno z EBUB, TXT, FB2 PDF, MOBI, HTML, UMD itd. Program bo privlačil tiste, ki radi sami prilagodijo vse. Poleg standardnih "dnevnih" in "nočnih" načinov je še vedno 8 prednastavljenih tem, veliko število nastavitev (pisava, velikost, poravnava, zamik), 5 pogledov, kot tudi sposobnostnastavite kretnje Če je potrebno, lahko povežete prevajalca. Obstaja plačana Pro različica z dodatnimi pisavami in temami, sposobnost branja na glas, nadzor prek slušalk in brez oglaševanja.

Aldiko Book Reader

In ta knjiga za nalaganje knjig v formatu "Android bo prišla na misel ljubitelje minimalizma. Vse knjige so shranjene v elegantni polici, intuitivni vmesnik pa vam omogoča, da spremenite videz bralca dobesedno v nekaj minutah."
Obstaja nekaj nastavitev, toda vse večje so v hitrem dostopu: ena poteza lahko poveča /zmanjša velikost pisave in zamik, spremeni usmerjenost in svetlost zaslona ter spremeni način branja na noč. Bralnik je zelo lahek in odlično deluje tudi na odprtih napravah.

PocketBook

"Čip" te aplikacije je neverjetno priročen meni, ki odpira sredino zaslona preko zavihka in vsebuje vse osnovne funkcije. Spremenite lahko svetlost, velikost pisave, način branja (paging, drsenje ali 2 strani), barvno usmerjenost zaslona (standardni "Day" /"Night" ter "Sepia" in "Gray"). Popolnoma izvedena možnost za dodajanje opomb: obstaja izbor delcev besedila z barvnimi označevalci, shranjevanje posnetkov zaslona in dodajanje komentarjev.
Bralnik podpira slovarje ABBYY Lingvo, ForaDict in GoldenDict. Obstaja funkcija iskanja in hiter dostop do vsebin in beležk.

eReader Prestigio

Čudovit bralnik, ki združuje eleganten vmesnik z bogato funkcijo. Moja Prestigio knjižnica ima več kot 50.000 knjig v 25 jezikih, od katerih jih je skoraj 5000 na voljobrezplačno Odprete lahko tudi datoteke iz telefona ali kartice SD.
Katere so značilnosti tega bralnika Android? eReader podpira večino sodobnih formatov, vključno z DJVU. Obstaja kul funkcija - skeniranje naprave, ki vam omogoča, da takoj naložite v knjižnico vse knjige, ki so v telefonu.
Absolutno glasno branje besedila - TTS.

Bookmate

Če so skoraj vse Androidove knjige za branje podobne, potem Bookmate ni le bralec, ampak ločen svet.
Program je povezan s posebno socialno mrežo za bralce, zato je vprašanje "Kaj brati?" praktično ne pride. Imate na tisoče tematskih polic, ki jih zbirajo drugi uporabniki in strokovnjaki, ki temeljijo na načelu seznamov predvajanja v glasbenih storitvah. Knjigarna ima več kot 85.000 knjig. Dostop do celotne knjižnice je na voljo na naročnino (379 rubljev na mesec), kar pomeni, da jih ni treba kupiti posebej. Dodate lahko tudi svoje datoteke prek spletnega mesta. To je malo neprijetno, vendar popolnoma brezplačno.

"Litri"

Očitno se nobena ruska aplikacija za branje knjig na Androidu ne ujema s to aplikacijo. Kljub dejstvu, da morajo kupiti skoraj vse nove in priljubljene knjige, so cene povsem sprejemljive. Poleg tega lahko vedno preberete vadnico in preverite, ali želite kupiti to knjigo. Za tiste, ki niso pripravljeni plačati, ima knjižnica na voljo več kot 50.000 brezplačnih del za vsak okus. Obstaja skoraj nobenih nastavitev zaslona, ​​vendar lahko vedno najdete nekajzanimivo
Upamo, da zdaj veste odgovor na vprašanje, kakšni so bralci knjig (Android) in kakšne so njihove koristi.

Sorodne publikacije