Kako loviti v Terarijah? Nasveti in triki

"Peskovniki" iger imajo prvotno velik ustvarjalni in oblikovalski potencial. V njih lahko storite skoraj vse, kar želite uporabniku. Takšne igre so bile vedno cenjene zaradi nelinearnosti in svobode delovanja. Podobna igra se lahko šteje za projekt Terraria, ki je prevzel srce milijonov igralcev. To je edinstvena 2D igra (ki je bila izdana precej manj pred kratkim), ki združuje elemente preživetja, co-op in krafting. Zadnji kriterij se posveča pozornost razvijalcem, saj je prenos igre neposredno povezan z ustvarjanjem objektov. Novinci se bodo verjetno soočili s takšnimi težavami, kot je ribolov v Terarijah. Za obdelavo lesa in eliksirjev se uporabljajo predmeti, ki se pridobivajo izključno z ribolovom.


Kako loviti v "Terarijah"

Za začetek ribolova mora igralec dobiti nekatere sestavine za lov rib:
 • Ribiška palica. Obstaja ogromen izbor ribiških palic v igri, lahko pa ustvarite več vrst ribiških palic. Najcenejšo možnost za začetek igre lahko označite z leseno ribiško palico. Ribiška palica ima največjo možnost ulova rib iz vseh ribiških palic. Ko ribič opravlja naloge, lahko uporabnik dobi nagrado za ribiško palico, ki je veliko boljša od igralca.
 • Vaba. Vabo je treba vzeti metulje, črve in še več. V začetni fazi je najprimernejši za razbijanje balvanov, ki se nahajajo na površju sveta. Ko se razgradijo, se pojavijo črvi, ki jih je mogoče sestaviti z zajemalko.
 • Vodni zbiralnik. Vsako vodno telo ne spada v število krajev, kjer lahko lovite. Poiščite globoke vodne rezervoarje, ki zasedajo najmanj 75 blokov. Nekateri se ravnajo po pravilu - večji je kraj, lažje je loviti ribe.
 • Sam proces lova ribe se aktivira z ribiško palico, ki na površino vode vrže plovec. Uporabnik mora pritisniti tipko LKM, ko plovec začne teči pod vodo.


  Uporaba barže

  Mnogi uporabniki trdijo, da so ribolovne naloge in ribištvo najpomembnejši element v igri. Zato so obrtniki našli način, kako opisati, kako se lovi v hrošču "Terrariya". Načelo je precej preprosto in temelji na vključitvi avto premori:
 • Prva stvar, ki jo morate narediti z rezervoarjem z gotovim kompletom za ribolov, je najbolje, da imate s seboj več deset vab.
 • V nastavitvah igre morate vključiti avto premor.
 • Vržemo ribiško palico in odprt popis (igra se zadrži). Po tem, s pomočjo PCM, zavržemo nekaj elementa v inventar.
 • To dejanje ponovite, dokler plovci ne prelivajo celotnega vodnega telesa.
 • Pričakujte trenutek, ko bo večina plovcev šla pod vodo in jih izvlekla.
 • Povečanje možnosti ulova

  Pri opravljanju ribolovne naloge uporabniki prejmejo nagrado, ki vsebuje nekaj uporabnih lastnosti za uporabnika. Na primer, elementi ribiške opreme, ki povečujejo možnost ulova rib. Trofejne naprave, ki pomagajo krmariti po vremenu in odražajo možnost ulova. Ribiški napojlovljenje. Vreme in čas dneva vplivata tudi na možnost ulova rib, zato lahko na podlagi vremenskih razmer uspešno zaključite ribolovni proces.

  Sorodne publikacije