Koda na "Skyrim" na očalih sposobnosti. Kako vstopiti in kaj bo

Koda Skyrim o sposobnostih se uporablja za hitro črpanje obstoječih veščin. Uporabljajo ga igralci, ki že imajo idejo o igri igre in so se pripravljeni malo sprostiti in se hitro prebiti skozi prostore Tamriel. Če se igra prvič odvija, je bolje, da ne pokvarite goljufije, kot je "Skyrim".

Čitanje na očalih sposobnosti in ne samo

Skupine konzole lahko dodajo določeno količino točk obstoječi spretnosti in nastavijo zahtevano raven perc. Tako ali drugače ekipe prispevajo k hitremu razvoju:
 • advskill A X je najbolj uporabljena razvojna ekipa. Namesto A je potrebno zahtevano znanje, namesto X, število izkušenj, ki jih je treba dodati popru.
 • player.setav A X - nastavi zahtevano raven spretnosti.
 • Namesto črke A je ime percha podano v angleščini. Ne smemo pozabiti, da druga ekipa ne dodaja točk, temveč določa samo želeno raven. Primeri uporabe:
 • advskill Smithing 1000 - doda "Smithing" sto točk izkušenj;
 • player.setav Illusion 20 - nastavite spretnost "Illusion" nivo 20.
 • Priporočila za črpanje

  Včasih je težko izslediti, koliko točk morate registrirati, tako da vnesete kodo v Skyrim za točke spretnosti (za veščine na visoki ravni). V tem primeru se izvede naslednje:

 • Najprej se pri prvem ukazu doda največje število točk (običajno 99999);
 • druga ekipa določi stopnjo 0;
 • se ponovi večkrat, dokler se ne odprejo vsi potrebni dodatki.
 • Dvignemo raven protagonista.

  Starejši svitki V: Skyrim (znan tudi kot "Skyrim 5") koda na očalih pomaga tudi črpati raven znaka. Z ukazom player.setlevel lahko nastavite zahtevano raven znakov. Nato morate uporabiti ukaz player.setav za izboljšanje treh ključnih značilnosti igre:
 • Zdravje - zdravje;
 • Magicka - Magic;
 • Stamina - zaloga sil (porabljenih v bitki ali v teku).
 • Priporočljivo je tudi, da se predpiše goljufaš igralcev. Preneska teža - številka, ki je enaka teži, ki jo lahko prinese s seboj dovakin. Ljubitelji zbiranja in izbiranja absolutno vsega, kar se dogaja na poti (ne glede na to, ali bo potrebno ali ne), prav.

  Orožje

  Če je že vzpostavljena visoka raven, potrebujemo orožje, ki izpolnjuje zahteve. Ne samo koda na "Skyrim" na očalih zmožnosti zagotavlja črpalko, ampak tudi konzolno orožje in oklep.

  Doda se v inventar s pomočjo igralca.additem Ukaz X, kjer je A koda postavke, ki je sestavljena iz zaporedja številk in črk latinice, X pa je število predmetov, ki morajo "pasti" v nahrbtnik junaka. Primeri:
 • player.additem 0001396B 1 - dodajte en inventar daedic oklepa;
 • player.additem 000139AF 1 - dvoročni meč z ebonitom bo padel na nahrbtnik.
 • Kakšen pogled tukaj

  S pomočjo ukazov lahko celo prilagodite videz kamere. Na primer, po vnosu v konzolo tri črke junaka tfcHranite ga na mestu, vendar kamera preide v prosti let. In ni pomembno, ali morate hoditi skozi zid ali vzleteti visoko. S tem bralcem so na voljo zanimivi posnetki zaslona pod različnimi koti z lepimi pokrajinami, ki hodijo po internetu.
  Še en goljufija - tcl - bo omogočila, da celo skozi zrak preide skozi stene. Pomaga pri žuželkah, ki povzročajo motnje v teksturah, ki se ne odzivajo na klic zmajev, ki morajo leteti nekje v skladu z iskanjem (večinoma naleteli na nalogo z Miraakom), prav tako pa prispeva k hitremu prodoru v Hišo svetovne prehrane - Shuldafn. Vendar pa bo treba s pomočjo bralca podati tudi opombo o izvedbi tega iskanja, saj je v Skuldafnu treba priti do vrha zmaja Ovidvingua. Torej je v tem primeru najbolje, da ne pretiravate in uporabite kodo na Skyrim na očalih sposobnosti, namesto da najdete najkrajšo pot do te lokacije. In na splošno, goljufija ni dobra.

  Na koncu

  Skupine konzole še vedno pokvarijo "Skyrim". Goljufajoča koda na očalih tega ali kaj drugega - ni pomembno. Konec koncev, piščalke samo poenostaviti igro, da bi bilo lažje prenesti, kar vam omogoča, da ne moti z razmišljanjem nad taktiko boja s težkim nasprotnikom. Kot pri vsaki drugi igri, "Skyrim" koda za pridobivanje točk sposobnosti odvrača sposobnost za samo-obvladovanje spretnosti v procesu prehoda. Ena konzolna ekipa dejansko vrže celotno verigo nalog in dviguje določeno papriko. Naloga kovača na primer predvideva nekakšno kovanjebodalo ali oklep, poveča spretnost "Kovalske Pravde". Če boste ponaredili daggers in jih prodali trgovcu, se bo povečal tudi "Starejši".

  Igra ne uravnoteži ravnotežja med igralci in nasprotniki v igri. Če se na tako majhnih ravneh zdi, da so takšni sovražniki kot zmaji nepremostljivi, potem se ni tako grozno boriti z njimi na srednji ravni, ampak na visokem - raje se zmaja boji Dovakina in ne obratno. Če se še vedno naročite na Skyrim goljufijo na očalih sposobnosti, ne bo nobenih nevarnih nasprotnikov, s katerimi bi lahko tekmovali, igra se bo spremenila od običajnega "trip-killer", kjer bodo nasprotniki padli mrtvi, samo videl Dovakina. Dobesedno.
  Zato je vredno večkrat premisliti, ali uporabiti razvpite konzolne ekipe in tako odvzeti igro vsem pritožbam. Najbolje je uporabiti goljufije v razumnih mejah, pravilno razdeliti celoten učinek kod na vse vidike procesa igre (ohraniti določeno ravnotežje) ali pa preprosto dobiti nekaj ključnega (npr. "Ključ do vseh vrat" - neskončni vitel) in teči s to temo Vso igro pozabite na druge ekipe. Če želite preživeti celotno igro za en večer, obstaja goljufija za nesmrtnost - tgm. Nobeden od sovražnikov ne bo mogel povzročiti škode liku, zato ni smiselno celo zrušiti oklep in še bolj uporabiti ekipo na očalih sposobnosti v Skyrimu. Lahko celo goli, oboroženi s puščico ali sekiro, indrži vse desno in levo.

  Sorodne publikacije