Gmini MagicBook T6LHD: Pregledi. Gmini MagicBook T6LHD: Funkcije, navodila za uporabo

Eminentni Gmini MagicBook T6LHD je šest-palčni osvetljeni bralnik, predstavljen na mobilnem trgu konec leta 2013. Zaslon Gadget deluje na relativno novi in ​​vznemirljivi tehnologiji E-Ink Pearl HD FrontLight, ki ima veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov.

Tako je predmet današnjega članka Gmini čitalnik MagicBook T6LHD. Pregled značilnosti, prednosti in slabosti modela, strokovna mnenja na tem področju in povratne informacije od lastnikov naprave - ta in druge zanimive informacije vam bomo predstavili še naprej.


Paket

Pripomoček je pakiran v majhno škatlo tesnega kartona, kjer si lahko ogledate sliko samega bralca in njegove "najbolj slastne" lastnosti. Na hrbtni strani paketa je podrobna specifikacija, ločen blok pa je na voljo za najbolj udobne preglede. Gmini MagicBook T6LHD zavzema levji delež prostora, sosednji dodatki pa so lepo razporejeni po obodu. Vse je kompaktno, ni dodatnih vložkov ali kosov pene.
Vsebina paketa:
 • Gmini MagicBook T6LHD sam;
 • priročnik za uporabo v ruskem jeziku;
 • univerzalni mikro USB kabel za sinhronizacijo z računalnikom in polnjenjem;
 • naslovna knjiga;
 • garancijska kartica s seznamom servisnih centrov.
 • Paket je skromen, nič ni odveč, celo nekaj manjka. Na voljo ni noben POS ali disk z gonilniki, vendar je mogoče zagonsko posodobitev prenesti s uradne spletne strani blagovne znamke, kjerPripomoček mora izbrati kategorijo in model, tj GMINI MagicBook T6LHD. Navodila za devaysa skromen, vendar razvijalca vshyv ročna je pomnilnik naprave, tako da so težave z uporabnostjo ne bi smelo biti.


  Mnogi ljudje pritožujejo zaradi svojih odgovorih na polnilnik pomanjkanje. Proizvajalec je v ovitku za e-knjige, ampak nekako pozabil, da opremiti svoje omrežje spomin. Torej je pomenil ne kupujejo posamično ali uporabljajte polnilnika na pametni telefon ali tablični računalnik, saj je USB-vmesnika nezahtevne. Primer za e-knjige videti skromne, a univerzalne dimenzije pripomoček vam omogočajo, da izberete katero koli drugo podobno, vendar z jasnim kožo ali upogljive plastike. Ni luknje v posebne zaščite tam, tako da se prilega kateri koli pokrov orientacijo (vodoravno ali navpično).

  od zunaj

  E-knjige GMINI MagicBook T6LHD narejena iz mehkega dotik gumirane plastike. Na sprednji strani ima gladek dizajn in zadaj - motnega. Počutim se kot žamet. Koti pripomoček opazno zaokrožen in videz je podoben oval namesto pravokotnika.
  Kar se tiče kakovosti izdelave, nato pa uporabniki zapustijo le pozitivne povratne informacije. GMINI MagicBook T6LHD ne škriplje, creaks niti prisiljen tudi če močno pritiska na telo, in se vsi sestavni deli dobro in pravilno prilagoditi drug drugemu. Naprava je monolitna in resno, in jo vključite v svoje roke, občutek, da boste obdržali trdna naprava ne dajepoceni.
  Velik del sprednje plošče naprave Gmini MagicBook T6LHD (6 palcev) je zaslon. Nad njim je logotip blagovne znamke. Spodnji okvir je dodeljen funkcijskim tipkam: navigacijska krmilna palica iz "OK", "Nazaj", "Kontekstni meni", "Domov" in vklop /izklop osvetlitve pripomočka. Na obeh straneh naprave sta podvojena enosmerna nihanja rollorov strani. Uporabniki so se večkrat zahvalili proizvajalcu za tako premišljen premik in ob tej priložnosti pustili povsem pozitivne povratne informacije. Gmini MagicBook T6LHD je vsestransko uporaben tako za levo kot za desno in za desničarje, kot tudi za zaščitne dodatke, kot da bi bil v istem primeru enostavno pobrati.

  Vmesniki

  Na hrbtni strani naprave so prikazani niz čitalcev, vrsta matrike zaslona in številka tekočega traku. Na koncu desne strani je prikazan vmesnik za SD-kartice, zaščiten s škripcem. Slednji je v bližini primeru zelo tesen, tako da odstranite kartico bo treba ustrezno prizadevanje. Uporabniki na to pustijo dvoumne pripombe. Gmini MagicBook T6LHD je po eni strani bolj zaščiten pred prahom in umazanijo zaradi pomanjkanja vrzeli na telesu in pod pokrovom, po drugi strani pa se bodo morali ljudje brez močnih nohtov zateči k izvijačem in podobnemu orodju za namestitev /odstranitev kartice , kar ni zelo priročno in priročno.
  Na vrhu naprave je mikro USB vmesnik, avdio priključek mini-jack (35 mm), gumb za vročo reset in gumb za izklop z indikatorjem polnjenja. Celotni vtisi oblikovanja invidez je na splošno pozitiven. Ni elementov, ki bi zmanjšali splošni slog ali motili lastnika. Vse je narejeno v mirnih in vsestranskih tonih.

  Ergonomija

  Zaradi dimenzij (179 x 123 x 11 mm) je pripomoček udoben za držanje celo v eni roki in na račun izrazitega zaokroževanja vogalov se praktično popolnoma prilega v dlan. Kot smo že omenili, ima zadnji del ohišja mat zaključek, zato naprava ne zdrsne in se ne poskuša izriniti iz roke.
  Vse funkcijske tipke se enostavno pritisnejo, vendar z zadostno elastičnostjo in značilnim klikom. Sprva lahko pride do težav pri zaznavanju gumbov zaradi podvajanja nihanja strani, vendar uporabniki pravijo, da se hitro navadite, tako da nelagodje izgine po uri ali dveh.

  Funkcionalni

  Uporabniki v svojih povratnih informacijah se posebej zahvalijo oblikovalcem za prisotnost gumba "Vrni" v bralniku, kar močno olajša uporabnost na splošno. Če ta gumb ni sprejemljiv za takšne naprave, ga lahko ponovno dodelite kateri koli drugi funkciji za Gmini MagicBook T6LHD.
  Vdelana programska oprema iz uradne strani (zaloge) v tem ne bo pomagala, vendar se lahko številni amaterski sklopi spremenijo skoraj poljubno, tudi če želite, celo na glavo. Edina stvar je pojasniti, da jih bodo morali namestiti na lastno odgovornost. Pogosto se zgodi, da lahko slaba kakovostna amaterska programska oprema poškoduje del ali celoten notranji sistem Gmini MagicBook T6LHD: ne vklopi pripomočka, obstajajo naborki, hlodi in drugitežave. Da, izgubili boste garancijo, zato je najbolje uporabljati uradno programsko opremo za pripomočke.

  Office

  Kljub popolni senzorični kontroli se celoten funkcionalni sistem podvaja z mehanskimi gumbi, kar ne vpliva negativno na pravice občudovalcev sodobnih trakov, niti na tradicionalne "klaviature". Lastniki so se večkrat zahvalili razvijalcu v njihovih povratnih informacijah za tako konstruktiven pristop. Teža naprave je 230 gramov, kar je malo več kot podobne naprave, vendar se čitalnik skorajda ne čuti v roki kot nekaj težkega in dolgočasnega, zato uporabniki nimajo nelagodja med delovanjem. Zadeva opazno zaplete pripomoček, vendar je zaščita z vseh strani in privlačnejši videz očiten plus.

  Zaslon

  Seveda je glavni in odločilni dejavnik za nakup tovrstne tehnologije zaslon in kakovost slike. Tehnologija E-Ink Pearl HD se je začela uporabljati v bralcih od konca leta 2011 in se je izkazala za dobro dokazano v pripomočkih takšnega načrta.
  Ena od glavnih značilnosti je dejstvo, da dizajn ne odseva svojega sveta in ne utripa, kar je izjemno pozitivno na zvezdi, zlasti pri daljši uporabi naprave. Poleg tega slika na izhodu izgleda kot list papirja, ki ga bralec zlahka zazna. Nivo kontrasta na več kot sprejemljivi ravni je 12 do 1. Redki konkurenti tega segmenta se lahko pohvali s takšnim razmerjem (najpogosteje od 7 do 1). Ta raven omogoča enostavno branje skoraj vsehpisave z ločljivostjo 1024 x 768 slikovnih pik.

  Osvetlitev ozadja

  Če želite brati v temi, lahko osvetlitev vključite s pritiskom posebne tipke. Skromnejši bralniki e-črnila so prikrajšani za to funkcijo, vendar obstaja tudi žlica katrana: naprava je mnogo hitreje izpraznjena ob vklopu osvetlitve. Ta način na zaslonu prikaže izrazit modri odtenek, ki ga dobite zelo hitro. Osvetlitev ozadja je enakomerno porazdeljena, tako da se ne upoštevajo vsa neoznačena območja ali proge. Raven se lahko prilagodi na lestvici od 1 do 8. Prvi korak je praktično neopazen celo v temi in ne slepo sije, prenaša razpršen in mehak sijaj. Slednji je živ in ga je mogoče uporabiti kot svetilko, ne pa kot za branje. Za udobno zabavo v temi dovolj za peti ali celo četrti korak. Če ste prebrali uporabniške preglede, lahko ugotovite, da se večina ljudi pri delu z osvetljenimi očmi utrudi veliko hitreje kot dnevna svetloba, zato bo ta funkcija uporabna v imenu šotora ali ko bo električna energija odklopljena.

  Delovanje vmesnika

  Spreminjanje slike na zaslonu se ne zgodi takoj, kot je na primer organizirano v pametnih telefonih in tablicah. Ampak to ne le ne moti branje, ampak nasprotno - pomaga umiriti oči. Gadget vmesnik se ne upočasni in skoraj takoj odpre velike knjižnice. Seveda, na "prikrajšanih" Hugo (5 zvezkov) ali na "Ljudjedobre volje "Farigula (27 zvezkov), se bo naprava za nekaj časa spotaknila in pomislila. Senzorični nadzor morda ni tako natančen, ampak občutljiv, za tapa pa ne potrebuje močnega pritiska. Včasih tak nadzor močno olajša delovanje, večinoma pa je veliko bolj zanimivo in bolj praktično (brez utripanja zaslona) za delo z mehansko komponento. Uporabniki v svojih ocenah pravijo, da so popolnoma zadovoljni z značilnostmi zaslona. Za bralca so na voljo značilnosti matrike in slike na izhodu - to je to. Pripomoček nima ničesar, kar bi lahko izgubil na papirnih nosilcih: uživa visoko definicijo slike, vrsto pod "platno platna" in prisotnost osvetlitve ozadja.

  Vtisi z dela

  Pripomoček lahko bere knjige na glas, vendar z enim grdim odtenkom za domačega potrošnika - samo v angleščini in kitajščini. Ti isti amaterski firmware lahko odpravite to pomanjkljivost, in glasovni pomočnik ne deluje vedno pravilno, in se glasi strogo določene pisave. Prav tako je bilo presenečenih veliko kodekov. Poleg običajnih formatov TXT, FB2 in RTF, naprava prepozna mobilne razširitve MOBI in EPUB, kot tudi redke PRC, TRC, SNM in OEV. Poleg tega ni težav z "težkim" formatom PDF. Vse, kar bralec »poje«, je prikazano pravilno in brez težav, če ne sama datoteka.

  Dodatne priložnosti

  V zvezi z nekaterimi dodatnimi značilnostmi tu praktično ni, sodeč po povratnih informacijah. In počakajte od bralca, da ne potrebuje več videa ali radia. Glasba pripomočka, kot so jo zabeležili uporabniki, se popolnoma predvajaDovoljeno je, čeprav pride do majhnih depozitov, če je avdio datoteka ujeta v visoko bitno hitrost. Slike, kot so fotografije, so prikazane v črno-beli barvi brez odtenkov ali nasičenosti. Na splošno, s svojim namenom, naprava šteje za vse 100%, in za druge čare se nanašajo na polici s tablicami in pametnimi telefoni.

  Avtonomno delo

  Matrike takšnega načrta, ki delajo na tehnologiji elektronskega črnila, se razlikujejo po izredno nizki porabi energije, ker se glavna poraba energije pojavlja v času obračanja strani in navigacije.
  Življenjsko dobo baterije lahko izračunate, če ne za mesece, tedne - zagotovo. Naš anketiranec ni postal izjema, terenski preskusi pa so pokazali, da bo naprava tudi pri branju do pet ur na dan vtaknjena v vtičnico največ enkrat v treh tednih. Če osvetlitev vedno uporabljate na povprečni stopnji, se bo življenjska doba baterije zmanjšala za približno polovico.

  Povzetek

  Gmini MagicBook T6LHD (ceno okoli 6.000 rubljev) ima praktično vse prednosti pripomočkov v svojem segmentu. Model je odličen tudi za najbolj natančne uporabnike in tiste, ki radi berejo v temi. Ostrina slike in popolno ravnovesje kontrasta ne bremenita vida, vendar bo nemoteno delovanje vmesnika zagotovilo udobno zabavo za vašo najljubšo knjigo. Prav tako je mogoče dodati povsem demokratično ceno: podobni maskirani konkurenti so od enega do dveh tisoč dražji, z enakimivčasih slabše od nekaterih parametrov našega anketiranca. Glavne prednosti čitalnika Gmini MagicBook T6LHD:
 • relativno nizko ceno;
 • visoko kakovosten zaslon z dobrim kontrastom;
 • osvetlitev;
 • velik niz kodekov;
 • odlična montaža in uporabljeni materiali;
 • redno posodabljanje zalog in razumno podporo;
 • priročen in praktičen pokrov v kompletu.
 • ​​Slabosti:
 • Navigacijske tipke so včasih med branjem nenamerno pritisnjene;
 • Bralec je težko za to vrsto tehnike;
 • nizka natančnost senzorja.
 • Sorodne publikacije